Iphone 5 batteriet ska ta slut när den inte används

4. stänga Dina appar

iOS 9 App Switcher

En gång varje dag eller två, det är en bra idé att stänga dina appar. I en perfekt värld, bör du inte göra detta och de flesta Apple-anställda kommer aldrig säga att du borde. Men världen av iPhone är inte perfekt - om så vore fallet skulle du inte läsa den här artikeln.

Iphone 5 batteriet ska ta slut när den inte används

Inte Apps Close när jag går tillbaka till startskärmen?

Nej, det gör de inte. De ska gå in i en "vilande" -läge, laddas i minnet så att när du öppnar dem, du plockar upp precis där du slutade. Vi lever inte i iPhone Utopia: Det är ett faktum att appar har fel.

En hel del ström från batteriet problem uppstår när en app var tänkt att stänga men gjorde det inte. Istället appen kraschade i bakgrunden och dina batteri varelser rinna utan att du ens veta om det.

En kraschar app kan också orsaka din iPhone att få heta. Om det händer dig, kolla in min artikel kallad Varför min iPhone Hämta heta? att ta reda på varför och fixa det för gott.

Hur att stänga Dina appar

Dubbelklicka på hemknappen och du kommer att se iPhone App Switcher. App Switcher kan du se alla program som finns lagrade i minnet på din iPhone. För att bläddra igenom listan, dra åt vänster eller höger med fingret. Jag slår vad om att du kommer att bli överraskad av hur många program är öppna!

För att stänga en app, använda fingret för att dra upp på appen och skjut den från toppen av skärmen. Nu har du verkligen stängt appen och det kan inte tömma batteriet i bakgrunden. Stänga ut dina appar aldrig tar bort uppgifter eller orsakar några negativa biverkningar - det kan bara hjälpa dig att få bättre batteritid.

Hur vet jag om program har krascha på min iPhone? Allt verkar bra!

Om du vill bevis, gå till Inställningar -gt; Integritet -gt; Diagnostik & Användning -gt; Diagnostisk & Usage Data. Det är inte nödvändigtvis en dålig sak om en app listas här, men om du ser en hel del poster för samma app eller några appar visas under LatestCrash. du kanske har problem med appen.

5. Meddelanden: endast använda de du behöver

Meddelanden: OK eller Tillåt inte?

Vi har alla sett frågan innan när vi öppnar en app för första gången: "App  Skulle vilja skicka dig Push Notifications ", och vi väljer ok eller Låt inte .  Få människor inser hur viktigt det är att vara försiktig med vilka appar du säger OK.

Iphone 5 batteriet ska ta slut när den inte används

När du tillåter en app för att skicka Push Notifications, ger du appen tillåtelse att hålla igång i bakgrunden så att om något händer som du bryr dig om (som tar emot ett textmeddelande eller ditt favoritlag att vinna ett spel), app som kan skicka en varning så att du vet.

Aviseringar är bra, men de gör dränera batteriets livslängd. Vi måste bli meddelad när vi ta emot textmeddelanden, men det är viktigt för oss att välja vilka andra program får skicka meddelanden.

Hur fixar Notifications

Inställningar -gt; aviseringar

Gå till Inställningar -gt; aviseringar och du kommer att se en lista över alla dina appar. Under namnet på varje app, ser du antingen Av eller vilken typ av meddelanden som appen är tillåtet att skicka: Emblem, ljud eller banners. Ignorera appar som säger Av och titta igenom listan. När du går, fråga dig själv frågan: "Måste jag ta emot varningar från den här appen när den inte är öppen"

Om svaret är ja, lämna allt som det är. Det är helt OK att låta vissa program för att meddela dig. Om svaret är nej, det är en bra idé att stänga av aviseringar för denna app.

För att stänga av meddelanden trycker du på namnet på appen och slå av strömbrytaren bredvid Tillåt Meddelanden. Det finns andra alternativ i här också, men de påverkar inte din iPhone batteritid. Det betyder bara om meddelanden är av eller på.

Iphone 5 batteriet ska ta slut när den inte används

6. Stäng av telefonen gång i veckan (på rätt sätt)

Det är en enkel spets men viktigt ändå: Sätta iPhone och slå på den igen en gång i veckan kan lösa dolda batteri livsfrågor som ackumuleras med tiden. Apple skulle aldrig säga att eftersom iPhone Utopia, skulle det inte.

I den verkliga världen, stängs av din iPhone kan bidra till att lösa problem med program som har kraschat eller andra, mer tekniska problem som kan uppstå när en dator har varit på under en längre tid.

Ett varningens ord: Håll inte ned strömbrytaren och hemknappen samtidigt att stänga av iPhone. Detta kallas för en "hård återställning", och bör endast användas när det är absolut nödvändigt. Det är besläktad med stänger av en stationär dator genom att dra ut kontakten ur väggen.

Hur att stänga av iPhone (på rätt sätt)

Att stänga din iPhone, tryck och håll strömbrytaren tills "slide att stänga" visas. Dra den runda strömikonen över skärmen med fingret och väntar på din iPhone stängs. Det är normalt för processen att ta flera sekunder. Därefter förvandla din iPhone igen genom att hålla strömbrytaren intryckt tills du ser Apple-logotypen visas.

Nu ska vi täcka Bakgrund App Uppdatera och du bestämma vilka program kan använda dina uppgifter för att hämta innehåll även när du inte använder dem. Du sparar en hel del batteritid (och vissa data) helt enkelt genom att välja de du behöver. Jag ska visa dig hur.

Relaterade inlägg

  • 5 sätt att minska batteriförbrukning på din Android telefon Har du någonsin sneglade på din Android-telefon halva dagen, bara för att märka att batteriet är redan halv borta och du ...

  • iPhone 4S batteri procent hoppar runt iPhone 4s batteri procent hoppar runt plats: äpple - datum: 12 februari 2012 Märkt morse min telefon avstängd med 6% batteri kvar ....

  • Rykte: iPhone 5 batteri stötte 10 mAh Vilka andra tweaks inte Apple har i beredskap för iPhone 5 batteritid? Visa alla foton i Galleri En påstådd nytt batteri skott har läckt ut ...

  • Vecko Mod: Hur man byter ett batteri i en iPhone 3G, iPhone 3GS Om din iPhone 3G eller iPhone 3GS inte längre håller en laddning, och alltid på att ta slut, byter batteri är en ...

  • iPhone 4S får rivas, avslöjar något större batteri och Sony kamerasensor Du visste att det var bara en tidsfråga innan iFixit fick sina händer på den nya iPhone 4S och skickligt slet det ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/nr/iphone-5-batteriet-ska-ta-slut-nr-den-inte-anvnds.php on line 131

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/nr/iphone-5-batteriet-ska-ta-slut-nr-den-inte-anvnds.php on line 131