Iphone vibrerar två gånger vid laddning

Svart skärm, konstant vibrerande inkopplad?

Jag har haft min gröna iPhone 5c med AT&T sedan mars 2014 har jag varit noga med den här telefonen, jag använde det regelbundet och tappade det kanske en eller två gånger på en matta, ingenting någonsin större. Övre vänstra hörnet av min telefon hoppat ur men det aldrig tycktes röra med funktionen av min telefon alls så jag lämnade det. Den 26 september i år var jag ute på middag och tappade telefonen på sitt ansikte och när jag plockade upp på skärmen var helt svart, men lyser, som om bakgrundsbelysningen av telefonen var fortfarande på. Jag försökte starta om telefonen, laddar den, och även ringa och sms mig från min vänner telefon. Medan telefonen fortfarande visar uppenbara tecken på liv som i, vibrerande, spela ringsignaler och ljud av skärmdumpar och laddare anslutningar, var skärmen fortfarande är tända, men helt svart. Efter att jag inte kunde hitta varför min telefon var trasslat jag låta det sitta och dö för ett par veckor. Jag sedan kopplat in den i min dator med laddaren och det inte lyser upp i svart som det gjorde innan. Telefonen började sedan att vibrera, kontinuerligt var 5 sekunder medan ansluten upp. Jag har försökt att hålla hemmet och strömbrytarna, men som uppenbarligen bara stänger av telefonen som förväntat. Jag öppnade upp iTunes och det bara ber mig "svara på iPhone" och jag kan inte självklart och telefonen håller vibrerande var 5 sekunder. Jag vill fixa den här telefonen eftersom jag har använt en gammal iPhone 4 för den senaste månaden och kan inte ta det längre. Im hoppas detta är något enkelt och tar all hjälp jag kan få. Tack!

Iphone vibrerar två gånger vid laddning

P.S. Jag har inte gjort några reparationer på den här telefonen, ingen skärm, batteri, etc. ersättning. Det är den ursprungliga telefonen jag köpte.

Bo i slingan

Det är dags att tala för din rätt att reparera

Kära New York-bor,

Just nu har New York en chans att passera den första mässan Repair räkningen i nationen. Vi har en chans att garantera vår rätt att reparera elektronik liknande smartphones, datorer, och även jordbruksutrustning. Vi har en chans att hjälpa miljön och stå upp för lokala reparationsarbeten-hörn mamma-och-pop verkstäder som håller bli pressade ut av tillverkarna.

Iphone vibrerar två gånger vid laddning

Mässan Repair Bill, som kallas S3998 i delstatssenaten och A6068 i representantförsamlingen. kräver tillverkarna att tillhandahålla ägare och oberoende reparationsföretag med rättvis tillgång till informationsservice, säkerhetsuppdateringar, och reservdelar.

Om du håller med oss, berätta för dina representanter att du tror att reparera ska vara rättvis, prisvärd och tillgänglig. Stå upp för rätten att reparera i New York.

Det är dags att tala för din rätt att reparera

Massachusetts,

Folket i Massachusetts har alltid stått upp för sin rätt att reparera. Under 2012 väljarna passerade en lag som garanteras invånarnas rätt att reparera sin bil varhelst de ville. Nu är det dags att göra samma sak för elektronik.

Med Digital Right att reparera Bill, H.3383. vi har en chans att garantera vår rätt att reparera elektronik - som smartphones, datorer och även jordbruksutrustning. Vi har en chans att hjälpa miljön och stå upp för lokala reparationsarbeten-hörn mamma-och-pop verkstäder som håller bli pressade ut av tillverkarna.

Den digitala Rätt att reparera Bill kräver tillverkarna att tillhandahålla ägare och oberoende reparationsföretag med rättvis tillgång till serviceinformation, säkerhetsuppdateringar, och reservdelar.

Om du håller med oss, ta reda på vem som företräder dig i Massachusetts lagstiftaren. Säg att du stödjer tvåparti Digital Right att reparera Bill. Berätta för dem att du tror att reparera ska vara rättvis, prisvärd och tillgänglig. Stå upp för rätten att reparera i Massachusetts.

Iphone vibrerar två gånger vid laddning

Det är dags att tala för din rätt att reparera

Kära Nebraskans,

Just nu har Nebraska en chans att passera den första mässan Repair Bill.

Vi har en chans att garantera vår rätt att reparera elektronik — som smartphones, datorer, och även jordbruksutrustning. Vi har en chans att hjälpa miljön och stå upp för lokala reparationsarbeten — hörn mamma-och-pop verkstäder som fortsätter att få pressas ut av tillverkarna.

Om du håller med oss, ta reda på vem som företräder dig i Nebraska representanthuset. Berätta för dem att du tror att reparera ska vara rättvis, prisvärd och tillgänglig.

Relaterade inlägg

  • Stänga av meddelanden App Vibration Även i en konversation jag verkligen inte behöver min telefon för att surra varje gång jag får ett textmeddelande, så jag har gjort mitt bästa för att stänga av alla vibrationerna ...

  • Det finns bara tre skäl telefonen kan vara överhettning när det är inte på grund av miljön: hårdvara problem iOS problem program som körs kräver mycket resurser 1 och 2 verkligen ...

  • Bråttom? Så här ladda din iPhone eller Android batteri så fort som möjligt måndag 19 maj, 2014, 01:06 Det finns en anledning till att batteriets livslängd har blivit den största avgörande faktorn ...

  • Hur fixar iPhone 5C Laddning Problem Det finns vissa iPhone 5c problem som hindrar människor från den stora smartphone erfarenhet, kan du stöter på laddning problem om din iPhone 5c avgifter ...

  • Fix för Inget ljud Problem med iPhone 3.0 Genom Taimur Asad | 26 juni, har 2009 Vissa användare som nyligen har uppdaterats / återställts till den nya iPhone firmware 3.0 uppges ha hamnat i ett problem ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/nr/iphone-vibrerar-tv-gnger-vid-laddning.php on line 122

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/nr/iphone-vibrerar-tv-gnger-vid-laddning.php on line 122