Ios spela ljud när dämpad

iDownloadBlog

18 jan 2012 ↔ 44 kommentarer

Om iPhone Mute Switch Riktigt Mute allt?

Oliver Haslam

Just nu verkar det alla som någonsin har lagt ögon på en iPhone är i mitten av en gigantisk diskussion om samma sak, och det visar inga tecken på att avta.

Diskussionen som jag talar är, förutsägbart, den ena kretsar kring beteendet hos den ökända avstängningsknapp på Apples iPhone. Nämligen: bör stänga allt, eller bör vissa varningar fortfarande låter som vanligt?

Ios spela ljud när dämpad

Diskussionen kom nyligen i förgrunden efter en olycklig kamrat befann sig i centrum för uppmärksamheten under en musik händelse där hans iPhone beslutat att glatt larmar, trots luren är förmodligen avstängd. Resultatet? Hela föreställningen avbröts. Oj då…

Så här är vi nu, med alla till synes ha en åsikt om huruvida den lilla metallavstängningsknapp bör stänga alla tänkbara ljud iPhone kan göra, eller om telefonen ska fortfarande vara tillåtet att låta larm och andra liknande hörsel varningar. Vilken sida av staketet du faller på kommer i hög grad beror på hur du använder det viktiga switch.

Ser som du frågade - du gjorde, eller hur? - Här är hur jag använder den.

Min iPhone bringar den stora majoriteten av sitt liv i tyst läge. Det vill säga den avstängningsknapp inställd på "hålla tyst din lilla platta av skönhet, du" -läge. Detta beror på att jag inte vill att man kan göra ett ljud under arbetstid, men jag vill ha en vibration alert så jag vet vad som händer när iPhone är i min ficka. Det är en ganska vanlig användningsfall, skulle jag tro.

Där jag skilja sig något är att jag aldrig riktigt knäpp den växeln. Om jag vill spela ett spel, till exempel, kan jag byta stum av, men generellt är det alltid sagt att hålla tyst.

I det ögonblick som innebär att alla händelser, vare sig de kallar, trycka eller SMS, kommer att resultera i en vibration, i stället för ett buller. Det är bra, och jag är glad. Vad det betyder också att jag fortfarande kan titta på videor och spela vissa spel - utvecklare, kan vi få denna standardiserade vänligen? - Utan att behöva oroa sig för snärta avstängningsknapp och sedan glömma att snärta tillbaka. IPhone kan leva i ett konstant tillstånd av att vara stum.

Ios spela ljud när dämpad

Detta innebär också att mina larm fortsätter att ljuda. Jag använder min iPhone som ett larm på morgonen, och jag vill självklart att väcka mig. Med luren på den sida av mig som larm gör sitt jobb, medan alla andra meddelanden natten resulterar i en vibration som inte väcka mig.

Nu, om som vissa skulle vilja, att avstängningsknapp faktiskt stoppat all buller från luren, då jag skulle vara i trubbel.

För det första skulle jag ständigt snärta att avstängningsknapp, och det är förutsatt att jag tänkte. Jag skulle riskera att den går av när det inte borde, vilket kan vara besvärande.

Värre för mig, skulle jag måste hålla min iPhone utanför stum inställningen natten, vilket innebär att varje e-post, varje tweet skulle varje Game Center anmälan resultera i ett ljud. Inte perfekt ens vildaste fantasi.

Jag tänker inte sitta här och säga att ett sätt är rätt, eller att ett sätt är fel som vissa människor kommer. Vad jag ska göra är upprepa vad jag sade i början av det här inlägget. Vilket beteende som du vill beror på hur du använder din iPhone och om det passar räkningen för dig, eller inte.

Som det är, skulle jag bli upprörd bör Apple ändra hur min avstängningsknapp beter, vilket leder oss till fix att vissa blir kvar och det är en mängd olika alternativ. Det kan vara det enda verkliga fix om Apple är att blidka alla, men vi alla vet att det inte Apple sätt. Som sagt, vi minns alla rotation lås / avstängningsknapp debaclet vi hade med iPad, inte vi?

Hur använder du iPhone avstängningsknapp, och hur skulle du vilja att agera?

Relaterade inlägg

  • Vad felmeddelanden, om någon, inte får du? Inkludera alla skärm som är relevanta. Operativsystemet: Din webbläsare: Sök innan du frågar Sök MakeUseOf liknande frågor innan ...

  • Inget ljud När Laddning Inte ens högtalare Ikon När Min makt Få s till 90% på en Recharge - batteriladdning Ikon Flash och en konstant ljudsignal i några minuter jag fick precis den senaste uppgraderingen ...

  • Spela bingospelen med din iPad Bingo är ett av de äldsta samhälls spel någonsin spelat, född i Italien i den 15: e århundradet! Den sociala aspekten av Bingo fortfarande hålls i bingo webbplatser idag. Var...

  • Så spelar Final Fantasy VII i Windows 7 Jan 16, 2012 06:00 Ja, alla har spelat Final Fantasy VII nu. Alla har älskat det och lämnade det - men aldrig riktigt lämnat det, att döma av ...

  • Fix för Inget ljud Problem med iPhone 3.0 Genom Taimur Asad | 26 juni, har 2009 Vissa användare som nyligen har uppdaterats / återställts till den nya iPhone firmware 3.0 uppges ha hamnat i ett problem ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/nr/ios-spela-ljud-nr-dmpad.php on line 122

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/nr/ios-spela-ljud-nr-dmpad.php on line 122