När iOS 6 kommer ut i Storbritannien

iPhone 6: När det kommer ut?

Som Amazon kommer att lansera sin Amazon smartphone, är spekulationer om iPhone 6 endast hetta upp.

Se till att du läser Macworld Storbritanniens komplett guide till alla iPhone 6 rykten inklusive läckta bilder, startdatum spekulation och mer genom att klicka på denna länk.

Otvivelaktigt är iPhone 6 en av de mest efterlängtade smartphones i år, och så många rykten virvlande runt om sin förestående ankomst.

Här är en runda upp av vad vi har hört hittills och vad den nya telefonen kommer att se ut.

Och har vi fått några bilder att gawk på också, som du kan se på vår iPhone 6 läckte bilder sidan.

Så när är iPhone 6 kommer ut?

Utan omsvep, bör den nya iPhone 6 ske kring september / oktober 2014. Om du kommer ihåg, det ryktades om att Apple skulle lansera nästa generations iPhone i sin WWDC (Worldwide Developers Conference) keynote den 2 juni. Apple istället händelsen att avslöja iOS 8 och OS X 10,10 Yosemite.

Ett annat rykte, som kommer från oidentifierade leveranskedjan källor som talade med taiwanesiska medier, är att iPhone 6 nu lanseras i augusti, enligt Reuters. Det är en månad tidigare än väntat och lite ovanlig. Rapporterna tyder också på att en större modell med en 5.5- eller 5.6in skärmen då kommer att anlända i september, men återigen, verkar osannolikt tanken att Apple kommer att lansera två iPhones så nära varandra.

iPhone 6: Rykten en överblick

iPhone 6 Utgivningsdatum: September 2014

iPhone 6 Skärmstorlekar: 4.7- till 5.5-inches (eller båda)

iPhone 6 Pris: Samma som existerande

iPhone 6 möjliga nya funktioner:

Upp till 128 GB intern lagring eller mer lagring

A8-processor

trådlös laddning

Kommer att arbeta med Apples ryktas iWatch

Safirglas och Liquidmetal konstruktion

iPhone 6 rykten: Skärmstorlek

Rykten tyder på att iPhone 6 kommer att vara större än iPhone 5s, och det finns ett överraskande stort antal rapporter som säger att vi kommer att få två nya iPhone i år, med en av de iPhones faller in i "phablet kategorin.

Bland dem som på idén att Apple arbetar på en större iPhone är KGI analytiker Ming-Chi Kuo, som har en mycket imponerande meritlista när det gäller att förutsäga Apple lanserar. Han förväntar sig att två nya iPhone att komma fram i höst, en med en 4.7in display och den andra med en 5.5in display.

Andra har upprepat samma rykte och sade att vi bör förvänta sig en 4.7in och 5.5in iPhone, inklusive UBS analytiker Steve Milunovich, Piper Jaffray analytiker Gene Munster och flera andra bedömare, liksom Reuters och The Wall Street Journal.

De senaste ryktena från leveranskedjan säga att Foxconn, Apples huvudtillverkningspartner, kommer att bygga de flesta av Apples 4.7in och 5.5in iPhones, medan Wistron kommer att ansvara för att bygga Apples 4in iPhone, som helt enkelt kan vara en fortsättning på iPhone 5s.

Plus, bilder enligt uppgift bekräftar en större iPhone dök upp i maj som visar vad som påstås vara den officiella schemat för iPhone 6 som har läckt ut från Apple leverantör Foxconn. Dimensionerna av iPhone 6 visas är 138 med 67 mm jämfört med 123,8 genom 58.6mm av iPhone 5s.

iPhone 6 rykten: Design

Det ser säkert att iPhone 6 kommer att ha en bit av en ny design. De senaste ryktena och läckte bilder tyder på att iPhone 6 kommer att ha liten eller ingen ramar, och många tyder på att iPhone 6 kommer att ha en tunnare, lättare chassi.

Ju tunnare, lättare chassi kan göras möjligt med hjälp av Liquidmetal, ett material som Apple har ensamrätt till. Det är extremt stark och tålig och intressant, Apple har nyligen utökat sitt exklusiv licens att använda Liquidmetal i sina produkter, vilket ytterligare bevis för detta rykte.

När iOS 6 kommer ut i Storbritannien

Det är också tänkt att Apple planerar att använda Safirglas i iPhone 6, som är en "virtuellt skrapa fri" och "nästan oförstörbar."

Detta rykte backas upp av Apples vd Tim Cook bekräftat att företaget har byggt en ny fabrik i Arizona som används för att tillverka safirglas.

Enligt Digitaltrends har Apple spenderat $ 578.000.000 på en affär med GT avancerad teknik, safirglas maker, för att påskynda utvecklingen av safirglas skärmar avsedda för iPhone 6.

Ett patent som utfärdas av US Patent and Trademark Office maj omfattar användning av en Sapphire glasmontrar och Liquidmetal ram i en framtida iPhone, så en kombination av dessa material är det verkligen något som Apple överväger.

Apple designgurun Jony Ive har också bekräftat att företaget arbetar med nya material för framtida enheter, så Liquidmetal och safir troligt.

Andra design rykten inkluderar rundade kanter mer påminner om den senaste iPod touch, samt en flyttade strömbrytaren på sidan av enheten.

För mer information om iPhone 6 design, ta en titt på iPhone 6 Design rykten sidan.

iPhone 6 rykten: Pris

Vi vet inte priset på iPhone 6 tills Apple tillkännager det, men det är tänkt att företaget kommer att hålla samma prissystem som iPhone 5s för nästa generations iPhone. Det innebär att iPhone 6 pris börjar på £549.

iPhone 6 rykten: iOS 8

En sak som är inte så svårt att räkna ut är att iPhone 6 kommer nästan säkert komma förinstallerad med iOS 8, Apples senaste mobila operativsystem som avtäcktes på WWDC i juni. Du kan ta reda på mer om vad som väntar från iOS 8 här.

iPhone 6 rykten: Camera

Det är mycket troligt att iPhone 6 kommer att ha en bättre kamera än iPhone 5s. IPhone 5s har en 8-megapixelkamera med en f / 2,2 bländare, men ryktet säger Apple planerar att öka det till en 10-megapizel kamera med en f / 0,8 bländare och en förbättring filter, enligt kinesisk webbplats IT168.

I stället för att lägga massor av nya pixlar till kameran som några av sina konkurrenter, är Apple tydligen kommer att fokusera sin kamera förbättringar på andra områden, såsom bildstabilisering och bildförbättringar.

iPhone 6 rykten: NFC?

Det är möjligt att iPhone 6 skulle kunna innebära någon form av NFC-chip.

Macworld Storbritannien har rapporterat om Apple ansökan för ett nytt patent som täcker NFC, som kan användas för mobila betalningar och även för iPhones att prata med varandra.

Analytikern Ming-Chi Kuo tycker också NFC är på väg med iPhone 6, och i maj, föreslår en ny anteckning från Morgan Stanley analytiker att NFC kommer att arbeta med Touch ID sensorn i iPhone 6, och att Apple kommer att vara den kraft som driver NFC utbredd kommersiell adoption för mobila betalningar.

"NXP är väl positionerat för att delta i Apples mobila betalningar ekosystem", säger Hettenbach, förklarar att NXP förväntas ge NFC-teknik för Apple. "Företaget har tecknat ett licensavtal med en kund i Q4'13, som vi tror är Apple, i samband med sin nya ID verksamhet."

iPhone 6 att ha 128GB lagring?

Hittills Apple har satt den övre gränsen för sin smartphone förvaring vid 64GB. Företaget har redan utökat lagring av iPad att erbjuda en 128GB alternativ, så det är fullt möjligt att Apple kommer att välja att göra samma sak med iPhone i år.

iPhone 6 rykten: Puls & blixt EarPods

I stället för att sticka en pulsmätare på baksidan av telefonen som Samsung Galaxy S5 är Apple ryktas vara att integrera tekniken i sin EarPod hörlurar. Enligt secret.ly. De kommer också att mäta blodtryck och iBeacons att undvika att förlora dem.

"Apples nya EarPods har sensorer i dem, för hjärtfrekvens & blodtryck. Också iBeacons så att de inte går vilse. De kommer att kräva blixten porten, det är därför ljuduttaget flyttades till botten ", säger platsen.

IPhone 6 kan vara tunnare än iPhone 5s tack vare avsaknaden av en 3,5 mm hörlursuttag, också enligt spekulationer om att utlöste från Apples tillkännagivande av en blixt-aktiverad hörlur standard.

Under WWDC 2014, avslöjade Apple ett nytt program som låter tredjepartstillverkare att göra hörlurar som ansluter till iOS-enheter via Lightning porten. Detta kan potentiellt leda till avlägsnandet av 3,5 mm hörlursuttag, vilket är den tjockaste komponenten i iPhone 5S.

iPhone 6 rykten: Trådlös laddning

Apples stora rival, Samsung har redan funktionen och andra smartphones är säker på att komma ikapp snart också. Kommer Apple att införa trådlös laddning med iPhone 6? Det är troligt men inga verkliga bevis finns för att backa upp detta ännu.

Relaterade inlägg

  • De bästa Kommande telefoner på marknaden för en ny mobil? Inte pull the trigger ännu: Dessa smartphones, både bekräftade och ryktas, ser lovande ut. Det finns alltid en stor ny smartphone ...

  • Innehåller allt i iOS 9.3, Apples nästa iPhone och iPad uppdatering Sida 1 av 3: Uppdatering: iOS 9.3 publik beta 2 nyheter har lagts till denna rättelseblad med uppgifter Night Shift, en nattlig ...

  • Här är iPhone 6: Större, tunnare, förbättrad kamera och mer Apples iPhone 6 var kanske den mest efterlängtade enheten av 2014. Nu, efter en lång, suspenseful år fullt av rykten och ...

  • "The Wolf bland oss: Episode 2" kommer nästa vecka, har släpvagn ett sätt med människor lt; iframe width = 320 height = 179 src = // youtube / embed / z80JAoFQ7Pc VQ = HD720 amp;? allowfullscreen = sant ...

  • Story belyser Apples senaste operativsystem för iPhone och iPad släpptes onsdag iOS 7 är tillgängliga för vissa äldre enheter, men inte alla funktioner fungerar Ett nytt OS kan innehålla fel ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/nr/nr-ios-6-kommer-ut-i-storbritannien.php on line 159

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/nr/nr-ios-6-kommer-ut-i-storbritannien.php on line 159