Android symboler vad betyder de

Android Symboler Betydelse

Samsung Galaxy S5 mobiltelefon har en hel del funktioner, alternativ och inställningar. Visst du har sett en konstig ikon dyker upp i din bar uppe och undrade vad exakt det var brinner varför vi har beslutat att lista Android Symboler Betydelse. Plus om du är någonting som jag, har du haft din vän samtal mer än en gång säga: "Vad är det här ögonformade ikonen" och saker av detta slag. Tja, har Samsung telefonikonen en referens diskutera varenda ikon.

Android symboler vad betyder de

Om du är en amatör med droid ikon betydelser . det är inte lätt att gissa vad alla dessa ikoner och symboler betyder i det översta fältet (anmälningar och statusfältet)! Och de är verkligen miniatyr. Till exempel, hur vet du att du fick ett telefonsamtal på din röstbrevlåda? Ok du kan rulla ner menyn från det översta fältet med tummen och du kommer att kunna se den detaljerade informationen.

ads

Varför ska du behöver veta innebörden av meddelandeikoner på din Samsung Galaxy S5, android ikoner betyder?

Erkänner betydelsen av meddelandeikoner i din Galaxy S5 kan hjälpa dig att lösa (åtminstone förstå) vissa komplikationer du kan ha. Det låter lika du förstår statusen för din Galaxy S5 bättre.

Kom ihåg, i flera länder, eller för olika Galaxy S5 modellnummer (vanligtvis för olika bärare), kan meddelandeikoner och deras betydelse vara bara lite annorlunda. Ikonerna anmälan anges här är något vanligt för alla regioner.

Var kan jag hitta de meddelandeikoner på Samsung Galaxy S5?

Precis som alla andra Android-mobiler, alla meddelandeikoner i Galaxy S5 är i statusfältet i toppen av skärmen. Hur du rensar Android telefon cacheminne filer.

Eftersom Android 4.4 (KitKat), är statusraden tydligt, inte en svart remsa som i mycket äldre utgåvor. Så, ibland, sikten kan påverkas av din bild.

När i helskärmsläge, kan statusfältet döljas för vissa tillämpningar. Enligt detta scenario, kan du alltid dra ner från toppen av skärmen för att få statusfältet. Nedan ser du hela Samsung telefon ikoner ordlista.

Android ikoner betyder förklaring på Samsung Galaxy S5?

Nedanför listan över mest vanligast förekommande Android Symboler Betydelse - statusikoner och deras betydelse .

Android Symboler Betydelse - statusikoner

Min Galaxy 5 visar några meddelandeikoner som inte visas här, vad betyder de? De skulle kunna vara Android meddelandeikoner se nedan som referens.

I fall anmälan är på vänster sida av statusfältet meddelanden se bilden nedan, är det typiskt från tredjepartsprogram.

Vad är det symbol? (NFC utgåvan)

Gruppen bakom NFC vill se till att du vet vad det är, och att du vet att du använder det

När fler och fler av oss börja dra nytta av NFC - det är nära-Field Communication, eller standard som gör att du trycker telefonen till någon annan enhet för att upprätta en anslutning, utbyta data, etc. - vi allt få följande fråga : "Vad är det konstigt symbol tar upp plats på toppen av min telefon?

Att folk är allsmäktig NFC-logotypen.

Så här är affären: på en bra många telefoner dessa dagar, kommer symbolen presentera uppe - som heter "statusraden" faktiskt - när NFC är påslagen. Samma som om du använder WiFi eller Bluetooth, till exempel. Så i det avseendet det är verkligen inte något mer irriterande än någon av dessa.

Och om du undrar, det har fått en verklig namn. Säg hej till "N-Mark."

Tanken, enligt den NFC Forum, är denna:

"Spridningen av oNFC taggar som åtföljs av N-Mark som en touch kommer att bygga konsumenternas medvetenhet om NFC-taggar som källor till värdefull, exklusiv information och nya sätt att berika deras liv."

Android symboler vad betyder de

Men å andra sidan, det är en sak att ta upp plats uppe. Och beroende på din telefontillverkare, kan utrymmet väl vara på en premie. På bilden ser du ovan, har vi använt fyra telefoner från fyra tillverkare - Samsung Galaxy S5, HTC One M8, Nexus 5 (en Google telefon, tekniskt) och Motorola Moto X (skalas upp till 1080px). NFC var aktiverat på alla fyra enheter, men bara två av dem visa ikonen. Vissa telefoner kan du visa batteri procent, tar upp mer utrymme. Att sätta telefonen i vibrera eller tyst läge kan ta upp en annan plats eller två.

Men vänta! Du vill se N-Mark! NFC Forum säger så!

"Allt kommer konsumenterna att gå från att bara recognizting N-Mark att aktivt sträva efter det. Detta i sin tur kommer att öka antagande och skapa större global efterfrågan på NFC Forum-kompatibla lösningar."

Vi vet inte om det. Men vi vet detta: Det konstiga ser N eller i sidled Z? Det är N-Mark. Det är NFC.

Relaterade inlägg

  • Hur gör du återställa en iPod? Full svar Apples iPod har standardsymboler som anger samma sak i flera versioner av musikspelaren. En mapp med ett utropstecken betyder ...

  • Textning symboler Lista Många gånger hör vi ett nytt ord och rusa att hänvisa en ordlista för dess innebörd. Med nya ord läggs till språket varannan dag, det är svårt att hålla reda på deras ...

  • Dela känslor med hjälp av textEmotIcons Vad gör människor stora målare, stora aktörer, eller stora poeter? Det är definitivt inte en lätt fråga, men nej, jag försöker inte förvirra dig och säga att de ...

  • 4 sätt att göra din Rotade Android telefon köra snabbare går vi såg 5 användbara sätt på vilka en användare kan påskynda sin icke-rotade Android-telefon. Som vi redan nämnt att en rotad Android ...

  • Skärm symboler 12-02-07, 05:28 PM Gäng Författare # 1 Skärm symboler hårkors Om det är bara ett hårkors, är att tecken på att 911 GPS-spårning är tillgänglig. Om du förvandla din ...