Apple iOS 7 när det blir tillgängligt

Apple presenterar iOS 7

Helt ny design med fantastisk användargränssnitt & Stora nya funktioner

SAN FRANCISCO-10 jun 2013-Apple® presenterade idag iOS 7, den mest betydande iOS uppdateringen sedan den ursprungliga iPhone®, Med en fantastisk nytt användargränssnitt. iOS 7 är helt omgjorda med subtila rörelse, en elegant färgpalett och distinkta, funktionella skikt som gör att det känns mer levande. Den typografi har förfinats för en renare, enklare utseende och användning av genomskinlighet och rörelse gör även enkla uppgifter mer engagerande. iOS 7 har hundratals stora nya funktioner, inklusive Control Center, Anmälan Center, förbättrad Multitasking, LUFTLANDSÄTTNING®, Förbättrade bilder, Safari®Siri® och introducerar iTunes Radio™, En gratis Internet radiotjänst baserad på den musik du lyssnar på på iTunes®.

Apple iOS 7 när det blir tillgängligt

“iOS 7 är den mest signifikanta uppdateringen iOS sedan den ursprungliga iPhone,” sade Craig Federighi, Apple’är Senior Vice President för programvaruteknik. “För att skapa det, vi samlat ett team med en bred kompetens från design till konstruktion. Med vad vi’ve kunnat åstadkomma tillsammans, ser vi iOS 7 som en spännande ny början.”

“Det finns en djup och varaktig skönhet i enkelhet, i tydlighet, effektivitet. Sann enkelhet kommer från så mycket mer än bara frånvaro av skräp och utsmyckning—Det’handlar om att bringa ordning komplexitet,” sade Jony Ive, Apple’är Senior Vice President of Design. “iOS 7 är en tydlig representation av dessa mål. Den har en helt ny struktur som är sammanhängande och tillämpas över hela systemet.”

iOS 7 är helt omgjorda med ett helt nytt användargränssnitt, men kommer att vara omedelbart bekant för de hundratals miljoner iPhone, iPad® och iPod touch® användare runt om i världen. Det nya gränssnittet gör faktiskt telefonen verkar större eftersom allt är avsedd att dra fördel av hela skärmen. Den omgjorda typsnitt ser fantastiska på näthinnan® visa, skapa ännu skarpare text.

Apple iOS 7 när det blir tillgängligt

iOS 7 introducerar Control Center. Nu kontroller du vill komma åt snabbt är alla på ett och samma ställe. Med bara ett svep från botten av skärmen, har du tillgång till kontroller för flygplansläget, Wi-Fi, Bluetooth eller Stör ej, och möjligheten att justera bildskärmens ljusstyrka, pausa eller spela upp en låt, hoppa till nästa spår och strömma musik med AirPlay®. Control Center ger dig också omedelbar tillgång till program såsom klocka, kamera, kalkylator och ficklampa.

Med iOS 7, är Anmälan Center nu tillgänglig från låsskärmen så att du kan se alla dina meddelanden med en enkel svep, och den nya Idag funktionen i Notiscenter ger dig en at-en snabb översikt över din dag med en sammanfattning av viktiga detaljer såsom väder, trafik, möten och evenemang.

Med förbättrad Multitasking i iOS 7, utvecklare har möjlighet att göra det möjligt för en app att göra flera saker i bakgrunden med ett nytt API. Användarna har förmågan att växla mellan sina program på ett mer visuellt och intuitivt sätt, och iOS 7 uppmärksammar vilka appar du använder mest och automatiskt håller innehåll aktuellt i bakgrunden.

LUFTLANDSÄTTNING är ett helt nytt sätt att snabbt och enkelt dela innehåll med personer i närheten. När du’har fått något du vill dela, LUFTLANDSÄTTNING visar dina kontakter i närheten. Välj bara vem du vill dela med och LUFTLANDSÄTTNING gör resten. Luftlandsättningar överföringar peer-to-peer, så att du kan använda den överallt, utan nätverk eller ställa in krävs, och överföringar är fullständigt krypterade så att ditt innehåll är skyddad och privat.

Apple iOS 7 när det blir tillgängligt

iPhone används för att ta fler bilder runt om i världen varje dag än någon annan kamera, och med iOS 7 den nya kameran app har filter så att du kan lägga till i realtid fotoeffekter. Kamera app innehåller nu en kvadratisk kamera alternativ, och du kan snabbt och enkelt växla mellan fyra kameror—video, foto, fyrkantig och panorama—med bara en känga.

iOS 7 innehåller en omdesignad Foton app som introducerar Moments, ett nytt sätt att automatiskt organisera dina foton och videoklipp baserat på tid och plats. Du kan zooma ut för att se alla dina bilder som anordnas av Moments, samlingar av Moments och år. iOS 7 innehåller iCloud fotodelning, det enklaste sättet att dela bara de bilder du vill med bara de personer du vill. med iCloud® Fotodelning, familj och vänner kan bidra med egna bilder och videoklipp till dina delade fotoströmmar, och den nya aktivitets vyn visar uppdateringar från dina delade strömmar allt på ett ställe.

Safari’s omdesignade användargränssnittet låter dig se mer av ditt innehåll—börjar med helskärm surfning. Den nya smarta sökfältet hjälper till att förenkla sökning och där’är en ny vy för dina bokmärken och din Safari flikar. Med iCloud Keychain®, Lösenord och kreditkortsinformation lagras på ett säkert och tillgängligt på alla dina enheter, så navigera lösenordsskyddade webbplatser eller automatisk fyllning under transaktioner är enkel och säker. Förbättrade Föräldrakontroll kan du automatiskt blockera tillgången till vuxna webbplatser eller endast tillåta åtkomst till en specifik uppsättning av tillåtna webbplatser.

Siri låter bättre än någonsin med nya manliga och kvinnliga röster och inkluderar Twitter Search integration, så att du kan be Siri vad folk säger på Twitter *. Siri också nu har Wikipedia integration, som ger tillgång till världen’mest populära Internet referensanläggning. Siri erbjuder Bing webbsökning i appen och möjligheten att ändra enhetsinställningar och spela upp röstmeddelanden.

Programmet Musik har en vacker ny design och innehåller den nya iTunes Radio, en gratis Internet radiotjänst med över 200 stationer och en otrolig musikkatalog från iTunes Store®I kombination med funktioner bara iTunes kan leverera. iTunes Radio är det bästa sättet att upptäcka ny musik. När du ställer in iTunes Radio på din iPhone, iPad, iPod touch, Mac®, PC eller Apple TV®, du’ll har tillgång till stationer som inspirerats av den musik du redan lyssnar på, Utvalda stationer curerad av Apple och genre fokuserade stationer som är personligt precis för dig. iTunes Radio Utvecklas baserat på den musik du spelar och nedladdning. Ju mer du använder iTunes Radio och iTunes, desto mer vet vad du vill lyssna på och mer personlig din upplevelse blir. iTunes Radio ger dig också tillgång till exklusivt “först lyssna” premiärer från bäst säljande artister, Siri integration samt möjligheten att köpa något du hör med bara en kran.

Med över 900.000 apps, är App Store℠ världen’största appmarknadsplats. iOS 7 har nu Populära appar nära mig, ett nytt sätt att hitta appar baserade på den aktuella platsen, och iOS 7 kommer automatiskt att hålla dina appar uppdaterade. App Store kommer också med en ny Kids kategori, vilket gör att lärare och föräldrar att enkelt hitta appar för barn efter ålder.

Ytterligare nya iOS 7 funktioner:
 • en ny Hitta min iPhone Activation Lock funktion som kräver ditt Apple-ID och lösenord innan du kan stänga av Hitta min iPhone, radera data eller återaktivera en enhet efter det’s är fjärr raderas;
 • Nattläge i Maps som reagerar på omgivande ljus när du använder den i mörkret;
 • Facetime® ljud för hög kvalitet samtal via ett datanätverk;
 • Anmälan synk, så när du avfärda ett meddelande på en enhet det avvisas på alla dina enheter;
 • Telefon, Facetime och meddelanden blockerande för att förhindra vissa personer från att kunna kontakta dig;
 • Tencent Weibo stöd för användare i Kina, en kinesisk-engelsk tvåspråkig ordbok, och förbättrad kinesiska inmatnings inklusive handskriftsigenkänning för flera kinesiska tecken;
 • möjligheten för företag att mer effektivt distribuera och hantera iPhones och iPads, och
 • förstärkt i bilen integration, föra en Apple utformad upplevelse i bilen för första gången.
IOS 7 beta programvara och SDK finns tillgängliga omedelbart för iOS Developer Program medlemmar på developer.apple. iOS 7 kommer att finnas tillgänglig som en gratis programuppdatering för iPhone 4 och senare, iPad 2 och senare, iPad mini och iPod touch (femte generationen) i höst. Vissa funktioner kanske inte är tillgängliga på alla produkter.

* Amerikansk engelska, franska och tyska kommer att finnas med lanseringen av iOS 7. Ytterligare språk kommer att läggas över tiden.

Apple utformar Macs, de bästa persondatorer i världen, tillsammans med OS X, iLife, iWork och professionella program. Apple leder den digitala musikrevolutionen med sin iPod och iTunes onlinebutik. Apple har återuppfunnit mobiltelefonen med sin revolutionerande iPhone och App Store, och definierar framtiden för mobila medier och datorenheter med iPad.

Presskontakter :

Relaterade inlägg

 • Facebook Hem för nedladdning av Christina Warren 2013/04/12 17:54:38 UTC Facebook Home är nu tillgänglig för utvalda Android-enheter i Google Play Butik. Facebook Hem är Facebooks ...

 • Quick Specs Förlagets beskrivning Från Apple: Control Center, som ger dig snabb tillgång till de kontroller du vill ha i en bekväm plats med bara ett svep från botten av skärmen ....

 • Varför är Apple Music stöder Android och microSD extern lagring? "Förra året såg Apple ta sin streaming musiktjänsten till Android," Ewan Spence skriver för Forbes. "Denna veckas uppdatering har ...

 • Vad är nytt i iOS 9. iOS 9 ger dig förbättringar på alla nivåer - från appar som du ser på startsidan ner till grunden i systemet. Siri är smartare än någonsin, proaktiv ...

 • Apple presenterar Apple Pay Omvandla mobila betalningar med en enkel, säker privat sätt att betala Cupertino, Kalifornien-September 9, 2014 Apple meddelade idag Apple Pay, en ny kategori av ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/nr/apple-ios-7-nr-det-blir-tillgngligt.php on line 132

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/nr/apple-ios-7-nr-det-blir-tillgngligt.php on line 132