Får du textmeddelanden när telefonen är avstängd

Fox 29 Daglig Rubriker Moregt; gt;

Blake Fitzgerald och Bretagne Harper (Källa: Facebook)

Sökandet efter ett par ville i en brottsvåg multi-state, inklusive Alabama, är över. Lt. Ken York i Vestavia Hills Police bekräftar Blake Fitzgerald dödades och Bretagne Harper sårades i benet efter en shootout med polis i nordvästra Florida, i närheten av Pensacola.

Får du textmeddelanden när telefonen är avstängd

Boynton Beach, Fla. - Vet du vem ditt barn pratar med när de är online?

Det är en fråga många föräldrar kan fråga sig efter döden av 13-åriga Nicole Lovell.

Enligt myndigheterna i Virginia, var Nicole mördad av en person som hon träffade genom en populär budbärare app som kallas Kik.

Boynton Beach Police Department har en detektiv som är en del av en arbetsgrupp för att bekämpa problemet med barn rovdjur.

Detektiv Ramos har varit en del av den södra Florida brott mot barn arbetsgruppen för sex år.

Han är väl medveten om vilka appar barn och brottslingar använder för att meddelande människor.

"Människor som vill prata med småbarn fortsätta att försöka tills de hittar någon som kommer att acceptera dem. Så snart de öppnar dörren, de arbetar sig in," detektiven sade.

Han säger att det är avgörande föräldrar är medvetna om vilka appar deras barn använder på sina telefoner.

Det. Ramos sade föräldrar bör kontrollera sina barns mobiltelefon ofta och även lära sina användarnamn och lösenord.

"Titta på deras telefon. Om du ser en app på sin telefon och du vet inte vad det är, sitta vid datorn och söka och ta reda på vad det handlar om," han sa.

Han lade till, "Om du barn inte kommer att ge dig att ta telefonen borta. Telefonen är ett privilegium, inte en rättighet."

Detektiven sade många barn använder dessa program eftersom det är lätt att bli av meddelanden och bilder på sin telefon, istället för att använda standard SMS app som kommer med en telefon.

"Ett barn kan lätt trycka på skärmen och ta bort och app och du aldrig visste att det var där i motsats till du inte kan bli av med telefonlistor som Sprint eller Verizon har," han sa.

Får du textmeddelanden när telefonen är avstängd

Det. Ramos sade ett barn rovdjur kommer att göra vad som krävs för att spåra upp ett offer, "Människor som vill antasta barn berätta barnet allt de vill höra. "Dina föräldrar suger, förstår de inte dig. Du är väldigt mogen. Du är väldigt vacker.' De bygger upp sin självkänsla så hög."

Vilket är varför han sade att det är viktigt att hålla sig vaken på vad ditt barn gör på nätet.

"Om de har för mycket fritid själva, kommer de att söka uppmärksamhet. Internet är ett sätt en massa människor söker sig till andra människor."

Copyright 2015 Scripps Media, Inc. All rights reserved. Detta material får inte publiceras, sändas, skrivas om eller vidaredistribueras.

Relaterade inlägg

  • Hjälp och support My Nokia Lumia fryses (programvaran fungerar inte): återgå till fabriksinställningarna Mjuk återställning ( "ta ut batteriet) Om mobil verkar frysas finns ett ...

  • Hur lyssnar jag till röstbrevlådan på mitt hem eller Easy Office-telefonen? Publicerad 31/01/2012 03:56 Uppdaterad 2015/06/10 03:47 Kontrollera din typ av anslutning nedan för att se hur du kontrollerar dina meddelanden ...

  • Inte få texter efter byte från iPhone till Android? Så här stänger iMessage och fixa det! Om du har fallit för de frestelser Android - eller till och med Windows Phone eller BlackBerry -...

  • WhatsApp BlackBerry I denna avancerade teknologiska värld, massor av senaste mobila applikationer spelar en extra roll i alla människors liv. Runt om i världen, kan ingen helt enkelt gå med ...

  • Bluetooth-teknik Grunderna Välkommen till Bluetooth 101. Här är de saker du behöver veta om Bluetooth-teknik. Bluetooth är en global standard för trådlös kommunikation som ansluter ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/nr/fr-du-textmeddelanden-nr-telefonen-r-avstngd.php on line 123

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/nr/fr-du-textmeddelanden-nr-telefonen-r-avstngd.php on line 123