Har hitta min iphone app fungerar när telefonen är avstängd

Hittegods: Här är hur man hittar din iPhone när den försvinner

Det är en alltför vanligt scenario. Du och dina pojkar (eller gal) gå ut för ett par drinkar på en lördag natt. En drink vänder sig till två, sedan tre, och någonstans - förmodligen mellan de fyra skott av fasansfulla väl whiskey och din ack så fantastiska karaoke återgivande av Jewel är du var ämnad för mig - du går från en till synes vardagligt utekväll helt målning staden röd. Din iPhone, viktig bit av tech som i princip har blivit en förlängning av dig, försvinner någonstans utan ett spår.

Har hitta min iphone app fungerar när telefonen är avstängd

Lyckligtvis är Apple höft till den här sortens saker. Cupertino-baserade företaget har lämpligen erbjudit Hitta min iPhone-funktionen och tillhörande mobilapp sedan juni 2010, så att användarna kan fjärr lokalisera, låsa, eller torka sin iPhone med hjälp av iCloud eller annan iOS-enhet. Använda Hitta min iPhone är enkelt och kräver lite mer än den första installationen och aktivering, och kan verkligen spara dig om du upptäcker din dyrbara enhet är ingenstans att finna. Programvaran fungerar även på andra enheter, inklusive din iPad, iPod Touch, och även din Mac. Det kommer inte att hindra dig från att förlora din telefon, men det kan hjälpa dig att hitta det så länge du aktiv funktionen innan förlora enheten. Nu, bara se till att kontrollera sprickor i soffan en sista gång ...

Steg 1: Kontrollera kraven

Även optimerad för iPhone 6 och 6 Plus Hitta min iPhone är tillgänglig på alla enheter är utrustade med iOS 5 eller senare. Verktyget är helt gratis och kompatibel börjar med iPhone 3GS, tredje generationens iPod Touch, iPad, iPad Mini, och alla de senaste versionerna av dessa. Ett giltigt iCloud-konto krävs också och enheter som saknar nättäckning måste vara ansluten till ett registrerat Wi-Fi-nätverk ska placeras.

Steg 2: Ladda ner och installera appen

Tryck på den blå App Store ikonen på din iOS startskärmen, sök "Hitta min iPhone" inom panelen Sök och välj program från resultatlistan. Efteråt trycker på den blå knappen Hämta i det övre högra hörnet följt av den resulterande gröna knappen Installera för att hämta och installera appen. Alternativt, ladda ner appen från iTunes och synkronisera den med din iOS-enhet.

Steg 3: Aktivera Hitta min iPhone

En gång installerat, trycker huvud ikonen Inställningar, följt iCloud alternativet nära centrum av inställningsmenyn. Ange ditt Apple-ID i den resulterande popupfönster om du uppmanas, eller på Hämta en gratis Apple-ID och följ anvisningarna på skärmen för att ställa in gratis iCloud-konto. Svep till botten på menyn en gång loggat in, välj Hitta min iPhone alternativ, och växla på strömbrytaren till höger om Hitta min iPhone innan trycka på Tillåta  alternativ i den resulterande popupfönster. Upprepa processen genom att använda samma iCloud-konto information för iOS-enhet som du vill aktivera.

Lyckligtvis Hitta min iPhone gör mer än bara att du kan spåra din iPhone i en nypa. Funktionen möjliggör också Aktivering Lock som iOS 7 och senare, som säkert lagrar ditt Apple-ID i Apples aktiveringsservrar och automatiskt länkar till din enhet. Nämnda funktion kräver sedan ditt lösenord matas in innan någon kan stänga Hitta min iPhone, radera enheten, eller aktivera den. Det krävs ingen åtgärd från din sida och fungerar som ytterligare en säkerhetsåtgärd avsedd att förhindra stöld och obehörig användning av din telefon.

Steg 4: Förlora din iOS-enhet

Uppenbarligen är detta inte kommit mycket rekommenderade, men att hitta din iOS-enhet en gång förlorat är sannolikt anledningen till att du valde att använda appen i första hand.

Steg 5: Leta upp din iOS-enhet

En gång förlorat, kan du antingen använda en annan iOS-enhet eller ditt iCloud-konto via webben för att lokalisera försvunna eller stulna enhet. Tänk på att det inte är möjligt att lokalisera enheten om inte aktivera Hitta min iPhone-funktionen innan han förlorade enheten.

Med en annan iOS-enhet

Tryck på Hitta min iPhone ikonen från startskärmen (ikonen liknar en old-school radarskärm), ange dina iCloud inloggningsuppgifter i respektive fält, och tryck på den blå alternativet Go ligger i popup-fönster. När du loggat in, välj den förlorade eller stulna enhet från listan över enheter installation med Hitta min iPhone för att visa enhetens läge.

Ytterligare alternativ för fjärr torka telefonen och tvinga den att spela upp ett ljud - åtkomliga via alternativet Åtgärder längst ned på skärmen - finns också, tillsammans med en intuitiv förlorade läge som ger alternativ för att låsa enheten med ett fyrsiffrigt lösenord och visar ett kontakttelefonnummer av dina egna val direkt på låsskärmen.

Med ditt iCloud-konto på webben

Öppna din favorit webbläsare och navigera till iCloud hemsida innan du loggar in med ditt Apple-ID och lösenord. Efterord, klicka på stora Hitta min iPhone ikon, klicka på Alla enheter högst upp i fönstret och välj borttappade eller stulna enhet från en resulterande lista över aktiverade enheter.

Ytterligare alternativ för fjärr torka telefonen och tvinga den att spela upp ett ljud ska visas i det övre högra hörnet, tillsammans med en intuitiv förlorade Mode-knappen som ger alternativ för att låsa enheten med ett fyrsiffrigt lösenord och visar ett kontakttelefonnummer för din egen välja direkt på låsskärmen.

Steg 6: Agera

När du har hittat din iPhone eller iOS-enhet, använd en av Hitta min iPhone inbyggda funktioner för att återställa enheten. Tryck på den grå Spela upp ljud knäppas att presentera talaren att tvinga telefonen att spela ett gällt ping kontinuerligt under två minuter eller trycka på grå Erase iPhone knappen och därefter på Radera iPhone bekräftelse att helt utplåna enheten av allt innehåll och användarinställningar.

Om iOS 6 eller senare, peka på mitten förlorade Mode-knappen följt av svängen på Förlorade läge bekräftelse innan ett telefonnummer där du kan nås. Tryck sedan på den gröna knappen Nästa i det övre högra hörnet anger du önskat meddelande i textfältet och peka på den gröna knappen Klar för att aktivera meddelandet.

Det finns ingen garanti för ringningen, radera, eller meddelanden kommer att hjälpa dig att få din enhet tillbaka - oavsett om du vet att det är exakt befinner sig. Snarare än konfrontera potentiell tjuv själv, kan det vara klokt att kontakta din operatör och polisen och informera dem om situationen och dina avsikter att återvinna enheten. Du vet aldrig när det kan eskalera som de gjorde i San Francisco tillbaka 2012.

Denna artikel publicerades ursprungligen den 27 september 2013.

Se också: Soul Calibur förlorade svärd - PS3 - Krigarna lever på (Closing Trailer)

Relaterade inlägg

  • iCloud ansluter dig och dina Apple-enheter i fantastiska sätt. iCloud Foto Bibliotek och iCloud Drive hålla alla dina bilder, videor och dokument lagras säkert och uppdateras överallt. Familj...

  • Information för utvecklare Beskrivning först hitta telefonen applikation på Android Market fortsätter att bli bättre och bättre. Nu med fler funktioner, är det enklare än någonsin att spåra din förlorade ...

  • Hitta din telefon. Om du förlorar din telefon, kan du gå till My Phone på någon dator ansluten till Internet och klicka på Hitta min telefon för att lokalisera den på en karta. Du kan också ringa, låsa eller radera telefonen ....

  • Dessa "Hitta min telefon" tjänster kommer att underlätta ditt sinne Vänta inte förrän du har förlorat din telefon för att göra det möjligt för tjänster för att lokalisera den eller torka dina data. Planera framåt! För några månader sedan, tappade jag min ...

  • Var är min Droid Texting inte aktiverar appen Har du en textning ersättare app som Handcent, Go SMS, eller ATT Messenger? Om så är fallet följer lösningen längst ner på denna sida. Om...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/nr/har-hitta-min-iphone-app-fungerar-nr-telefonen-r-2.php on line 128

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/nr/har-hitta-min-iphone-app-fungerar-nr-telefonen-r-2.php on line 128