App för missade samtal när telefonen är avstängd iphone

Hur man stänger av telefonsamtal på iPhone men Håll data iMessage

Någonsin önskat att du kunde stänga av telefonsamtal del av din iPhone, och ändå behålla förmågan att använda data, tillgång till internet, även skicka iMessages? Du kan göra det med en funky lösning vi täcker här, och det är en fantastisk lösning om du letar efter lugn och ro, men i en situation där man fortfarande behöver använda din iPhone dataanslutning och internet. Den andra fördelen? Du kan fortfarande ringa utgående telefonsamtal, du bara inte får några telefonsamtal tillbaka till iPhone själv.

Det finns inget sätt att direkt stänga bara telefonen delen av en iPhone, så i stället vi använder en alternativ metod för att få jobbet gjort. Detta utnyttjar vidarekoppling att automatiskt skicka alla inkommande samtal till antingen ett icke-existerande nummer (föra total isolering, telefonen kommer att se ut som om det har varit avstängd eller inte längre emot samtal), eller skicka alla samtal automatiskt till röstbrevlådan (detta är bättre , eftersom människor fortfarande kan lämna dig röstbrevlåda och du kan fortfarande kontrollera dem för att se om det är viktigt).

Att upprätthålla cellulär dataanvändning är varför detta trick skiljer sig från bara växla Flygplansläge. som stänger internet funktionalitet och i princip gör en iPhone till en iPod touch som är oförmögen att nå omvärlden alls. Stör ej är annorlunda också, eftersom även om dataanvändning förblir intakt, Stör ej i princip bara stänger av telefonen och faktiskt inte hindra inkommande samtal från att komma fram till telefonen, de bara tystas när funktionen är påslagen.

1a: Hitta Röstbrevlådenummer

Varje mobiltelefonnummer har en helt separat unikt telefonnummer speciellt för telefonsvarare, det är vad vi kommer att hämta här:

 • Öppna telefonen app på iPhone och slå * # 67 # då slå Call
 • Ignorera alla "Ställa Förhör Efterföljande röst Vidarekoppling" saker och bara uppmärksamma antalet efter "framåt till" - detta är numret till röstbrevlådan
 • Anteckna röstbrevlådan ned någonstans du kan enkelt retreive det, eller ta en skärmdump (Power + hemknappen samtidigt)
 • App för missade samtal när telefonen är avstängd iphone

Detta är vad detta tvåstegsförfarande kommer att se ut, röstbrevlåda vilket har suddig ut av uppenbara skäl:

Eller så kan du gå den alternativa vägen och hitta ett antal som inte är verkliga eller är ur funktion.

1b: Alternativt Hitta en obefintlig Telefonnummer

Vill du hellre din iPhone ljud som om det har varit frånkopplad eller inte längre emot samtal? Det är lätt, behöver du bara hitta ett telefonnummer som egentligen inte existerar. Vanligtvis någon slumpmässig riktnummer följt av 555-5555 verk, men du vill ringa numret själv först vara säker på att det är egentligen inte ett reellt tal.

Om du känner dig rolig, du kan även fram ditt telefonnummer till några konstiga service, 800 nummer, den person som ringer dig nonstop och irriterande du, eller någon annan ... du får idén, men det är inte vad vi täcker här.

2: Framåt inkommande samtal till röstbrevlådan eller obefintliga Telefonnummer

Vi har diskuterat den hur man använder iPhone omstyrning funktionen innan, och om du är bekant gå vidare och hoppa till det, annars här är vad du behöver göra:

 • Öppna Inställningar och sedan gå till "Telefon"
 • Välj "Vidarekoppling" och vända den ON
 • Tryck på "Framåt till" och ange numret på den tidigare steg, oavsett om det är röstbrevlådan från * # 67 # eller frånkopplad antal
 • Utträde ur Inställningar

Obs Om vidarekoppling för Verizon användare. Verizon användare ofta inte har den "vidarekoppling" alternativet inbyggd i iOS som beskrivits ovan. I stället, slå * 72 följt av telefonnumret att vidarebefordra till. Du kan sedan slå * 73 vid ett senare tillfälle för att inaktivera vidarekoppling och återgå till det normala.

Du kan alltid dubbelkolla tricket fungerar som avsett genom att ringa ditt nummer från någon annans telefon eller genom att ringa dig från Skype eller Google Voice. Om du valde röstmeddelande alternativet kommer iPhone se ut som om det har varit avstängd eller är ur funktion, och i stället går direkt till din röstbrevlåda, utan att du behöver manuellt skicka varje samtal där själv. Om du valde obefintlig nummeralternativ, kommer iPhone ut som om telefonnumret är inte längre i bruk alls som om det avbröts.

Du vet att detta fungerar eftersom du kommer att se den lilla vidarekoppling ikon i iOS menyraden, det ser ut som en gammaldags telefonlur med en pil som pekar ut det.

Resultat: iPhone med data, Internet, iMessage, Skype, etc men ingen inkommande telefonsamtal

Data fungerar fortfarande vackert. Varje Internet-baserad app på iPhone kommer att fungera som det är tänkt. iMessage arbetar fortfarande för att skicka och ta emot meddelanden. Skype fungerar. Personal Hotspot fortsätter även att arbeta. Den enda skillnaden är iPhone inte längre ta telefonsamtal så länge vidarekoppling är aktiv. Varför finns det inte har på iPhone för att börja med som skulle låta oss tillfälligt inaktivera telefonen? Vem vet, men vi är glada att ha en lösning, även om det är i samma egendomliga anda som skapar blockerade listor för att stoppa samtal från vissa irriterande nummer.

När du är klar zenning i tystnad och vill ta emot telefonsamtal igen, kan du bara gå tillbaka till Inställningar> Telefon> Vidarekoppling> och dra i spaken till OFF. IPhone kommer nu att ta telefonsamtal som vanligt, och alternativet vidarebefordran kommer alltid att vara bara en annan PÅ växla bort eftersom antalet blir sparat i alternativen. Njut av din lugn och ro!

Skål till några bra inlägg på ATT Forum och iLounge för röstbrevlådan hämtning trick. Förresten, kommer detta också att arbeta med andra än iPhone-telefoner genom att använda * # 67 # för att hitta den röstbrevlåda, då * 21 * nummer # för att aktivera vidarekoppling. Att manuell inställning till vidarebefordran kan avslutas när som helst genom att använda ## 002 # för att gå tillbaka till det normala igen. Observera att de flesta Android-telefoner har vidare inställning i sina telefonalternativ så den manuella trick är egentligen bara nödvändigt för pre-smartphones.

Relaterade inlägg

 • iCloud ansluter dig och dina Apple-enheter i fantastiska sätt. iCloud Foto Bibliotek och iCloud Drive hålla alla dina bilder, videor och dokument lagras säkert och uppdateras överallt. Familj...

 • Dessa "Hitta min telefon" tjänster kommer att underlätta ditt sinne Vänta inte förrän du har förlorat din telefon för att göra det möjligt för tjänster för att lokalisera den eller torka dina data. Planera framåt! För några månader sedan, tappade jag min ...

 • Hur att stänga av iPhone Timer och Alarm Bara genom att vifta med handen hur att stänga av iPhone Timer och Alarm Bara genom att vifta med handen Oavsett om det är för att du alltför överraskad av ett ...

 • Presentation larm iPhone App Den bästa övervakningsteknik har blivit ännu bättre. Det är precis vad du har väntat på. Larm app för iPhone och iPod touch kommer snabbt garanterar en ...

 • iphone missade samtal iPhone 4S: Missade samtal inte finns med i Notiscenter. Hjälp. Plats: äpple - datum: 28 Mars 2013 Jag har en iPhone 4S som körs på iOS 6.1.1 och mina missade samtal är inte ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/nr/app-fr-missade-samtal-nr-telefonen-r-avstngd.php on line 134

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/nr/app-fr-missade-samtal-nr-telefonen-r-avstngd.php on line 134