Hur mycket är Samsung Galaxy Ace värd

Produktfunktioner

Samsung spottar ur prisvärda Android smartphones just nu. Nyligen har vi sett Samsung Galaxy Gio. Samsung Galaxy Mini och Samsung Galaxy Ace. och nu längs kommer Samsung Galaxy Fit.

Det finns inte mycket att skilja dessa mobiltelefoner att vara ärlig – namnet ofta är den nyckelfaktor. Med Samsung Galaxy Fit du kanske tror Samsung har lagt till några fitness relaterade godhet till telefonen.

Hur mycket är Samsung Galaxy Ace värd

Men nej. Det finns inte en förinstallerad spårning app för att dra nytta av GPS, inte en kaloriräknare eller vikt tracker, ingenting.

Så är detta en "fit" telefonen i utseende avdelning, då?

Tja, er, nej. Det är en ganska liten smartphone, som mäter 110.2mm x 61.2mm x 12.6mm och väger 108.2g.

Den har en ganska fin räfflad ryggplatta (även om lite på tunna sida), och även en microUSB port sitter på den övre kanten skyddas av en skjutluckan.

Men bortsett från det, saker är ganska intetsägande. Den allsidiga svart chassi har några blanka metall ser element i form av en surround till jätten hemknappen under skärmen och kant till fronten fascia, men det är inget att skrika om.

Det finns en microSD-kortplats som skyddas av ett ledat lock på den vänstra kanten, och en volym rocker här också. Den högra kanten inrymmer huvudavstängningsknapp.

Det finns ingen genväg knappen för kameran, men du kan lätt pop sin ansökan ikon på startskärmen om du vill ha snabb åtkomst.

På framsidan nedanför skärmen, ser den massiva hemknappen som en D-pad, men är det inte. Till vänster om är en menyknapp till höger en bakåtknappen. Dessa är touch-sensitive, utan irriterande de inte bakgrundsbelyst, förblir en ganska tråkig grå vid alla tidpunkter.

Samsung Galaxy Fit känns ganska bekvämt i handen, men så när det inte finns några standout fysiska egenskaper, det finns inget katastrofalt heller.

Specifikationer-vis, vi pratar genomsnitt. Detta är en smartphone telefon som kommer du tillbaka runt £100 på fördelningssystem eller £150 om du köper den SIM-fri, och från den bit av information du snappa nivå specs du kan förvänta dig.

Hur mycket är Samsung Galaxy Ace värd

Det finns HSDPA, GPS och Wi-Fi, naturligtvis, och en 5MP kamera. Skärmen mäter en rimlig 3,3 inches, men levererar endast 240 x 320 pixlar, och Samsung har valt Android 2.2 i stället för nuvarande topp spec 2,3.

Så kan det göra tillräckligt för att slå konkurrenter som Samsung egna billiga-som-chips Galaxy Europa i5500 eller vår favorit budgeten Android smartphone, Orange San Francisco.

Aktuell sida: Översikt, design och känsla

Relaterade inlägg

  • Koreanska Mobiler Samsung Galaxy S4 I9500 dual core koreanska 4.2.1 Android mobiltelefon i Pakistan Detaljer Specifikationer: Fri frakt / frakt Produktinformation: Samsung Galaxy S4 I9500 dubbel ...

  • Följ instruktionerna nedan för att komma åt Aktivitetshanteraren: Från vilken skärm som helst, tryck och håll på startknappen. Tryck på Manager-ikonen aktivitet. Följande alternativ är tillgängliga: Aktiva program. Bildskärmar ...

  • Tre faktorer att notera innan du gör online shopping Ahaa, dess bra diskussion om den här artikeln på denna plats på denna sida, har jag läst allt detta, så vid denna tid mig också kommentera på ...

  • Hur fixar Samsung LN46C630 skärmen flimrar fråga Visa alla artiklar Samsung LN46C630 TV har ett känt problem med skärmen flimrar efter att garantin har gått ut. I stället för att betala $ 150 vid din ...

  • Android-telefon Om Samsung Galaxy S1 Samsung Galaxy S är en Android powered smartphone utvecklad och designad av Samsung Electronics mobiltelefon har tagits fram med två dussin ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/hur/hur-mycket-r-samsung-galaxy-ace-vrd.php on line 119

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/hur/hur-mycket-r-samsung-galaxy-ace-vrd.php on line 119