Iphone batteri överhettning vid laddning

Apple iPhone Kills Man After Överhettning leder till stora Fire

5 feb 2016

En polsk cancerpatient förlorade sitt liv efter sin Apple iPhone fattade eld på grund av överhettning, enligt rapporter framväxande i den europeiska landets medier.

Marek Kruger, en 53-årig man som lider av cancer, sov i sin säng när hans iPhone batteri utlöste och orsakade en stor brand i sin lägenhet, vilket Kruger med mer än 60 procent brännskador på hans kropp. Mannen dukade under för sina skador och förklarades död vid ankomsten till sjukhuset, Metro rapporterar.

Apple iPhone senare beskrivs av Kruger hustru som den polska mannens "livlina" - tanke på att han var arbetsoförmögen och beroende på sin iPhone för att kommunicera med sina familjemedlemmar i nödsituationer - lägga en känsla av ironi till den fruktansvärda händelsen.

Apple iPhone är en av de mest använda prylar i världen, skryter uppskattningsvis 100 miljoner konsumenter enbart i USA. [Foto: Andrew Burton / Getty Images]

Enligt polisrapporter, var man sover i sin säng när branden bröt ut. Han hade tagit ut sin iPhone under kudden, ovetande om att överhettning kan leda till en katastrof.

Några minuter senare, den polska mannens son, Przemyslaw, som hade tillbringa tid med sin vän i en annan lägenhet i samma byggnad, först luktade brinnande plast och omedelbart rusade till där hans far sov. Men när han nådde sin fars säng, Przemyslaw var förvånad över att finna brandmän redan tenderar till platsen. Hans far iPhone hade orsakat en större brand, vilket sina grannar för att höja ett larm och kalla in brandmän, enligt Daily Mail.

En senare inquest visade att branden var "långsam", och mannens liv kunde ha räddats hade han kunnat gå. Men tyvärr, Marek kunde inte gå eftersom en tumör hittades i hans hjärna för några år sedan och sov på en specialistsjukhussäng installerad i sin lägenhet.

Den polska mannens hustru, Iryna, sade att Mareks telefon var hans livlina och att det var bara tragiskt att något så viktigt för honom hade blivit orsaken till hans död.

Iphone batteri överhettning vid laddning

"Han brukade sätta telefonen och plånboken strax under kudden för att han ville ha sin telefon bredvid honom.

"Han kände sig osäkra ibland när flickorna [hans sjuksköterskor] inte hade funnits och jag var på jobbet."

Jonathan Fuguet, konsult vetenskaplig rådgivare, sade coronern att iPhone hade fattat eld, eftersom det var under en kudde medan den laddas. Ett sådant steg, sade han, kan orsaka att batterierna överhettas och explodera.

"Den värme som alstras av telefonen medan kunde inte skingra på grund av isoleringen laddning – nästan som att sätta den i en brand, men mycket, mycket långsammare. "

Rättsläkaren överens med Fuguet bedömning. säger Apple iPhone inte skulle ha fattade eld hade värme fått fly.

"Jag är övertygad om att i alla sannolikhet, hade att iPhone åtalats i en miljö där värmen kan ha försvunnit som det laddade, skulle vi inte vara här", sade han.

iPhone 5c börjar brinna i student ficka, orsakar andra gradens brännskador t.co/Nb5OBR4KVl #iPhone

— iPhone Nyheter (@iPhone_News) 3 Februari 2014

Detta är inte första gången som en Apple iPhone har fattade eld. Så sent som förra året, internet var utbredd med rapporter om en kanadensisk tonåring lider tredje gradens brännskador efter sin laddning iPhone eld medan han sov i ett fall kusligt påminner om Marek Kruger öde.

Den tragiska historien om den polska man faller offer för en överhettning Apple iPhone bör fungera som en sträng påminnelse till dem som inte är försiktig när du använder sina telefoner eller andra prylar. Lika bekväma som vi kan bli med prylar omkring oss, ska vi aldrig glömma att de är gjorda för att göra våra liv enklare, inte ta bort dem.

Relaterade inlägg

  • Apple på tisdag förnekade några överhettningsproblem på nya iPad, säger att produkten fungerar väl inom sina varma specifikationer. Apples nya iPad blev tillgängliga på fredag ​​förra ...

  • Det finns bara tre skäl telefonen kan vara överhettning när det är inte på grund av miljön: hårdvara problem iOS problem program som körs kräver mycket resurser 1 och 2 verkligen ...

  • Hur man öppnar en batterisymbol på en iPhone sponsrade av Öppna huvudmenyn på din iPhone (den så kallade startskärmen) och klicka på ikonen "Inställningar". Som standard visas det på första sidan av ...

  • Hur man kan stoppa Överhettning Problem på Android telefon Android är en fantastisk OS som tillhandahålls av Google. Det finns många anläggningar med Chrome och det finns vissa problem också. Vissa människor har anmält ...

  • Batterifrånskiljare meddelande vid laddning. Jag har en ny Samsung Skyrocket I727 som har ett par frågor. och använde laddaren kom med det jag fick ett batteri kopplas bort meddelande efter en ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/nr/iphone-batteri-verhettning-vid-laddning.php on line 122

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/nr/iphone-batteri-verhettning-vid-laddning.php on line 122