Har hitta min iphone arbete när telefonen är avstängd

Dessa "Hitta min telefon" tjänster kommer att underlätta ditt sinne

Vänta inte tills du har förlorat din telefon för att göra det möjligt för tjänster för att lokalisera den eller torka dina data. Planera framåt!

För några månader sedan, jag tappade min telefon på baksidan av en taxi. Det fick vände och jag återhämtade det nästa dag. Phew!

Men det var en välbehövlig väckarklocka som jag inte hade gjort det möjligt någon typ av "Hitta min telefon" eller "torka min telefon" tjänster på det. Gör inte detta misstag! Det är gratis och lätt att göra för iPhone och Windows Phone; lite mer arbete och kanske några mindre kostnad för Android.

Alla tjänster Jag täcker nedan kan du göra dessa saker:

  • Leta upp din telefon på en karta
  • Ring din telefon på distans 
  • Låsa telefonen på distans
  • Torka telefonen på distans

Tänk på varje alternativ som ett slags "Defcon" nivå för telefonen, så att du kan eskalera ditt svar innan du går in i full panik läge och torka telefonen ren.

Lokalisera tar upp plats för din telefon på en karta med hjälp av en webbläsare. Det är ett praktiskt sätt att berätta om telefonen är fortfarande nära dig, som kan orsaka dig att koppla om att använda sig av de andra alternativen förlorade-telefon.

Till exempel, en gång under ett affärsmöte, insåg jag min iPhone var inte i min ryggsäck. Har jag förlorar det på min avresa flygplats? Min ankomst flygplats? Någonstans mellan de olika byggnaderna i företaget som jag besökte? Med hjälp av lokalisera funktionen kunde jag se att det var i närheten. Efter kartan var jag både generad och lättad över att upptäcka det satt i framsätet min hyrbil i företagets parkeringsplats.

Ringa är användbar när du misstänker att din telefon är mycket nära dig. Tjänsten kommer att göra telefonen ringer högt, även om volymen har stängts av. Jag har använt detta i det förflutna för att hitta en telefon som jag hade felplacerad någonstans i ett rum. Mycket praktiskt.

Låsa är till hjälp när du tror att telefonen kan finnas inom en snar framtid. Kanske vet du det lämnats in till en del förlorad-och-found för dig att plocka upp. Kanske du är villig att vänta lite för att det ska dyka upp innan du torkar det. Lock kan du aktivera ett lösenord så att ingen kan komma åt enheten, om du inte redan har ett lösenord på din telefon.

Har hitta min iphone arbete när telefonen är avstängd

Torka är din sista utväg. Med hjälp av denna kan du radera all information på din telefon. Det är bra när man betänker hur mycket information som vi lagrar på våra telefoner eller hur anslutna de saker som sociala medietjänster eller e-postkonton.

Hur får man dessa funktioner i telefonen?

iPhone - Hitta min iPhone är en gratistjänst från Apple för de som använder iOS-enheter som iPhone eller iPad. Det kommer även spåra din MacBook. Det är inbyggt i iOS 5, men du måste se till att den är påslagen; de med äldre versioner av iOS kan behöva hämta Hitta min iPhone app. När det är igång använder du Apples iCloud tjänst för att hitta platsen för telefonen, för att göra det ring, att fjärrlåsa den eller torka alla sina data.

Windows-telefon  - Microsoft erbjuder en liknande tjänst för Windows Phone, som kallas Hitta min telefon. Som med Apple, det är gratis och låter dig hitta din telefon, fjärrlåsa den, radera sina uppgifter, eller göra den ring. Du aktiverar den via Windows Phone "Hitta min telefon" sida. med hjälp av ett textmeddelande.

android - Till skillnad från Apple och Microsoft, Google inte ge en "Hitta min telefon" typ av tjänst. Det är en besvikelse, och jag önskar att Google skulle hinna ifatt sina konkurrenter i detta avseende. Ja, är Android öppen källkod. Luren beslutsfattare och bärare är fria att göra vad de vill med tjänsten. Men det verkar Google kan lätt erbjuda detta som en tjänst direkt till konsumenter från en betrodd källa. När allt kommer omkring, massor av tredjepartsföretag gör.

Google Play listar många tredjeparts förlorade-telefon apps för Android. Men så mycket val faktiskt gjort mig mer nervös, inte mindre. Vilka tredjeparts ville jag verkligen litar på bland alla dessa okända? Ett fåtal personer jag känner rekommenderade Lookout. och jag har varit nöjd med det hittills.

Den fria versionen kommer att hitta och ringa din telefon, men det ger inte fjärradering eller lås. Om du vill det, måste du betala $ 3 per månad eller $ 30 per år. Du får också en del andra funktioner för uppgradering, såsom foto backup. Personligen kände jag säkrare att gå med en tjänst som jag var tvungen att betala för än en som var rent gratis. Men det kan finnas andra bra tredje part apps där ute som gör samma sak som Lookout för mindre eller gratis.

Oavsett vad du väljer, om du är på Android, välj något. Det kommer att rädda dig från att förlisningen känsla när du inser att din telefon är borta. Om du är på iPhone eller Windows Phone, se till att du har aktiverat dessa tjänster. Efter att ha dem inbyggda hjälper inte, om du inte har aktiverat dem.

Några sista saker att tänka på. Det borde vara självklart, men för att göra telefon hitta tjänster fungerar, måste du låta din telefon för att dela sin plats med dessa företag. Om det gör dig obekväm, ska du inte använda dem.

Tjänsterna är inte heller perfekt. De fungerar bara när telefonen ansluts på något sätt till Internet. Om någon skulle sätta telefonen i flygplansläge eller hitta något annat sätt att förhindra den från att ansluta, kanske tjänsterna inte få en aktuell plats mycket mindre kunna fjärrlåsa eller torka enheten.

Ändå skulle jag säga i många fall kommer dessa finner-my-telefon funktioner ger trygghet. Kolla in dem, slår dem på, och sedan låt oss hoppas att du aldrig behöver använda dem.

Relaterade inlägg

  • iCloud ansluter dig och dina Apple-enheter i fantastiska sätt. iCloud Foto Bibliotek och iCloud Drive hålla alla dina bilder, videor och dokument lagras säkert och uppdateras överallt. Familj...

  • Hur man stänger av en iPhone Utan strömbrytaren Skrivet av gubbe tors, 2012/06/14 - 05:35 Uppdaterad November 2015 för iOS 9 Om du vill använda hjälpmedels kontakt för att stänga av din iPhone utan ...

  • Hitta din telefon. Om du förlorar din telefon, kan du gå till My Phone på någon dator ansluten till Internet och klicka på Hitta min telefon för att lokalisera den på en karta. Du kan också ringa, låsa eller radera telefonen ....

  • Hittegods: Här är hur man hittar din iPhone när den försvinner Det är ett alltför vanligt scenario. Du och dina pojkar (eller gal) gå ut för ett par drinkar på en lördag natt. En dryck vänder ...

  • Var är min Droid Texting inte aktiverar appen Har du en textning ersättare app som Handcent, Go SMS, eller ATT Messenger? Om så är fallet följer lösningen längst ner på denna sida. Om...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/nr/har-hitta-min-iphone-arbete-nr-telefonen-r-avstngd.php on line 129

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/nr/har-hitta-min-iphone-arbete-nr-telefonen-r-avstngd.php on line 129