Iphone vad ordspel

Topp 5 fria ordet spel för iPhone

Ordspel är kanske en av de bästa sätten att döda någon gång samtidigt förbättra ditt ordförråd. Men det brukar vara ganska svårt att hitta de verkligt originella som när så många tusentals av dem finns på App Store.

Så varför söka efter dem när istället kan du ta en titt på våra val och sedan gå och hämta dem?

Hur man Pin Steam, Origin och andra spel till Windows 10 Start-menyn

Boktryck

Vi har redan skrivit om Letter visar dig allt som spelet har att erbjuda. Om du vill bara mager men det är här: Boktryck är ett ordspel som hämtar inspiration från genrens huvuddragen men lägger till en mycket unik (och ganska beroendeframkallande) nätet tävlingsmoment, vilket gör det lätt en av de bästa iOS ordlekar ut det.

Annonser från Google

Skapa ord och slåss mot din online motståndare för varandras brev. Den som får dem alla vinner matchen!

Mekaniken bakom Ruzzle är enkel: Du och din online motståndare (inklusive din Facebook och Twitter vänner) måste hitta så många ord som möjligt från de brev som finns i mindre än två minuter. Du kan ansluta bokstäver dra fingret över dem för att bilda ord i någon riktning. Vid utgången av tre rundor av två minuter vardera, spelaren med flest poäng vinner.

Det finns mycket mer att det naturligtvis, liksom ytterligare poäng för upprepade bokstäver eller för återkommande ord till exempel. Men i huvudsak är glädjen i spelet rusa att slå din motståndare i de två minuter som varje runda varar.

Med hjälp av tre rader med fem lådor vardera, måste du placera bokstäver du presenteras med (en endast en gång) för att skapa ord. Det är förutsättningen för Moxie. ett vackert presenterade ordspel som är också utmärkt för alla som börjar med denna genre. Du kan också byta bokstäver och passera som du inte kan använda, vilket ger spelet med oändliga möjligheter.

Dessutom kan du också ändra spelets tema. även ytterligare färger kommer till en kostnad.

Wordjong Lite

Blandning delar av ordlekar och Mahjong, är det passande namnet Wordjong Lite ett ordspel du kan spela solo. För att vinna måste du skapa bästa möjliga ord med det översta lagret av plattor tillgängliga. Det som gör spelet så beroendeframkallande (och även lite frustrerande) är förekomsten av dagliga utmaningar och som poäng du måste slå. Problemet är dock, det är bara en av dessa per dag, som kan lämna du vill ha mer information.

Iphone vad ordspel

Wordjong har också några bra ljudeffekter, och spela spelet med hörlurar kommer att koppla dig även när man rider tunnelbanan.

Medan en bit på den barnsliga sida presentation Mässigt visade sig Word Bird vara ganska charmiga ordspel. I det är ditt mål att få så många mynt som möjligt med hjälp av alla tillgängliga svängar. Du måste skapa ord med intilliggande bokstäver (som var och en har ett visst myntvärde) för att få fler mynt och tjäna flera varv. Du kan också låsa upp några extra funktioner genom att köpa sin premiumversionen.

Totalt sett en mycket enkel ordspel hålla dig sysselsatt i korta tidsrymder.

Så där du går. Börja ladda ner och ha kul!

Den 126 bästa iPad iPhone spel: Verkligen underbara spel för iOS

Vi har samlat de 126 mest väsentliga, måste-play spel apps för iPad, iPhone och iPod touch, från pussel till rollspel. Med recensioner, videor och nedladdningslänkar, läsa på för 126 bästa iPad iPhone spel som någonsin släppts.

Letar efter de bästa spelen för iPad. iPhone och iPod touch. Du har kommit till rätt ställe. Med spel recensioner, spel filmer och länkar för att låta dig se, köpa och ladda ner spel från App Store, denna roundup listor (enligt vår mening) 126 bästa spel någonsin släppts för iPad & iPhone. Från strategi och actionspel till pussel och rollspel, dessa är de allra finaste iOS spel appar. Uppdaterad den 15 januari 2016 att lägga 10 nya spel till den bästa racing & körning spel avsnitt och att lägga Drop guiden till avsnittet plattform spel.

Iphone vad ordspel

Innan vi gå vidare till vår spel superguide, ta en titt på videon ovan för att se vår nedräkning av de 10 iPad och iPhone-spel genom tiderna. Om du vill spela något av dessa spel, har vi App Store länkar hit:

Men nu med i listan. Vi har delat vår roundup av de bästa iPad & iPhone spel i 15 genrer eller teman - klicka på området som intresserar dig att se lysande spel som vi rekommenderar i denna genre.

1. Bästa äventyr, peka-och-klicka och berättelse spel för iPad & iPhone

Spel som kännetecknas av en stark karaktärer och story och (för det mesta) en brist på snabba åtgärder. Istället spelare tala med andra karaktärer, samla och kombinera objekt och leta efter sätt att interagera med miljön (ofta via en "peka och klicka" gränssnitt). Exempel på vår lista inkluderar Broken Age (bilden nedan) och The Walking Dead, Vi har 10 äventyrsspel helt och hållet.

2. Bästa brädspel för iPad & iPhone

De dagar Monopol och Risk är numrerade, och det finns många, många underbara brädspel där ute. Många av dem verkar också på iOS, vilket är en stor (och billigare) sätt att utforska några av de nyare brädspel som du kanske inte har försökt. Vi har 12 i den här listan, inklusive Settlers of Catan och Carcassonne.

3. Bästa kortspel & däck skapande spel för iPad & iPhone

Inte whist och patiens. Dessa är samlar kortspel och däckstillverkare, där du monterar en kortlek med speciella kort för att göra strid med andra spelare eller en datorstyrd fiende. Vi har 6 lysande spel att prova, varav den mest kända är Hearthstone och Magic: The Gathering (bilden nedan).

4. Bästa småspel för iPad & iPhone

Detta är både vår största kategorin (13 spel) och vår vag: det kan innehålla i stort sett alla spel som är utformad för snabba sessioner, och som är utformad för att tilltala mindre hardcore gamers. Den innehåller också några av de mest kända iPhone och iPad serien: Angry Birds, Fruit Ninja, World of Goo och Bejeweled.

5. Best körning & racing spel för iPad & iPhone

Exakt vad det låter som: de finaste drivande spel för iOS. Vi gillar 13 i synnerhet, som omfattar både relativt realistiska (såsom Asphalt 8: Airborne) och cartoonish (såsom Crazy Taxi nedan) grafiska och spelstilar, och även några som låter dig tävla inte bilar men motorcyklar eller raketdrivna hydro jets.

6. Bästa skräckspel för iPad & iPhone

Något skrämmande kan visas i denna kategori. Innehåller 4 spel för närvarande.

7. Bästa multiplayer & sociala spel för iPad & iPhone

Om du gillar att spela spel mot andra människor denna kategori (som innehåller 4 spel, plus länkar till stora multiplayer spel i andra avsnitt) är något för dig. Rita något och högfärd, två helt olika spel men båda lysande för multiplayer spelare, är de mest kända erbjudanden i den här kategorin.

8. Bästa plattformsspel för iPad & iPhone

Nintendo har inte fört sina spel till iOS riktigt än. men Mario skulle vara det klassiska exemplet på ett plattformsspel. Medan vi väntar på rörmokare att komma fram, prova dessa 13 underbara plattformsspel, som kör allt från pussel platformers (Stealth Inc) och skräck platformers (Limbo) till skrämmande beroendeframkallande gamla skolan platformers (Mr Jump).

9. Bästa pusselspel för iPad & iPhone

Vår pussel avsnitt innehåller "fysik pusselspel", där du manipulera gravitationen, flytande bubblor och andra fysiska effekter (Cut The Rope är det mest uppenbara exemplet på detta). Vi har också fått mogna abstrakta pussel, såsom Lyne, rums escape spel som The Room-serien, den vackra och allt betvingande Monument Valley och mycket mer. Det finns 12 spel i det här avsnittet.

10. Bästa rollspel (eller GPO) för iPad & iPhone

Dungeon sökrobotar, svärd-och-trolldom action, hög fantasi: rollspel är spel där du styr en heroisk guiden krigare eller tjuv - eller ett parti består av flera kompletterande hjältar - och samla fantastiska skatter på vägen till (oftast) spara kungariket. Infinity Blade är den mest kända mobila RPG, men Baldur Gate kan vara vår personliga favorit. Innehåller 10 spel; nyligen uppdaterats för att lägga till den underbara Legend of Grimrock (bilden nedan).

11. Bästa skytte spel för iPad & iPhone

Vår lista av lysande iOS skjuta dem ups inkluderar första person shooters såsom Deus Ex och retro top-down shooters såsom Death Ray Manta. Den mest kända spelserien i detta avsnitt är Grand Theft Auto; Vi har för närvarande 7 skytte spel som du behöver för att prova.

12. Bästa sidscrollande spel för iPad & iPhone

Dessa är spel som definieras av en konstant (och vanligtvis mycket snabb) rörelse mot den högra sidan av skärmen. Det finns 6 spel i detta avsnitt, varav den mest kända kan vara Tiny Wings.

13. Bästa sportspel för iPad & iPhone

De 5 sport sims i detta avsnitt fokuserar på fotboll (inklusive New Star fotboll), golf (inklusive Super Stickman Golf) och er, fiske - det är superb löjligt fiske. Vi länkar även till skidåkning och snowboard spel i andra avsnitt.

14. Bästa strategi & torn försvar spel för iPad & iPhone

Strategispel innebär range dina styrkor - en armé eller en grupp av soldater, eller försvar av ett slott eller stad - och hantera en fiende kraft. Torn försvar är en populär del av detta, med särskild inriktning på att bygga statiska vapen och liknande defensiva befästningar för att avvärja en rörlig (och enormt många) motståndare. Fieldrunners (bilden nedan) och Plants vs Zombies är de mest kända exemplen på den senare kategorin, och är bland de 7 fantastiska spel i detta avsnitt.

15. Bästa ordspel för iPad & iPhone

Om du älskar ordlekar, ta en titt på dessa 4 lysande exempel på genren för iPhone och iPad. Ord med vänner är den mest kända, men den härliga Blackbar är väl värt en titt också.

16. Resterna

Det är där vi håller spel som vi använde för att älska, men av någon anledning som vi har haft att ta ut i diagrammet. Naturligtvis gör spel i detta avsnitt inte räknas in i den totala i rubriken.

Vanligast är spel flyttade hit eftersom de har tagits bort från App Store genom sin förläggare eller utvecklare, och så att du inte kan köpa dem i nuläget. Vid andra tillfällen utvecklaren vevar upp priset växlar till en exploaterande IAP-tung affärsmodell, eller uppdaterar spelet på något annat sätt som stoppar det fungerar bra eller tar bort en älskad funktion, och vi tvungna att tyvärr dra tillbaka vår rekommendation.

I samtliga dessa fall shunt vi spelet i detta avsnitt och hoppas att situationen kommer att återföras någon gång i framtiden, vilket tillåter oss att lägga tillbaka i huvudartikeln. (Använd gärna kommentarerna påpeka några fall där du tror att detta gäller.)

Vad om freebies? Vilka är de bästa gratis spel för iPad och iPhone?

Alla älskar gratis saker, men problemet med gratis spel är att det finns så många av dem - det är mycket svårt att veta vilka som är anständigt och vilka som kommer att försöka Jigg du för köp i appar.

Det finns några underbara gratis spel i de olika kategorierna ovan, men om du är bara intresserad av gratis spel är det mycket troligt att du också kommer att vara intresserade av våra engagerade gratisgrunka roundups: de bästa gratis iPhone apps. de bästa gratis iPad apps. de bästa gratis iPhone spel och de bästa gratis iPad spel.

Samtidigt, kom ihåg att det inte finns något sådant som en gratis lunch. Om ett spel är gratis, sedan (om det gjordes som en del av ett offentligt-informationskampanj, såsom trevlig järnvägssäkerhets spel dumma sätt att dö) beslutsfattare måste ha en plan för att tjäna pengar på andra sätt - annonser, eller sälja användardata till annonsörer eller köp i appar. Och i den mobila spelfältet vi konstatera att dessa saker är ofta förstör spel och spel franchise som skulle vara fantastiskt om de inte försökte piskade du mynt vid varje tillfälle.

De innovativa företag som tar risker är att finna att de inte kan göra tillbaka sina kostnader, och de är att ersättas av klon och IAP-langare som ompaketera samma gamla idéer och förvandla dem till freemium pulsar. Du dog! Betala 69P att fortsätta. Du dog! Betala 69P att fortsätta. Och så vidare.

Så anser att betala för iOS spel. Det är nästan alltid under en femma, och bidrar till att stödja de enorma företag som gör spel som inte ständigt försöker lura dig att spendera extra pengar.

Den 126 bästa iPad iPhone spel: Verkligen underbara spel för iOS

Vi har samlat de 126 mest väsentliga, måste-play spel apps för iPad, iPhone och iPod touch, från pussel till rollspel. Med recensioner, videor och nedladdningslänkar, läsa på för 126 bästa iPad iPhone spel som någonsin släppts.

Letar efter de bästa spelen för iPad. iPhone och iPod touch. Du har kommit till rätt ställe. Med spel recensioner, spel filmer och länkar för att låta dig se, köpa och ladda ner spel från App Store, denna roundup listor (enligt vår mening) 126 bästa spel någonsin släppts för iPad & iPhone. Från strategi och actionspel till pussel och rollspel, dessa är de allra finaste iOS spel appar. Uppdaterad den 15 januari 2016 att lägga 10 nya spel till den bästa racing & körning spel avsnitt och att lägga Drop guiden till avsnittet plattform spel.

Innan vi gå vidare till vår spel superguide, ta en titt på videon ovan för att se vår nedräkning av de 10 iPad och iPhone-spel genom tiderna. Om du vill spela något av dessa spel, har vi App Store länkar hit:

Men nu med i listan. Vi har delat vår roundup av de bästa iPad & iPhone spel i 15 genrer eller teman - klicka på området som intresserar dig att se lysande spel som vi rekommenderar i denna genre.

1. Bästa äventyr, peka-och-klicka och berättelse spel för iPad & iPhone

Spel som kännetecknas av en stark karaktärer och story och (för det mesta) en brist på snabba åtgärder. Istället spelare tala med andra karaktärer, samla och kombinera objekt och leta efter sätt att interagera med miljön (ofta via en "peka och klicka" gränssnitt). Exempel på vår lista inkluderar Broken Age (bilden nedan) och The Walking Dead, Vi har 10 äventyrsspel helt och hållet.

2. Bästa brädspel för iPad & iPhone

De dagar Monopol och Risk är numrerade, och det finns många, många underbara brädspel där ute. Många av dem verkar också på iOS, vilket är en stor (och billigare) sätt att utforska några av de nyare brädspel som du kanske inte har försökt. Vi har 12 i den här listan, inklusive Settlers of Catan och Carcassonne.

3. Bästa kortspel & däck skapande spel för iPad & iPhone

Inte whist och patiens. Dessa är samlar kortspel och däckstillverkare, där du monterar en kortlek med speciella kort för att göra strid med andra spelare eller en datorstyrd fiende. Vi har 6 lysande spel att prova, varav den mest kända är Hearthstone och Magic: The Gathering (bilden nedan).

4. Bästa småspel för iPad & iPhone

Detta är både vår största kategorin (13 spel) och vår vag: det kan innehålla i stort sett alla spel som är utformad för snabba sessioner, och som är utformad för att tilltala mindre hardcore gamers. Den innehåller också några av de mest kända iPhone och iPad serien: Angry Birds, Fruit Ninja, World of Goo och Bejeweled.

5. Best körning & racing spel för iPad & iPhone

Exakt vad det låter som: de finaste drivande spel för iOS. Vi gillar 13 i synnerhet, som omfattar både relativt realistiska (såsom Asphalt 8: Airborne) och cartoonish (såsom Crazy Taxi nedan) grafiska och spelstilar, och även några som låter dig tävla inte bilar men motorcyklar eller raketdrivna hydro jets.

6. Bästa skräckspel för iPad & iPhone

Något skrämmande kan visas i denna kategori. Innehåller 4 spel för närvarande.

7. Bästa multiplayer & sociala spel för iPad & iPhone

Om du gillar att spela spel mot andra människor denna kategori (som innehåller 4 spel, plus länkar till stora multiplayer spel i andra avsnitt) är något för dig. Rita något och högfärd, två helt olika spel men båda lysande för multiplayer spelare, är de mest kända erbjudanden i den här kategorin.

8. Bästa plattformsspel för iPad & iPhone

Nintendo har inte fört sina spel till iOS riktigt än. men Mario skulle vara det klassiska exemplet på ett plattformsspel. Medan vi väntar på rörmokare att komma fram, prova dessa 13 underbara plattformsspel, som kör allt från pussel platformers (Stealth Inc) och skräck platformers (Limbo) till skrämmande beroendeframkallande gamla skolan platformers (Mr Jump).

9. Bästa pusselspel för iPad & iPhone

Vår pussel avsnitt innehåller "fysik pusselspel", där du manipulera gravitationen, flytande bubblor och andra fysiska effekter (Cut The Rope är det mest uppenbara exemplet på detta). Vi har också fått mogna abstrakta pussel, såsom Lyne, rums escape spel som The Room-serien, den vackra och allt betvingande Monument Valley och mycket mer. Det finns 12 spel i det här avsnittet.

10. Bästa rollspel (eller GPO) för iPad & iPhone

Dungeon sökrobotar, svärd-och-trolldom action, hög fantasi: rollspel är spel där du styr en heroisk guiden krigare eller tjuv - eller ett parti består av flera kompletterande hjältar - och samla fantastiska skatter på vägen till (oftast) spara kungariket. Infinity Blade är den mest kända mobila RPG, men Baldur Gate kan vara vår personliga favorit. Innehåller 10 spel; nyligen uppdaterats för att lägga till den underbara Legend of Grimrock (bilden nedan).

11. Bästa skytte spel för iPad & iPhone

Vår lista av lysande iOS skjuta dem ups inkluderar första person shooters såsom Deus Ex och retro top-down shooters såsom Death Ray Manta. Den mest kända spelserien i detta avsnitt är Grand Theft Auto; Vi har för närvarande 7 skytte spel som du behöver för att prova.

12. Bästa sidscrollande spel för iPad & iPhone

Dessa är spel som definieras av en konstant (och vanligtvis mycket snabb) rörelse mot den högra sidan av skärmen. Det finns 6 spel i detta avsnitt, varav den mest kända kan vara Tiny Wings.

13. Bästa sportspel för iPad & iPhone

De 5 sport sims i detta avsnitt fokuserar på fotboll (inklusive New Star fotboll), golf (inklusive Super Stickman Golf) och er, fiske - det är superb löjligt fiske. Vi länkar även till skidåkning och snowboard spel i andra avsnitt.

14. Bästa strategi & torn försvar spel för iPad & iPhone

Strategispel innebär range dina styrkor - en armé eller en grupp av soldater, eller försvar av ett slott eller stad - och hantera en fiende kraft. Torn försvar är en populär del av detta, med särskild inriktning på att bygga statiska vapen och liknande defensiva befästningar för att avvärja en rörlig (och enormt många) motståndare. Fieldrunners (bilden nedan) och Plants vs Zombies är de mest kända exemplen på den senare kategorin, och är bland de 7 fantastiska spel i detta avsnitt.

15. Bästa ordspel för iPad & iPhone

Om du älskar ordlekar, ta en titt på dessa 4 lysande exempel på genren för iPhone och iPad. Ord med vänner är den mest kända, men den härliga Blackbar är väl värt en titt också.

16. Resterna

Det är där vi håller spel som vi använde för att älska, men av någon anledning som vi har haft att ta ut i diagrammet. Naturligtvis gör spel i detta avsnitt inte räknas in i den totala i rubriken.

Vanligast är spel flyttade hit eftersom de har tagits bort från App Store genom sin förläggare eller utvecklare, och så att du inte kan köpa dem i nuläget. Vid andra tillfällen utvecklaren vevar upp priset växlar till en exploaterande IAP-tung affärsmodell, eller uppdaterar spelet på något annat sätt som stoppar det fungerar bra eller tar bort en älskad funktion, och vi tvungna att tyvärr dra tillbaka vår rekommendation.

I samtliga dessa fall shunt vi spelet i detta avsnitt och hoppas att situationen kommer att återföras någon gång i framtiden, vilket tillåter oss att lägga tillbaka i huvudartikeln. (Använd gärna kommentarerna påpeka några fall där du tror att detta gäller.)

Vad om freebies? Vilka är de bästa gratis spel för iPad och iPhone?

Alla älskar gratis saker, men problemet med gratis spel är att det finns så många av dem - det är mycket svårt att veta vilka som är anständigt och vilka som kommer att försöka Jigg du för köp i appar.

Det finns några underbara gratis spel i de olika kategorierna ovan, men om du är bara intresserad av gratis spel är det mycket troligt att du också kommer att vara intresserade av våra engagerade gratisgrunka roundups: de bästa gratis iPhone apps. de bästa gratis iPad apps. de bästa gratis iPhone spel och de bästa gratis iPad spel.

Samtidigt, kom ihåg att det inte finns något sådant som en gratis lunch. Om ett spel är gratis, sedan (om det gjordes som en del av ett offentligt-informationskampanj, såsom trevlig järnvägssäkerhets spel dumma sätt att dö) beslutsfattare måste ha en plan för att tjäna pengar på andra sätt - annonser, eller sälja användardata till annonsörer eller köp i appar. Och i den mobila spelfältet vi konstatera att dessa saker är ofta förstör spel och spel franchise som skulle vara fantastiskt om de inte försökte piskade du mynt vid varje tillfälle.

De innovativa företag som tar risker är att finna att de inte kan göra tillbaka sina kostnader, och de är att ersättas av klon och IAP-langare som ompaketera samma gamla idéer och förvandla dem till freemium pulsar. Du dog! Betala 69P att fortsätta. Du dog! Betala 69P att fortsätta. Och så vidare.

Så anser att betala för iOS spel. Det är nästan alltid under en femma, och bidrar till att stödja de enorma företag som gör spel som inte ständigt försöker lura dig att spendera extra pengar.

Relaterade inlägg

  • Pussel ord - Vad är det ord? nytt spel för iPhone pussel ord - Vad är det ord? är ett nytt pusselspel från Sporcle, Inc länk Säljare Beskrivning: Spela awesomely beroendeframkallande, superenkel, ...

  • Beskrivning ►►►► Svar på alla nivåer för Vad är ordspel. Letar efter fusk och svar på den populära spel till Android Vad är Ordet? Titta längre, vi har dig täckt! Vår...

  • Umgås med vänner Sidor ord med vänner sidor umgås med vänner Support Vi erbjuder nu fuska stöd för helt nya ord med vänner spin-off spel, umgås med vänner. Det här spelet...

  • I allmänhet är spelet dras och får svalna efter att dödas och sedan hängde i flera dagar. Huruvida vilt bör dras är en omdebatterad fråga. Ett vanligt tillvägagångssätt är att inte dra ...

  • Nivå 1 - Logo frågesport iPhone version Nedan hittar du alla svaren för Logos Quiz spel på iPhone, iPad och iPod touch. Detta är det enklaste nivån på spelet med endast 34 logotyper till ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/vad/iphone-vad-ordspel.php on line 211

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/vad/iphone-vad-ordspel.php on line 211