Björnbär inte skicka e-post vid roaming

ARCHIVED: Vad ska jag göra om min BlackBerry inte kan skicka eller ta emot e-post?

Om din BlackBerry inte kan skicka eller ta emot e-post genom att följa stegen nedan i angiven ordning för att fastställa problemet.

Kontrollera signalstyrkan

För att vara säker på att du är på en plats med en tillräckligt stark signal för BlackBerry kommunikation, klicka på ikonen Alternativ, och klicka sedan på Status. För vissa modeller, är vägen inställningar. Alternativ. och sedan Status.

Björnbär inte skicka e-post vid roaming

I "Signal" fältet, kontrollera att värdet är över -100 Bm. Notera "-"; detta är ett negativt tal. Om signalen är svagare än -100 Bm (siffran du ser är mindre, exempelvis -110 Bm), är signalstyrkan i ditt område för svag för normala funktioner. Om signalen är starkare än -100 Bm (med ett större antal, t ex -90 Bm), fortsätta felsökningen.

Kontrollera att du är i ett täckningsområde där e-postöverföring stöds

Nedan hittar du information om nättäckning som stöder e-post för AT&T och Verizon; för andra flygbolag, kontakta din leverantör för att avgöra vad man ska leta efter. Oavsett vad transportör du använder, om din nätverksstatus indikerar e-post stöds inte i ditt område, måste du flytta till en plats där e-post stöds. Om nätverksstatus indikerar e-stöd, men ändå inte kan skicka eller ta emot e-post, och fortsätta felsökningen.

för AT&T

indikator för nätverksstatus för AT&T bör vara "EDGE" eller "3G".

Fet till vänster visar en 3G-signalindikator i det övre högra hörnet på dess skärm; Curve 8900 till höger visar en "edge". Här är en närbild på skärmen för en djärv på ett 3G-nät:

Observera versaler på båda. Om "G" eller "EDGE" är inte versaler, indikerar detta att enheterna är inom räckhåll för ett område med begränsad täckning. Telefonsamtal och sms kommer att fungera, men data som surfning och BES postutdelningen kommer sannolikt inte.

Notera: BlackBerry Enterprise Server (BES) tjänsten kommer att pensionerade per den 1 januari 2015, se ARCHIVED: Om den pensionerade BES (BlackBerry Enterprise Server). Från den 1 januari 2013 är inga nya BES konton skapas. UITS rekommenderar att du ersätta din BlackBerry med en enhet som är kompatibel med ActiveSync.

Björnbär inte skicka e-post vid roaming

För mer information, inklusive en uppdelning på vad en AT&T kund kan och inte kan göra beroende på den angivna signalen, se&T: s Kontrollera den trådlösa nätverks tillgänglighet för RIM BlackBerry Bold 9000 med hjälp av Handheld Software version 4.6.

3G-nätet är snabbare; Indianapolis och Bloomington användare bör se att servicenivå.

Äldre modeller som inte stöder EDGE eller 3G kommer sannolikt har en "GPRS" indikator; "GPRS" bör aktiveras. Nedan följer en tabell över indikatorer nätverksstatus för dessa modeller:

Relaterade inlägg

  • Hej och välkommen till gemenskapen! Jag hoppas att du redan har fått din fråga besvaras med tanke på att det har varit några veckor sedan du skrivit detta. Men, för säkerhets skull, här är mina tankar ....

  • Hämta WhatsApp till BlackBerry Z10, Q10, Z3, Q5, 9900, 9800 7 jan, 2015 Hämta WhatsApp till BlackBerry Z10, Q10, Z3, Q5, 9900, 9800 och alla andra enheter WhatsApp är den bästa och ...

  • Varför utveckla för BlackBerry? Nå en publik på över 79 miljoner BlackBerry användare. BlackBerry Keys Beställningsformuläret Tack. BlackBerry Code Signing Key har lämnats in för behandling. Du...

  • BlackBerry Torch Review Med en helt ny pekskärm operativsystem, formidabla funktioner och en full utskjutbart tangentbord, är BlackBerry Torch en ficka kraftpaket. Det är det vi har varit ...

  • Produktbeskrivning BlackBerry Porsche Design P'9981 (8 GB, HSN garanti) KORT SAMMANFATTNING: En flott top-of-the-world design. Lovely 2,8 tums pekskärm ger dig en sann kunglig upplevelse ....