Felmeddelande när du hämtar iOS 6

iOS 7 Felmeddelande: Release Sparks Klagomål som iPhone, iPad användare lider Hämta Problem

IOS 7 versionen har lett till tusentals Apple-användare att översvämma online-forum och sociala medier med klagomål som de fick felmeddelanden när de försökte att ladda ner den nya mjukvaran.

Mycket har byggts upp om Apples nya operativsystem, iOS 7 var dock många Apple-fans i slutändan lämnade frustrerade och besvikna på onsdag när de stötte på ett felmeddelande dem att deras installation hade misslyckats.

ads

Felmeddelande när du hämtar iOS 6

Några har utropat att iOS 7 felmeddelande är helt enkelt ett problem med alltför många människor försöker ladda ner den nya versionen av Apples operativsystem samtidigt.

Apple-användare har ivrigt väntar på övergång till sina iPhones och iPads, och så många har försökt att ladda ner mjukvaran samtidigt som det orsakade problem med Apples servrar, enligt vissa källor.

De allmänna råden har varit att Apple-användare stöter på problemet helt enkelt bör vänta ut och försök igen senare när färre användare försöker att ladda ner mjukvaran.

Här är några av de meddelanden som lämnats på sociala medier från frustrerade användare som har stött på iOS 7 felmeddelande:

WAJ @ iAm_kiNg23rdz skrivit: "Om du fick IOS 7 utan fel, din välsignade orsakar miljontals ppl som jag just läst är att se ett felmeddelande inklusive mig."

Ja, jag vill bryta Christian News Skicka

Annelies De Grande @xAnyana skrev, "# iOS7 kommer inte ladda ner. Han ger mig ett fel :( :(."

Ashley Lauren Cox @ SmashleyLauren8 kommenterade: "Detta dumma # iOS7 programvara kommer inte att läsa på min telefon & Jag är såå sjuk om det. Jag tog bort så mycket grejer & det håller säger fel. Överbelastning av systemet ?? "

achka @grandeIush skrev: "Jag försökte se om iOS7 var där och det sa" ett fel uppstod när du söker efter en programuppdatering "varför varför varför!"

Hanban @hannah_cosbie postat ett meddelande som säger, "hade bokstavligen att ta bort hela min iphone för att berätta att det finns ett fel hämtar iOS7, r u skämt."

Samtidigt skrev Sameer Shekhar @IMSameerShekhar, "Jag visste att det skulle hända. Miljontals runt om i världen försöker uppdatera till # iOS7, som orsakar" fel uppstod hämtar uppdatering "."

Här är en relaterad video:

Relaterade inlägg

  • Det enklaste sättet att få gratis iPhone ringsignaler via Cydia egna ringsignaler har alltid varit ett populärt ämne när det gäller mobiltelefoner, och ordet fri skadar aldrig heller. Nu vet jag...

  • Hur fixar iTunes Error 21 Medan återställa iPhone / iPod Touch Itunes Fel 21 är de mest typiska fel kunder står inför när de utför en återställning på iPhone. Verktyget Firmware Förbättra läge ...

  • Skicka meddelanden (SMS / MMS): Apple iPhone 6 Plus skicka ett gruppmeddelande för att skriva och skicka meddelanden till en grupp, så här: Från startsidan trycker meddelanden. Tryck på ikonen Nytt meddelande på ...

  • Jag har en iPhone 3GS på iOS 5.1.1. Det var lite buggig så jag återställas till en tidigare iFaith "undertecknade" version av samma. Allt fungerar perfekt, inklusive tyvärr iOS ...

  • Använd en smartphone för överföring av pengar app? Inga kontanter att betala det middag check? Istället för att köra till en uttagsautomat eller väntar på att betala din vän tillbaka senare, kan du använda en smartphone app för att lösa upp med ...