Ios whats svar ordet

OneNote-nyheterna i januari 2016

När du skriver vår nyårslöften, utmanade vi oss att svara på en enda fråga: Hur gör vi 2016 det bästa året hittills för OneNote användare? För detta ändamål, vi är glada att meddela antalet funktioner som vi har släppt under de senaste veckorna.

Sätt former på Mac

Ios whats svar ordet

Sjuk av cirklande saker? Hålla diagramaxlar direkt ha ditt humör slopin "ner? Vi har din rygg. Du kan nu lägga till perfekt skarpa linjer, polygoner och andra geometriska former från Föra in meny.

Sök alla OneDrive bärbara datorer på Mac och iOS

Vi spiffed upp Sök över helgerna och lagt till några nya trick! Nu kan du söka alla dina OneDrive bärbara datorer, även om de inte är på din enhet. Du kan även söka efter saker som du läser just nu.

Publicera anteckningsböcker offentligt på Dokument

Det är enklare än någonsin att dela dina anteckningar med världen med Dokument. som låter dig göra bärbara datorer tillgängliga för andra att kopiera och använda med bara ett enda tryck.

Oavsett om det är en bärbar dator som detaljer måste-se sevärdheter och lokala hangouts, är en lektionsplan andra lärare clamoring att använda i sina klassrum eller de Chem 101 konstaterar dina kolleger freshmen tigger för-du kan dela dina anteckningsböcker på Dokument. Prova det idag.

Me-me-me-me (på jobbet, fungerar!)

Behöver spara ett e-postmeddelande tillsammans med alla dina andra anteckningar? Vi gjorde det lätt: bara vidarebefordra det till mig @ OneNote och vi får allt sorteras bort för dig; se det som din personliga e-arkivering enhet. Kom igång idag.

Beskära toppen (eller någon annan del) av en bild i OneNote Online med den nya Beskära verktyg. Det är lärare godkänd!

Förgätmigej nu

Klar för terminen? Du kan nu ta bort anteckningsböcker du är klar med i listan över bärbara datorer som visas i OneNote Online.

Firefox och Safari användare jublar-klipp med överge

Du har nu OneNote Clipper förlängning i all sin glans (och funktionalitet) inklusive Region läge klippning på Firefox och Safari. Naturligtvis har vi fortfarande det för Chrome också.

Office Lens inbyggd

förlorar aldrig en vit-boarding session eller hemuppgiften igen. Nu kan du skanna dokument direkt till OneNote med ett enda tryck med våra färska-off-the-software-pressar Office Lens integration i OneNote för Windows 10.

Relaterade inlägg

  • LogoGuess Ordet Svar och fusk Logo Gissa Svar Logo Guess är en svår, konkurrenskraftig app-branding spel som testar dina kunskaper om globala varumärken och ikoner. Skapad av XIN Wenwei, ...

  • Vad är ordet? av RedSpell - Alla temapaket Solutions 22 feb 2013 Genom JTP 94 Kommentarer Vad är ordet - Vätskor tema Solutions Bara för att klargöra, eftersom det verkar finnas en viss förvirring ...

  • Vad ordet 4 Pics ett Word-svar - Android Vad ordet 4 bilder 1 ord svar. Dessa svar och 4 bilder i en genomgång är för Android-versionen av Whats ordet 4 pics ett ord app ...

  • Raw Foods Diet av Kara Mayer Robinson, Omdöme från Maryann Tomovich Jacobsen, MS, RD den 2 december, 2013 Löftet Ugnen får en paus på denna diet. Du kommer främst att äta råa frukter, ...

  • Kategori Arkiv: Vad Ordet Svar 4 Pics en ordnivå 363 Svara och Fusk - Sponge 4 Pics ett ord som svar, Städ bil, tvätta bil, torka bil, Klipp tårta, en skiva kaka missinglt,, gul ...