Ipad pekskärm problem vid laddning

iPhone eller iPad laddar inte? Här är hur man rättar till det!

Det går inte att ladda din iPhone eller iPad? Här är några korrigeringar du kan prova!

Om du inte kan ladda din iPhone, iPad eller iPod touch, oavsett om det är den senaste iPhone 6 eller iPad Air 2, eller en äldre iPhone 4 eller iPad 2, det finns en hel del du kan prova på egen hand innan du kontaktar Apple för att få hjälp. Visst, ibland är ett hårdvaruproblem med Lightning eller dockkontakten, men ofta nog är det en programvara fråga som några enkla steg kan fixa. Om så är fallet, följa med och vi får du säkerhetskopierar och batteri igång på nolltid!

ads

Ipad pekskärm problem vid laddning

1. Hård återställning

Om din iPhone eller iPad inte kommer att ta ut, en av de första och enklaste saker du kan prova är en hård återställning. Gör alla "omstart Windows" skämt du vill men ibland dåliga bitar fastnar och måste spolas ut. Till hård återställning:

 1. Tryck och håll nere både Sleep / Wake knappen och Hemknapp på samma gång.
 2. Håll dem nedtryckt tills du ser en Apple-logotypen.
 3. Släppa.

När din iPhone eller iPad har startats, försöka ansluta den igen. Om det börjar ladda, du är bra. Om inte, gå vidare till nästa steg.

2. Växla uttag eller portar

Roligt som det låter, något vissa butiker eller USB-portar bara fungerar inte. Det är särskilt sant om du ansluter till en vägg eller dator du har aldrig ansluten till tidigare, men kan också hända om en elektrisk eller andra problem uppstår i din vanliga uttag eller port.

Så försök att ansluta till ett annat uttag eller USB-port och se om din iPhone eller iPad börjar ladda. Om den gör det, du är bra. Om inte, gå vidare till nästa steg.

3. Slå kablar

Liksom uttag, kan kablar misslyckas. Ibland får tuggas upp av slitage av resor eller ens familjelivet. Andra gånger, särskilt för tredje kablar part, defekter ikapp dem. Om det inte finns något problem med iPhone eller iPad, och inga problem med strömkällan, måste du kontrollera kabeln däremellan.

Försök med en annan kabel. Om du inte har en praktisk, prova en från en familjemedlem, vän, skol, kollega, eller till och med en från en butik i köpcentret. Bara få tag på en annan än din vanliga kabel och se hur går. Om det fungerar, häftigt. Om inte, hålla på.

Ipad pekskärm problem vid laddning

4. Återställ i iTunes

Efter att ha provat de enkla lösningar, är det dags att prova hårdare sådana. I det här fallet, återställa din iPhone eller iPad i iTunes. iTunes är en säkrare satsning än iCloud eftersom det faktiskt avlastar, re-installationer, och laddar data snarare än att göra allt på plats och på enheten. Det kan ibland skaka lösa dåliga bitar att även en hård återställning eller iCloud återställa kan inte.

 1. Anslut din iPhone, iPod touch eller iPad till iTunes på din Mac eller Windows PC via blixt eller 30-stifts dockningskontakt.
 2. Klicka på Anordning fliken längst upp till vänster.
 3. Klicka på Säkerhetskopiering .
 4. Vänta tills backup till slut.
 5. Klicka på Återställa
 6. Vänta återställningen till slut.

När du är klar, försök ladda igen. Om det fungerar, Huzzah. Om inte, det finns en sista sak du kan prova.

5. Kontakta Apple

Ibland problem är verkligen ett problem. Liksom alla fysisk kontakt, Lightning eller 30-stifts docknings porten är utsatt för både slit-och-tår och elektriskt fel. Det kan också vara ett problem med batteriet. Om du har Applecare +, inte gå, kör att få fast. Om du inte få en uppskattning och väga kostnaden för reparation mot kostnaden för att uppgradera till en ny enhet.

Om du inte bor nära en Apple Store, kan du ringa 1-800-MY-APPLE för att inrätta en post-i reparation. Om du inte har Applecare, kan du behöva betala för samtalet, men det är mindre av ett slöseri än att ha en död iPhone eller iPad.

6. Din fixar?

Om du hade en iPhone, iPod touch eller iPad som du inte kan ta ut, och en av de ovanstående korrigeringar fungerat för dig, låt mig veta! Om något annat arbetat, låt mig veta det också!

Relaterade inlägg

 • Droid X2 - Felsökning Display / pekskärm Frågor Publicerad 04/20/2011 09:34 AM Uppdaterad 03/20/2012 10:03 AM Felsökning Display Problem Om du har problem med bildskärmen ...

 • Android pekskärm Inte arbetande Problem [Fix] 27 februari är 2014 enheter med pekskärm blir nödvändighet idag och de kontinuerligt ersätter fysiska manöverpaneler / tangentbord på bärbara datorer, ...

 • 5 tips för att lösa Tablet pekskärm problem Vi har alla varit där. Knacka, dra eller zooma nypa, finns det ofta en tidpunkt då pekskärm på pekdatorn vägrar att ...

 • Den normala Applecare plan inte täcka skador som följer de allmänna garantivillkor som täcker normal användning i allmänhet bär endast omfattas om det är både hindrar en normal ...

 • Förutsatt att vi pratar om en funktionsduglig iPad (inte föråldrad) det är relativt beroende på om du har Applecare Plus täckning. Applecare Plus erbjuder upp till två skador ...