Hur mycket är en iPad Mini 3

iPad mini tre omdöme: New iPad blir Touch ID men inte mycket mer

Apple iPad mini tre omdöme

En mindre uppdatering utan tvekan, men tillsatsen av Touch ID gör den nya bebisen iPad värt att köpa? Ta reda på i vår iPad mini tre granskning.

Pris när omdömet

Från £ 319 inkl moms

Apple iPad mini tre omdöme

Lillebror i världen’mest populära tablett familj, en ny iPad mini meddelade på Apple’s 16: e händelse oktober. nu i Mk 3 guise.Here s vår granskning av iPad mini tre. Se även. iPad mini 3 vs iPad mini två jämförelse.

Apple ägnat en ansenlig mängd scenen tid att lansera iPad Air 2 men bara några sekunder för iPad mini 3. I t är lätt att se varför: det var knappt något att säga. Apple gjorde endast tre ändringar, varav en är tillsatsen av guld som en färgalternativ, och en annan är att avlägsna 32 GB som ett alternativ för lagring.

Den tredje förändringen är större: tillägg av en Touch ID fingeravtryckssensor, med vilken du kan låsa upp enheten och köpa appar och media från Apple’s iTunes butik.

Detta är den verkliga orsaken till en uppdaterad iPad mini, för att få nummer ett efterfrågade funktionen till både iPad Air 2 och mini. Det är utan tvekan det främst för företag som vill distribuera iPads, men alla som har en iPhone med Touch ID vet hur frustrerande det är att vara tvungen att peka på en PIN-kod eller lösenord i stället för att helt enkelt trycka med fingret eller tummen på hemknappen.

En mindre populära "uppgradering" kan vara förändringen i lagringsalternativ. Som vi’har sett med iPhone 6 och iPad Air 2, har mitten-jord 32GB alternativ tagits bort, en politik som kan leda användarna till 64GB modeller, annars hitta sin enhet är bedrövligt kort av användbara lagringsutrymme.

Naturligtvis är detta en pessimistisk inställning, eftersom 64GB iPad mini 3 kostar lika mycket som 32GB-versionen gjorde förra året, så att du på ett effektivt sätt få dubbla lagring (och en Touch ID sensor) för samma pris.

iPad mini 3: Design

Även om det är inte annorlunda än iPad mini 2 - eller ens ursprungliga iPad mini - vi fortfarande älskar denna formfaktor. Storleken är perfekt för det mesta, oavsett om du surfar på nätet, läsa en bok eller spela spel.

Hur mycket är en iPad Mini 3

Det är också tillräckligt lätt för att göra några av de saker en hand, och om du inte är Vin Diesel, är osannolikt att kunna hålla en iPad Air i ena handen för länge du.

Ännu en bonus på iPad mini tre är att den har en skarpare, högre densitet skärm än iPad Air 2. Det är helt enkelt eftersom de har samma upplösning på 2048x1536, så är mindre, iPad mini tre (och mini 2) ägare kan stirra att deras tablett har en pixeltäthet på 326ppi, medan Air och Air 2 har en lägre täthet av 264ppi.

På liknande sätt, iPad mini 3 får behålla sitt avstängningsknapp, som också kan användas för att låsa skärmrotation. Apple har tagit bort på iPad Air 2 till irritation av något.

Tyvärr har mini tre fortfarande samma botten bränning, alltför nära stereohögtalare som tidigare - vi fortfarande väntar på den dag när Apple prioriterar ljudkvalitet över minimalistisk design.

iPad mini 3: Hårdvara och prestanda

En av de troliga orsakerna till att iPad mini tre inte få en processor uppgradering är att se till att det finns en ordentlig prestandagapet mellan den och iPad Air 2. Förra året mini 2 och Air hade samma A7 chip, så det enda anledning att köpa Air var om du ville ha en större skärm.

Även Air 2: s A8X processor är ännu mer kraftfull, har det ännu inte varit ett ögonblick när vi har tänkt, "Om bara iPad mini två var snabbare.". Dess A7 processor är fortfarande ett kraftpaket, och dess 64-bitars arkitektur innebär att den bör kunna köra 64-bitars appar släpptes i framtiden, så det är fortfarande en framtidssäker köp.

Det faktum att mini 3 inte har 802.11ac Wi-Fi är varken här eller där för de flesta människor. Det har fortfarande en dual-antenner MIMO arrangemang som innebär att den kan teoretiskt hantera dubbelt genomströmningen (300Mbps vs 150Mbps) av 802.11n tabletter med en enda antenn.

I våra tester fann vi att - som förväntat - mini 3 utförs identiskt med mini 2. I Geekbench 3, som körs under iOS 8.1 som fartyg på tabletten - vi såg massor av 1374 och 2484 för enkel- och multi-core respektive .

I SunSpider 1.0.2, mini tre avslutade testet i 448ms, nästan identisk med mini 2: s 440ms. Intressant nog är detta långsammare än när vi ursprungligen provade mini 2 (när det körde iOS 7) och det gjorde 397ms. Ingen kommer att berätta skillnaden när browing banan i den verkliga världen men: båda iPads last webbsidor mycket snabbt.

Vi har ännu inte haft tid att testa iPad mini tre batteritid, men vi kommer att uppdatera den här artikeln när vi har kunnat köra våra riktmärken. Eftersom batteriet är samma 23.8Wh enhet som i iPad mini 2, är det ganska säkert att säga att batteriets livslängd matchar Apples påståenden om upp till 10 timmar att titta på video eller surfa på nätet.

iPad mini 3: Kameror

Med tanke på att de främre och bakre kameror är samma som iPad mini 2s det är ingen överraskning att det finns någon skillnad i bild och videokvalitet. iOS 8 ger nya Time-lapse videoläge och panorama, så bortsett från slo-mo video som är begränsad till iPad Air 2, är mini tre ganska mångsidig kamera.

Fotokvalitet är anständig nog - om inte upp till samma nivå som Air 2 eller (ännu bättre) iPhone 6 och 6 Plus. Exponeringarna är i allmänhet bra, färgerna är korrekta och detaljer är skarpa. Video förmåner från bakmonterad mikrofon, tillsammans med den vanliga skarpa bilder vi har kommit att förvänta sig från iOS-enheter.

Den stora skärmen - jämfört med en iPhone - gör också en storartad sökare, men det är svårare att hålla iPad mini tre fortfarande när du tar time-lapse video. Om du inte har någon form av klämma eller stå, eller kan stötta iPad i rätt vinkel, är det svårt att få acceptabla time-lapse video.

Här är ett foto taget på den nya iPad mini 3:

Och här är en 100 procent gröda som visar detalj fångas:

iPad mini 3 vs iPad mini 2: Nedre raden

Med den största skillnaden mellan mini 2 och 3 är Touch ID sensorn, det faktum att Apple håller mini 2 i sin iPad sortiment och säljer den för £239 (i motsats till £319) för 16GB Wi-Fi-modell gör mini tre utseende friendly.

Logiskt sett är det dock inte så att du får mer för pengarna än tidigare. Men, till det lägsta priset, 16GB eller 32GB iPad mini två klart bättre affär - så länge du kan leva utan Touch ID.

Om du behöver mer än 32GB, kan du köpa en renoverad eller begagnad iPad mini 2 (de var tillgängliga med 64GB och 128GB lagringsutrymme) eller att punga upp extra pengar och gå för en mini 3.

Apple iPad mini 3: Specifikation

 • Apple A7 processor (ARMv8-A, dual-core) med 64-bitars arkitektur och M7 rörelseprocessor
 • PowerVR G6430 grafik
 • 7.9in (2048 x 1536 pixlar) LED-bakgrundsbelyst Multi-Touch IPS-skärm, 326ppi
 • iOS 8,1
 • 16/64/128 GB flash lagring
 • dual-band 802.11a / b / g / n Wi-Fi med 2x2 MIMO
 • Bluetooth 4.0
 • EXTRA 4G LTE-modem och Nano-SIM-kortplats, med A-GPS
 • 1,2 Mp Facetime HD främre kameran 720p video
 • 5MP f / 2,4 iSight bakre kamera, 1080p video
 • dubbla mikrofoner
 • stereohögtalare
 • Blixtdockningskontakten
 • treaxlig gyro, accelerometer, sensor för omgivande ljus, digital kompass
 • 23.8Wh fast litiumpolymerbatteri
 • USB-nätadapter
 • 200 x 135 x 7,5 mm
 • 331g (Wi-Fi-modellen) eller 341g (Wi-Fi plus cellulär modell)

Relaterade inlägg

 • Varför du inte ska köpa 16GB iPad mini med Apples nya iPad mini tre ansluter sig till iPad mini 2 och ursprungliga iPad mini på hyllor, konsumenterna har ett antal olika alternativ att välja ...

 • iPad Bakgrunds storlek och dimensioner för långa, har det funnits starka förvirring bland användarna av iPad om tapeter storlekar och dimensioner. Med uppgradering av olika modeller och ...

 • Office för iPad är gratis, men det kommer att kosta dig Microsoft lanserade Office för iPad igår och de goda nyheterna är att de nya apparna är gratis, men de dåliga nyheterna är att de är skrivskyddade drifttider ...

 • Förinstallerade appar från ATT Juridiska villkor / Erbjudande Detaljer 1 Tidsbegränsat erbjudande. Kräver nytt två-årigt trådlös överenskommelse med kvalificerad plan med tal och data. Med förbehåll för Wireless kund ...

 • Apples nya iPad är en 3,1-megapixel Party nyaste tablett från Cupertino ser inte mycket annorlunda, men kommer med 4G LTE och en super high-res skärmen. Resultatet: Vi tror att Apple vill att ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/hur/hur-mycket-r-en-ipad-mini-3.php on line 159

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/hur/hur-mycket-r-en-ipad-mini-3.php on line 159