Iphone ficklampa slocknar när telefonen ringer

IPhone. Helt Blank skärm - telefonen ringer Men Screen Black

Iphone 5s. IOS 8.1.1 / Screen Helt svart Men Pekskärmen Fortfarande arbetar

Dec 10, 2014

Jag fick en iPhone 5s vad skärmen är helt svart, men pekskärmen och andra funktioner arbetar fortfarande har ersatts LCD men det fortsätta göra på samma sätt.

iPhone 5s, iOS 8.1.1

IPhone. 2G (8GB) telefon med Tom svart skärm

Jan 10, 2010

Vaknade i morse och slå på hemknappen på min iPhone, bara för att få skärmen flimrar vitt och sedan stänga. Jag försökte trycka på hem och sova knappar, med ingen lycka. I näven fem minuter, fladdrade skärmen vita 3 gånger men fortsatte sedan till en mörk skärm och har inte påslagen sedan.

Jag har försökt mjuka och hårda återställningar som vissa andra användare, men skärmen är fortfarande tom. Jag lägger även telefonen i återställningsläge och försökte få igång med iTunes. Jag installerade 3.1.2, men ingen lycka. Viloknappen är ganska osäkert, och kräver att du hålla det i vissa positioner för att få det att fungera, så det har varit drabbade eller missar att få telefonen i återställningsläge.

För två veckor sedan, jag formaterat om telefonen, uppdateras till 3.1.2, jailbroke och olåst telefon med blackra1n, utan problem i functionality.I också försökt att återinstallera från en säkerhetskopia. Jag får vibrations anmälningar konjunktioner med e-post (eftersom jag ser dem på min laptop samtidigt som vibrationer), så jag vet att det finns vissa funktioner, jag bara inte kan se någonting. Det finns ingen lösenord på telefonen heller.

Min gissning är LCD gick ut sedan återställs och återvinningar inte kunnat ge något tillbaka på skärmen. Jag är på väg att beställa en ny skärm, jag ville bara bekräfta att jag tar rätt nästa steg.

Galaxy S6. Svart skärm - telefonen ringer, men visar ingenting

2 maj 2015

Det finns bara en svart skärm. Telefonen ringer, men visar ingenting. 100% svart skärm. Försökt att vrida telefonen och på. Fortfarande ingenting på skärmen.

BB tillbehör. Min Playbook är på, men skärmen är helt tom

BB Curve. Bildskärmen är helt svart

Iphone ficklampa slocknar när telefonen ringer

May 24, 2012

I går kväll jag sov medan du lyssnar musik på min BB kurvan 8520. När jag vaknar på morgonen, dess batteri var drained.I är laddas det från min dator, medan dess röda lampan lyser men det är inte att vrida tillbaka på. och skärmen är helt svart.

Galaxy S6 Edge. Helt Svarar - Helt svart skärm?

Apr 6, 2015

helt plötsligt, efter min middag i kväll, min S6 kant var helt svarar inte.

trycka på strömbrytaren för 7+ sekunder, enligt Samsung, fungerade inte alls. helt svart skärm, inget svar. trycka ner volymen knappen, strömbrytaren och hemknappen, även till ingen nytta. Å andra sidan, medan på telefonen för att TMobile s kundtjänst för att rapportera denna icke-funktionella helt ny telefon,

Jag fortsatte att pressa de ovannämnda knapparna frenetiskt. väl, medan jag pratade med TMobile via min fasta, startad telefonen till slut. Detta var mycket slumpartat. Det enda jag minns att läsa om detta var att trycka på strömbrytaren i 7 sekunder, som Samsung hade sagt var motsvarande dra ut batteriet.

höger. det är falskt. som gjorde ingenting för mig. ännu, genom att trycka på volym upp eller knappen PLUS strömbrytaren PLUS hemknappen ner,

Jag vet inte exakt vilken kombination småningom arbetade som jag försökte olika permutationer slutligen startat telefonen upp. detta inte ge mig förtroende i den här telefonen.

Vad som så småningom jag gjorde för att göra den här telefonen starta upp så småningom. allt jag gjorde var att vara på telefon med TMobile och trycker på strömbrytaren plus volymen upp eller ned, plus hem-knappen, och så småningom, startas den och kom tillbaka till livet.

Galaxy S5. Varför är screen helt svart ändå Ringar

Jan 2, 2015

Jag har Galaxy S5 och andra natten någon knackade det ur min hand. det tog en duns i golvet och sedan dess är skärmen helt svart. Telefonen fortfarande slås på och botten 2 lampor fungerar och det ringer när folk kallar etc. Jag kan inte svara i telefonen men så jag antar pekskärmen har brutit. vad jag är orolig för är att förlora alla mina bilder. Eftersom telefonen har ett mönster lås på det, när jag ansluter den till en dator står det att det inte finns några filer. Om jag skicka iväg den för reparation kommer de klara telefonen? Jag tänker om de bara ersätta skärmen då jag fortfarande får behålla allt men antar att de kommer fortfarande klart det?

BB Ficklampa. Skärmen blir svart / Blank On PDF Zoom?

BB Ficklampa. 9800 Har Blank (svart) skärm?

BB Storm 9500. visas på bildskärmen / svart?

Eseries / kommunikatörer. E7 - Hur man får Blank skärm / svart färg utan Bakgrund

BB Ficklampa. Skärm helt tom / svart När Slide Uppåt

Nokia 5230. Kamera Wont Start Up - Blank svart skärm?

BB Ficklampa. Display är helt svart - Telefon fungerar fortfarande

Google Nexus 5. ringer Men Skärmen startar inte

IPhone. Telefonens skärm Blank - identifieras av iTunes

IPhone. Telefon Död - vill ha det återställas till dator Blank skärm

Nokia. 5800 Xpressmusic - pekskärm blockeras när telefonen ringer

IPhone. My Phone inte svarar och visar en svart skärm?

BB Curve 8300. telefonen är på men skärmen är tom?

Aug 1, 2010

Människor kan ringa mig och det vibrerar också och sånt när jag tar emot meddelanden, men det enda jag kan göra är att använda röstaktiveringsknappen på sidan inget annat fungerar och skärmen förblir tom. Jag har försökt att stänga av och på med strömbrytaren och även försökt att ta bort batteriet, men ingenting verkar fungera. Någon har några idéer om om och hur detta problem kan fastställas?

Galaxy S5. Skärmen blir tom men Phone Arbets

16 maj, 2014

Att ha en konstig fråga med min skärm. Ibland (ca 5 gånger under de senaste 2 veckorna) när jag fånga min telefon, skärmen tänds inte. Jag kan se multifunktionsknapparna lyser upp, jag kan dra över skärmen och höra ljudet för upplåsning, och om jag peka på skärmen inte tänds och skärmen förblir svart.

Om jag har makten, inte starta. om jag trycker hem det gör ingenting, men jag kan höra att telefonen är på, om ett samtal kommer genom jag kan höra det ring, och kan svara på från mitt hem-knappen, men skärmen förblir svart.

Jag kan göra ett batteri dra och telefonen börjar bra. Det är som om bakgrundsbelysningen inte komma på alls tider, eller möjligen som en närhetssensor inte låta telefonen att inse att skärmen ska vara släckt.

Kan inte säga om det är ett hårdvaruproblem eller programvara fråga. Jag har inte ändrat någon programvara eftersom jag fick det ett par veckor tillbaka, vissa program har uppdaterats, men detta händer comepletely slumpmässigt och alltid när telefonen är låst.

Telefonen har aldrig tagits bort och är i ett fall och har ingen skärmskydd, det finns inte ett märke på telefonen alls.

Ska jag låta byta telefon? ska jag kontakta min karriär?

BB Ficklampa. Telefon Visar Blank skärm Ibland

28 oktober 2011

Min BB verkar tom skärm. Hur mår jag? Det är min BB LCD-skärm skador. Men någon gång det är okey men för det mesta fortfarande tom skärm.

Google Nexus 6. Screen Of Phone blir tom när uppringning

Motorola Fire XT. Telefon & Kontakter Ger Blank skärm?

Relaterade inlägg

  • iPhone 6 kunde komma runt Sann Tone blixt med fyra lysdioder Av Buster Hein • 09:43, 11 augusti, 2014 News Översta historier Vi har redan sett två nya iPhone del läcker ut kommer ut ur Kina i ...

  • Guide till Apple Watch ikoner symboler: Vad betyder det Apple Watch ikon detta? Vad betyder det Apple Watch ikon detta? Vi visar dig alla ikoner och symboler som du kommer att stöta på och vad de ...

  • Hur att stänga av iPhone Timer och Alarm Bara genom att vifta med handen hur att stänga av iPhone Timer och Alarm Bara genom att vifta med handen Oavsett om det är för att du alltför överraskad av ett ...

  • iCloud ansluter dig och dina Apple-enheter i fantastiska sätt. iCloud Foto Bibliotek och iCloud Drive hålla alla dina bilder, videor och dokument lagras säkert och uppdateras överallt. Familj...

  • Rossman: Varför samtal ring på varje iPhone i huset Jim Rossman är en erfaren applikationsutvecklare för AH Belo ochhar varit en teknik kolumnist för The Dallas Morning News för mer ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/nr/iphone-ficklampa-slocknar-nr-telefonen-ringer.php on line 159

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/nr/iphone-ficklampa-slocknar-nr-telefonen-ringer.php on line 159