Hur mycket är Samsung Galaxy Tab 2 i Filippinerna

Samsung Galaxy Tab 2 Android Tablet

24 februari 2012 av MJ · 1 kommentar

Samsung Galaxy Tab 2 Android Tablet Pris i Filippinerna, funktioner och specifikationer: Galaxy Tab 2 är en nyligen presenterade budget tablett från Samsung. Men vad är mer intressant om det är att det är den allra första Ice Cream Sandwich tablett dator kommer att tillkännages. Företaget lanserades produkten på den europeiska forum i Prag. Dess moniker betyder att det är efterföljaren till den allra första Galaxy tablett, Galaxy Tab, än att inte nödvändigtvis den andra enheten byggdes senare efter det. Det tillkännagavs först den 13 februari och beräknas släppas under det första kvartalet i år, runt mars i Storbritannien.

Hur mycket är Samsung Galaxy Tab 2 i Filippinerna

Designmässigt Samsung Galaxy Tab 2 sport en helt annan chassi till den ursprungliga. Plattan är en rundad silver svart anordning i kontrast till den vita backas Galaxy Tab. Den har en dimension 193,7 x 122,4 x 10,5 mm och väger 344 gram. Det är chunkier än de andra nya griffeltavlor att Samsung har producerat och tyngre samt även om säkert lättare än sin föregångare. De rundade hörnen gör också hantering av Galaxy Tab 2 ganska bekväm. Enheten innehåller en ljussensor samt en närhetssensor.

Samsung Galaxy Tab 2 sport en 7-tums Super PLS LCD-skärm som är hyggligt bra för att surfa på webben eller snärta genom applikationer. Upplösningen pixel är knuten till 1024 x 600 bildpunkter och 170 pixlar per tum densitet. Det är en kapacitiv multi-touch aktiverat display som reagerar tillräckligt. Samsung Galaxy Tab 2 har en 3 MP fast fokus bakåtvänd kamera med geo-taggning kapacitet, samt en VGA-kamera på framsidan för videosamtal. Den bakre kameran är också möjlighet att spela in video på 1280 x 720 eller 720p HD med 30 bilder per sekund.

Samsung Galaxy Tab 2 ansluter med hjälp av en UMTS av 850, 900, 1900 eller 2100 MHz och kodar data med HSDPA + (4G) på 21,1 Mbit / s. Det finns A-GPS-stöd samt GLONASS, och en navigeringsstöd samt. Den har Bluetooth 3.0, och Wi-Fi-anslutning på 802.11 b / g / n. Det finns också en egen kontakt som kan göra fliken ett surrogat masslagringsenhet, eller utföra både dator och OTA synk.

Hur mycket är Samsung Galaxy Tab 2 i Filippinerna

Samsung Galaxy Tab 2 är utrustad med en dual core 1 GHz CPU, som rymmer en mindre avancerad datorkraft än Samsung Galaxy Tab 7.0 Plus 1,2 GHz och Galaxy Tab 7,7 vid 1,4 GHz. Ändå ger det en ganska bra prestanda, utan fördröjning som helst genom menyer och under standard användning. Den har 1024 MB värde av RAM och en inbyggd lagring av upp till 32 GB. Det finns ett microSD / microSDHC-kortplats som hanterar upp till 32 GB minne.

Samsung Galaxy Tab 2 levereras med en Allshare funktion som gör det ansluter och arbetar praktiskt taget överallt så länge enheten är kopplad till tjänsten. Dessutom har enheten en ny knutpunkt kallas Video Hub där, naturligtvis, kan videoinnehåll nås, och arbetar för att öka Music och Game nav. Det finns också en app rekommendationsmotor förinstallerat. För multimediatjänster, finns det en musikspelare samt en YouTube-spelare. Webbläsaren å andra sidan stöder HTML, HTML5 och Flash. Det finns inbyggd i online-support som i YouTube för videoöverföringar, liksom Picasa.

Andra funktioner i Samsung Galaxy Tab 2 innefattar en obegränsad telefonbok, organisatör som en kalender, väckarklocka, dokument betraktare, och miniräknare. Meddelanden kan vara i gäng utsikt och har automatisk textigenkänning, och e-post kan vara IMAP, POP3, SMTP, eller via Microsoft Exchange.

Även förväntas vara ganska en budgetvänlig tablett, är priset ännu inte meddelats. Samsung Galaxy Tab 2 är inställd på att släppas i Storbritannien med 8GB, 16GB och 32GB varianter.

Samsung Galaxy Tab 2 Android Tablet Pris i Filippinerna: Cirka Php 16,000.00

Relaterade inlägg

  • Koreanska Mobiler Samsung Galaxy S4 I9500 dual core koreanska 4.2.1 Android mobiltelefon i Pakistan Detaljer Specifikationer: Fri frakt / frakt Produktinformation: Samsung Galaxy S4 I9500 dubbel ...

  • Följ instruktionerna nedan för att komma åt Aktivitetshanteraren: Från vilken skärm som helst, tryck och håll på startknappen. Tryck på Manager-ikonen aktivitet. Följande alternativ är tillgängliga: Aktiva program. Bildskärmar ...

  • Tre faktorer att notera innan du gör online shopping Ahaa, dess bra diskussion om den här artikeln på denna plats på denna sida, har jag läst allt detta, så vid denna tid mig också kommentera på ...

  • Hur fixar Samsung LN46C630 skärmen flimrar fråga Visa alla artiklar Samsung LN46C630 TV har ett känt problem med skärmen flimrar efter att garantin har gått ut. I stället för att betala $ 150 vid din ...

  • Android-telefon Om Samsung Galaxy S1 Samsung Galaxy S är en Android powered smartphone utvecklad och designad av Samsung Electronics mobiltelefon har tagits fram med två dussin ...