App typer vad du talar

Speak att skriva på iPhone med Voice till Apps

Annons

Idag kommer vi att se över ett program som heter som "Röst för att Apps - Röst för att meddelanden, e-post, Facebook och Twitter", som hjälper dig att tala att skriva på iPhone med de flesta ansökan att skicka SMS eller uppdatera din Facebook-status eller TwitterTweetblått genom att bara ge ett muntligt kommando. Det bästa är att dess riktighet är exceptionellt. Det kommer att översätta din kommando i ord utan att göra ett enda misstag. Nu när Siri finns i iPhone 4S, kan program som dessa locka många av iPhone 4 användare och nu kommer vi att säga att hur detta program fungerar.

App typer vad du talar

Som ni kan se från skärmdumpen att du måste välja det språk du talar och sedan det här programmet kommer att fortsätta för inspelning ditt kommando. Som ni ser finns det tre typer av engelska språket, så välja språk enligt din accent som effektiviteten i ansökan beror främst på den exakta språkval. Denna ansökan är egentligen mycket enkelt att använda, nu kommer du att den röda knappen som finns i mitten av mikrofonen som nämns i skärmdumpen nedan har press.

När du trycker på den röda knappen, vänta en stund tills det visar meddelandet "Starta inspelning" visas ovanför i ögonblicksbilden som nämns nedan. När du ser samma skärm på telefonen börja spela ditt meddelande, en gång kommer att rekommendera att du inte ska gå för långa meningar, kommer det att vara bäst i meddelandet är endast 8 till 10 ord.

Som efter inspelning meddelandet kommer det att ta lite tid att bearbeta att spela in för att skapa den till text, om ditt meddelande blir lång då det tar längre tid att bearbeta det inspelning som verkligen minskar effektiviteten, så försök att hålla dina meddelanden kort. Efter bearbetning inspelningen det kommer att visa viss alternativ som nämns i ögonblicksbilden nedan.

Nu kan du välja någon av dessa, här valde jag alternativet som SMS eller iMessage. Nu kommer det att komponera ett nytt meddelande utan mottagare och då kommer du att se meddelandet som nämns i skärmdumpen nedan. Det är allt. De bästa 2 inslag om detta program är att det egentligen mycket enkelt att använda och det är verkligen mycket effektiv.

App Krav : Kompatibel med iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPod touch (3: e generationen), iPod touch (4: e generationen) och iPad.Requires iOS 4.0 eller senare.

Vårt betyg: 4/5 | Pris: 1.99 $ | Besök Apple Store Link Att installera den här appen

[Denna app kommer för Android - Ja, ladda ned Liknande App för Android härifrån]

Samtal till typ Apps Plus Google Docs erbjuder enorma möjligheter

För mig, "Talk det skriver det" Google (NASDAQ: GOOG) ansökan har inga gränser för vad den kan användas till i framtiden - tänk skrivpapper utan att behöva skriva upp dem. Helt enkelt trolla fram en idé i din tjocka noggin och tala det till Tejji App. Presto, du har förändrat dig från en porlande berusad till en oupptäckt författare!

Google Dokument är redan ett mycket övertygande sätt att skriva uppsatser, blogginlägg, etc. utan att behöva installera någon programvara på din dator. Molntjänster kan du i princip använda en onlineversion av ordet på många webbplatser, och med tillägg av en tala att skriva systemet i kombination med cloud computing kan du se författarna kommer in i striden som kan skriva 10 till 20 sidor per dag av bra material. Dessa framsteg i författaryrket samt framsteg som händer på boken distributionssidan gör att molnet skapade, röst-till-dokument artiklar och romaner kan skrivas mycket effektivt under en mycket kortare tid.

Visst, Apple (NASDAQ: AAPL) kommer ut med samma sak - mycket snart kommer du att se författare som skriver sina romaner på stranden genom att helt enkelt tala i sina mobiltelefoner som de brukade göra med bandspelare. (Tänk Hunter S. Thompson sitter på en bar skriver en roman genom att helt enkelt tala in sin cell). Detta skulle kunna revolutionera hela journalistik, bloggar och förlagsbranschen eftersom författarna kommer att kunna öka produktiviteten. Skriva på en dator är repetitivt, leder till repetitiva rörelsefrågor, och är långt mindre roligt än att tala i din mobiltelefon på en lokal park eller på din fiskebåt.

Frågan är när, inte om, Google kommer att välja att dominera det utrymme som draken nu äger. Dragon är den mest sålda program som låter dig tala i din dator för att skriva vad du säger. Redan Google Chrome App från Tejji kan du prata söka som gör de flesta av de nyare Android-telefoner. Visst, är dagen nära att författare överallt kommer att sträcka ut sina trötta fingrarna och säger "äntligen kan jag sluta skriva med mina händer!" Jag vet för mig att tiden är rätt för en verklig konkurrent i molnet för att ta över den här tidsbesparande hörn av den litterära världen, och det skulle vara coolt att ha detta på en mobil enhet - du kan göra en kapten Log Stardate lägga på din blogg varje morgon medan du fortfarande ligger i sängen. En god vän brukade säga att du inte har gjort det om du tjänar pengar i sömnen - med Talk det typ det du kan behöva vara halv vaken att skriva en artikel eller bok kapitel men säkert kan du veva något när du är halvsovande.

När det gäller GOOG beståndet, skulle jag se att köpa på någon betydande tillbakadragande (7-15%), eftersom jag tror att marknaden är dags att på medellång sikt korrigering. Google handlas för bara 13X 2013 resultat och en mer robust 22x släpande resultat. GOOG faktiskt har ett rimligt pris till bok förhållandet för en dot com lager på 3,6x och en attraktiv EV / EBITDA på 12.27X. Medan jag gillar Google här, skulle jag vilja det mycket mer på lägre multiplar. Det innebär att sälja säljoptioner vettigt eftersom du i huvudsak betalas till vänta på din gräns pris för att fylla din beställning. Sälja säljoptioner innebär att du dra nytta av tid förfall samt den långsiktiga uppåtgående trend i ett lager. I GOOG fall, tror jag sälja en 2013 $ 600 säljoption för $ 40 gör en ton av känsla. Detta är i huvudsak en gräns för att köpa GOOG på $ 560. Om det handlar någonstans över $ 560 i januari 2013, du tjäna pengar. Om GOOG handlas över $ 600 den 31 januari 2013 kommer du ficka hela $ 40 premie, som är en fast 7% avkastning på din risk (560 $ pris du betalar för GOOG aktier om beståndet "sätta" till dig på utgångs ).

Sammanfattningsvis, Google aktier är rimliga här och vi tror att Google Dokument har en hel del tillväxtpotential i kombination med "Talk det skriver det" applikationer. Google är en av de bästa tillväxt namnen i den amerikanska aktiemarknaden historia och jag förväntar långsiktiga trenden att fortsätta denna "Web 1.0" företag. I slutändan gör GOOG tillväxt berättelse det en G.A.R.P. (Tillväxt till rimliga priser) jämfört med många av Web 2.0 bestånd vi har analyserats i tidigare artiklar, vilket gör detta till en bra lång kandidat för en internetlager par handel korg.

Avslöjande: Jag har inga positioner i alla bestånd som nämns, och inga planer på att inleda några positioner inom de närmaste 72 timmarna.

Relaterade inlägg

  • Prata - drake typer det Vad är draken Software? Dragon NaturallySpeaking är världens mest sålda taligenkänning program som låter dig styra datorn med din röst och vända ...

  • Hämta appar Din guide Hur vill du kommunicera? Hur du använder Next Generation Text beror på hur du vill kommunicera. Så du inte behöver läsa igenom allt på detta ...

  • Information för utvecklare Beskrivning Först enda Vad Brand fusk svar Guide för Vad är Brand Game av Words Mobile. Ladda ner nu! Lös Vad varumärket som en Boss. Det här är en...

  • Bästa svaret: I grund och botten du frågar hur man blir en legend. Väl i syfte att göra det, måste du verkligen vara unik och galen begåvad. Om du är en musiker, måste du vara en musikalisk ...

  • Sony Xperia, Orsak Du behöver en smart Communicator! Sony Xperia Mobiler är en av de mest framstående varumärkena i Indien. De har etablerat sig som ett värde ledare på olika produkter ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/vad/app-typer-vad-du-talar.php on line 121

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/vad/app-typer-vad-du-talar.php on line 121