Hur mycket är en iPhone 5s guld värt

Guldet iPhone 5S

Det finns en massa rykten och spekulationer gör rundor om Apple lägga guld till färgalternativen för kommande iPhone 5s. Jag har hört samma sak, men förmodligen från olika källor. Jag skämtade om det går, säger vi kanske snart Threepio guld att lägga till den befintliga Vader svart Stormtrooper Vit uppställning. Men bortom rykten, spekulationer och skämt - och även en guld iPhone 5s enkät vi sprang - Jag befinner mig tänka på idén mycket idag.

Hur mycket är en iPhone 5s guld värt

För år, när det kom till den övre delen, har Apple varit en svartvit företag, och ibland till och med svart och vit / aluminium var en alltför många alternativ för dem. Visst, iMac enligt Steve Jobs hade några positivt psykedeliska färgvarianter, och billigare produkter som iPods har varit kromatisk generationer nyligen inklusive iPod touch. Men ett guld iPhone?

Enligt vår egen Ally Kazmucha, som är inte främmande för processen, är guld bland de enklaste färgerna att anodize på en iPhone. Det handlar om enkel kemisk reaktion, eventuellt med tillsats av färgämne beroende på den exakta färg de vill producera. (True svart, omvänt, är det svåraste, och tar mest tid, vilket är sannolikt varför vi har för närvarande "skiffer" istället.)

Så, tekniskt, skulle det inte vara svårt för Apple att göra en guld iPhone. Men kommersiellt, vad skulle vara motivation?

Med tanke på hur populär guld är som en eftermarknaden alternativ för färgbehandlingar, och hur många guld fall finns - inklusive men inte begränsat till de asiatiska marknaderna - det kan helt enkelt vara beslutet att erbjuda leverans där det finns efterfrågan.

Det kan också vara iPhone 5s problemet. där Apple står inför ett år då deras nuvarande cykeln betyder inre snarare än yttre förändringar, i en värld där konkurrensen har aldrig varit högre. Med tanke på de okunniga tråkiga kommentarer Apple fått utstå efter införandet av helt ombyggd iPhone 5 förra året, skulle guld ge marknaden ytliga utseende förändring de verkar längta efter.

Mot denna bakgrund, att införa en tredje färg alternativ, ett som är otroligt lätt att producera, utåt jazz upp vad annars fantastiskt men helt under-huven förbättringar åtminstone gör en viss mängd strategisk betydelse. Men ett guld iPhone?

Hur mycket är en iPhone 5s guld värt

Tyder Steve Jobs, under vars titta på Blue Dalmatian och Flower power iMac var loss, skulle aldrig ha tillåtit för ett guld iPhone är klart löjligt, som att binda den till någon ström av illogic som länkar det till Apple är dömt journalistik.

Men du analysera det, om Apple verkligen förbereder sig för att släppa en guld iPhone 5s, skulle det vara en förändring i strategi och det skulle vara annorlunda än vad de har gjort tidigare. Då igen, så skulle släppa en mindre dyr iPhone 5c.

Jag var inte säker på vad jag skulle tänka på iPhone 4, eller komposit svart / skiffer och vit / silver iPhone 5 när de först läckte. Jag är inte säker på vad jag skulle tänka på guldet iPhone nu. Men jag tror jag börjar förstå varför det kan finnas, och varför det finns rök nog att skjuta upp alla dessa rykten.

Update 1: Det finns en bild som cirkulerar som börjar bli täckt som en guld iPhone hölje läcka. Det ser fel, och i enlighet med vår egen Ally Kazmucha, som återigen känner sin iPhone anodisering inifrån och ut, är det inte upplevas som en äkta Apple del. Kan vara ett test av något slag i bästa fall en falsk eller knock off i värsta fall.

Uppdatering 2: Bilden uppdateras för att vara mindre intensiv, vilket är mer exakt.

Update 3: Här är en iPhone 5 åter anodiserade i guld (eftermarknaden) för jämförelse skull.

Uppdatering 4: MG Siegler av Techcrunch. Mark Gurman av 9to5Mac. och John Paczowski av AllThingsD har nu också rapporterats att Apple kommer att släppa en guld iPhone 5s. Ben Bajarin av Tech.pinions har också letat mer till den kinesiska marknaden och begreppet telefoner som smycken.

Relaterade inlägg

  • Hur mycket kostar iPhone kostnaden i sprint Verizon iPhone 4 och AT T iPhone 4: 16GB $ 199,99, 32GB $ 299,99 med 2 års planerar Apple iPhone finns i 3GS med en 8 GB minne för $ 49. IPhone ...

  • iPhone 4S får rivas, avslöjar något större batteri och Sony kamerasensor Du visste att det var bara en tidsfråga innan iFixit fick sina händer på den nya iPhone 4S och skickligt slet det ...

  • Sprint till Bring obegränsad data Erfarenheterna iPhone 5s och iPhone 5c på fredag ​​20 september Overland Park, Kansas (BUSINESS WIRE) den 13 september, 2013 - Sprint (NYSE: S). Meddelade idag att man kommer ...

  • San Antonio iPhone Repair Cellairis är det smarta valet för snabb och prisvärd San Antonio iPhone reparation. Om du skadat skärmen på din iPhone eller tappade telefonen i vatten Cellairis kan ...

  • iPhone Pris utan kontrakt del av butiken i Singapore erbjuder iPhone utan kontrakt. Priset för 16GB är prissatta på SGD1390. Nu O2 har meddelat sin Pay and Go Pris. IPhone 3G 8GB ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/hur/hur-mycket-r-en-iphone-5s-guld-vrt.php on line 118

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/hur/hur-mycket-r-en-iphone-5s-guld-vrt.php on line 118