Android m vad som är nytt

Android M: Vad är nytt i Googles senaste operativsystem

Med M uppgraderingen kommer användare att kunna kalla Google Nu för att skanna allt innehåll som kan vara på en mobil enhet skärm.

SAN FRANCISCO: Googles nästa version av sitt operativsystem Android kommer att skryta nya sätt att hämta information betala köpmän och skydda privatlivet på mobila enheter som Internetföretaget duellerar med Apple i strävan att göra sin teknik oumbärlig.

Vid sitt årliga Google Developers Conference torsdag, Google erbjöd en förhandsvisning av Android M, kommer att släppas senare i år, med en uppgraderad version av "Google Nu", den röststyrda assistent som konkurrerar med rivaler som Apples Siri och Microsofts Cortana. Uppgraderingen kommer att ge Android personliga assistent, Google Nu utökade befogenheter intuition som kan hälsas som en stor bekvämlighet för några och en smula alltför obehagligt för andra.

Här är en närmare titt på några av de viktigaste funktionerna i den kommande Android uppgradering, för närvarande känt som "M":

Google Nu lär närvarande en användares intressen och vanor genom att analysera sökförfrågningar och skanning e-post så att den automatiskt kan presentera användbar information, såsom de senaste nyheterna om en favoritlag eller hur lång tid det tar att komma till arbetet.

Med M uppgraderingen kommer användare att kunna kalla Google Nu för att skanna allt innehåll som kan vara på en mobil enhet skärm så att den kan presentera relevant information om ämnet för en text, en sång, ett videoklipp eller en artikel.

Den nya Android funktion som kallas "Nu på Tap" aktiveras genom att hålla ner enhetens startknapp eller tala, "OK Google" i mikrofonen. Det kommer att förmå nu på Tryck för att skanna skärmen i ett försök att ta reda på hur man ska vara den mest användbara. Eller, om att tala, användare kan bara säga vad de söker, såsom "Vem sjunger detta?"

Google hoppas att ge Android-användare med vad de behöver i samma ögonblick de behöver det utan att tvinga dem att hopscotch från en app till en annan.

Mobil betalning gör-over

Android M kommer att innehålla ett alternativ till det mobila betalningssystem som Apple introducerade i höstas. Googles svar, som kallas Android Pay, kommer att ersätta Google Wallet för att göra mobila inköp i butiker och applikationer. Google Wallet, som kom ut 2011, kommer fortfarande att fungera för att skicka betalningar från en person till en annan.

Som Apples system kan Android Pay användas för att lagra stora kredit- och betalkort i smartphones som kan användas för att betala köpmän utrustade med terminaler som arbetar med tekniken. Android Pay kommer också att arbeta på enheter som kör på KitKat och Lollipop versioner av Android släppt de senaste två åren.

skydda integriteten

Android M kommer att vara kompatibel med fingeravtrycksläsare så enhet användare kan verifiera sin identitet genom att trycka på en knapp i stället för att ange ett lösenord. Apples iPhone började använda en fingeravtrycksläsare 2013.

Förutom att stödja fingeravtrycksläsare, kommer Android M att göra det lättare för användarna att förhindra mobila applikationer från att ta sin personliga information. Tillstånd kommer endast att behöva beviljas varje app om det behövs för en specifik åtgärd tillgången. Det innebär att Android-användare kommer inte att bli ombedd att dela information om sina kontaktlistor, foto rullar eller platser tills en app kommer inte att fungera utan det.

De flesta av de renoveringar avtäcktes torsdag på Googles årliga utvecklarkonferens kommer inte att vara tillgänglig förrän i slutet av sommaren eller tidig höst, ungefär samtidigt som Apple väntas släppa den senaste översynen av programvaran iOS som driver iPhone och iPad.

Android m vad som är nytt

De årliga förändringar Android och iOS blir allt viktigare eftersom människor blir mer beroende av smartphones för att hantera sina liv. Android har om en 80-procentig andel av den globala smartphone marknaden, med iOS en avlägsen tvåa på 16 procent, enligt analysföretaget International Data Corp.

Både Google och Apple tävlar om att göra sina produkter ännu mer allestädes närvarande genom att transplantera en stor del av sin mobila teknik i bilar och internetkopplade TV-apparater och apparater. Google hoppas kunna spela en framträdande roll i hanteringen av hemsäkerhet och apparater med ett nytt operativsystem kallat Brillo som kommer att interagera med Android-enheter.

Android M vs Lollipop: Vad är nytt Kommer med höstens Release?

Som datum för Android 6.0 M release, (nu kända för att vara Android 6.0 Marshmallow) närmar användare av Googles mobila operativsystem kanske undrar vad som kommer i uppdateringen som skiljer sig från den senaste operativsystemet det släpps Android 5.0 Lollipop.

Klubba inneburit stora förändringar i Android, vilket operativsystemet i den nya eran med mer kontroll över anmälningar, smartare stöldskydd mekanismer inbyggda, och ett helt nytt utseende till system som bygger på "Material Design." Att se allt Lollipop förde när den slog Android-enheter överallt, kolla in våra hands-on granskning.

Så vad är så stor om Android 6.0 Marshmallow, och vad kan Google få till operativsystemet som motiverar en helt ny namn, och inte en inkrementell "5,2 Lollipop" beteckning? Här är de största förändringarna kommer i höst när Android 6.0 M för Marshmallow träffar konsumentmarknaden.

Relaterade inlägg

  • Det bästa sättet att svara "Vad är din största svaghet?" "Du har berättat för mig om dina styrkor-nu, kan du berätta vad du anser vara din största svaghet?" Det är den fråga som ingen ...

  • Hämta WhatsApp till BlackBerry Z10, Q10, Z3, Q5, 9900, 9800 7 jan, 2015 Hämta WhatsApp till BlackBerry Z10, Q10, Z3, Q5, 9900, 9800 och alla andra enheter WhatsApp är den bästa och ...

  • Best läsplatta för Android läsa e-böcker på Android brukade vara bara okej. Nu är det häftigt. Även om det finns gott om söta program för att läsa böcker på mobilen eller surfplattan, Play Böcker har ...

  • Kan du säga taco? En mängd nya emojis landade på iPhone och iPad tidigare i veckan med 9,1 uppdateringen iOS, inklusive långfingret, enhörningar och tacos, lämnar Android-användare lite kvar ...

  • LogoGuess Ordet Svar och fusk Logo Gissa Svar Logo Guess är en svår, konkurrenskraftig app-branding spel som testar dina kunskaper om globala varumärken och ikoner. Skapad av XIN Wenwei, ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/vad/android-m-vad-som-r-nytt.php on line 125

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/vad/android-m-vad-som-r-nytt.php on line 125