App som varnar dig när objekt släpps

10 Alert Notifier webbplatser för att hålla reda på saker du annars fröken

Webben har blivit allt mer "realtid". Men det stora antalet webbplatser som vi har vanligtvis bokmärkt besegrar våra bästa avsikter att hålla dig uppdaterad. Det är där medley av tjänster larm och anmälaren kan låna ut en hand genom att vara vaksamma om uppdateringar och skicka ut "~just i tid" varnar för vår brevlåda eller mobiltelefon.

App som varnar dig när objekt släpps

Att vara den första killen utanför blocken verkligen hjälper när det gäller saker som tidiga rabatter eller giveaways fågel. Då tycker om jobb och online varningssystemet förutsätter avgörande betydelse. Som online-verktyg Varning bevisa gör också för bråttom att ta emot den första den flod av information på webben. När allt kommer omkring, ingen som gillar att vara i svansen slutet av en kö.

Så kolla in dessa olika tjänster alert och anmälan webben och hålla sig steget före massorna.

Notify.me är en servicemeddelandet som övervakar din favorit hemsida, blogg eller sociala nätverk och skickar varningar i inkorgen, budbärare, mobiltelefon, eller ett program. Det är ett slags paraply tjänst som låter dig täcka ett smörgåsbord av webbplatser från Craiglist på Twitter.

Så om du vill ha en system för dåligt väder eller en early bird varning för rabatter tidig varning, kan det här webbprogrammet vara värt ett försök. För SMS-tjänster, kontrollera om platsen har mobilleverantören omfattas av den långa listan. Platsen var lite buggig när jag försökt det men det kan vara en tillfällig glitch.

Om du är en tung användare av Google Alerts kan du ha en liknande app som gör jobbet med Twitter. Twilert skickar regelbundna e-postuppdateringar av tweets som har ditt angivna sökord. Det kan vara ditt namn, din webbplats, ditt varumärke, eller något annat.

Du kan ställa in schema för när du vill ha en "~Twilert" och du kan enkelt hantera dina alarm genom att byta dem på eller av. Avancerade sökalternativ bidra till att fokusera dina varningar (se Directory nämna).

Yotify låter dig skapa din egen "~scouts" och skicka ut dem för att spåra saker som platsannonser, erbjudanden och rabatter, nyheter, videos, och allt annat som kan spåras med en tagg över en massa populära webbplatser. Du kan även spåra auktioner på eBay, återupptas på Linkedin, spår med hjälp av sökord, och även spår nämner ditt namn, varumärke eller tjänst. Varje Yotify scout kan vara ytterligare finjusteras för att begränsa resultat (se Directory nämna).

App som varnar dig när objekt släpps

[Fungerar inte längre] Savvy Circle

Detta anmälaren app hjälper dig att bränna igenom din shopping önskelista utan att bränna fickan. Savvy Circle stöder 200 + butiker och så snart någon punkt på din önskelista börjar säljas, får du ett e-postvarning. Med hjälp av en bookmarklet för IE och Firefox, kan du enkelt lägga till objekt till Savvy Circle önskelista när du surfar på webben.

Video-varningar

Detta är för video watchers som regelbundet vill hålla sig uppdaterad om de senaste på YouTube. Varningen verktyg YouTube skickar ett e-post när en ny YouTube-video som anges av ett sökord eller användarnamn blir uppladdad. Grund konto är ad-sponsrad och möjliggör spårning av upp till 10 sökord och uppdateringar en gång per dag.

[Fungerar inte längre] var det upp?

Wasitup är ett exempel på en enkel webbplats driftstopp övervakningstjänst som låter dig veta om din favorit plats är nedåt eller uppåt. Du kan följa tio webbplatser och appar avfrågar platser varje 5 minuter. Den valfria sökord fält kan hjälpa dig att filtrera bort de webbplatser som per närvaron eller frånvaron av sökordet på målsidan.

Vanligtvis en musikälskare smak är varierad. Vi tenderar att följa en hel del artister över genrer och det är ett svårt jobb att hålla reda på sina senaste utgåvor. Blyper gör jobbet åt dig genom att skicka ett e-postmeddelande så snart din favoritartist släpper ett spår. Blyper är ett bra sätt att hålla koll på musik utsläpp och även upptäcka ny musik i processen. Med din Last.fm användarnamn, kan du lägga till artister och bli meddelad när de släpper ett spår eller ett album.

App som varnar dig när objekt släpps

Gratis App Alert

Ingenting kan skicka rusa till iPhone App Store snabbare än nyheten att en betald app finns nu för gratis. Gratis App Alert hjälper dig att hoppa i kön genom att skicka varningar via e-post, Twitter eller RSS. Registreringarna kommer med en liten beskrivning, en miniatyr och även tidsfristen för gratiserbjudanden om något (se Directory nämna).

Om du inte vill gå miste om torrent nedladdningar av din favorit TV-program sedan ställa in en påminnelse för din favorit episoder och bli meddelad via e-post, RSS, en kalenderpost, eller som en enkel webbsida. När en god kvalitet torrent är tillgänglig, Seriesly varnar dig och du kan ställa in alternativ för kvalitet och typ av nedladdningslänk du vill.

Conference Varningar

Tycker du om att vara på sin vakt? Då dessa varnings program är bara toppen av informations isberg. Kolla in alla larm och anmälningswebbtjänster som vi har täckt och du kan hitta några mer värt att skrika om. Do ropa ut om dina favorit dem.

Relaterade inlägg

  • Är du intresserad av att spara pengar? Vem är inte, eller hur? Så varför är så många människor fortfarande miste om så många bra erbjudanden och rabatter? Kuponger och affär jakt kan låta skrämmande och ...

  • Hukkster varnar dig när dina deönskade artiklar diskonteras med Joann Pan 2012-12-01 17:01:58 UTC Launchpad är en serie som introducerar Mashable läsare att övertygande startups. Om du...

  • Information för utvecklare Beskrivning Först enda Vad Brand fusk svar Guide för Vad är Brand Game av Words Mobile. Ladda ner nu! Lös Vad varumärket som en Boss. Det här är en...

  • Bästa svaret: I grund och botten du frågar hur man blir en legend. Väl i syfte att göra det, måste du verkligen vara unik och galen begåvad. Om du är en musiker, måste du vara en musikalisk ...

  • Sony Xperia, Orsak Du behöver en smart Communicator! Sony Xperia Mobiler är en av de mest framstående varumärkena i Indien. De har etablerat sig som ett värde ledare på olika produkter ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/nr/app-som-varnar-dig-nr-objekt-slpps.php on line 124

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/nr/app-som-varnar-dig-nr-objekt-slpps.php on line 124