Hur mycket kostar Nokia Lumia 920 kostnad i Libanon

Mindre App Store än konkurrenterna, på chunky sidan

Lumia 920 är den första Nokia-telefonen för att köra på den nya Windows Phone 8 operativsystem - och det bara råkar vara finländarnas senaste hjälte luren, med en enastående skärm, dual-core processor, åtta-megapixelkamera och en fest Nokia extra.

Det är till försäljning nu för ca £ 495.

Hur mycket kostar Nokia Lumia 920 kostnad i Libanon

Design och prestanda

Höljet är ett enda stycke av mjuk polykarbonat med mjukt svängda kanter och ingen tillgång till batteriet. SIM-kortet skjuts in i en iPhone-stil täckt platsen på toppen, men som med andra Windows Phone-enheter, finns det ingen möjlighet att nötkött upp 32GB inbyggt minne med ett microSD-kort, även om WP8 stöder nu dessa. Det finns också 7 GB gratis lagring online via Microsofts SkyDrive molnerbjudande, vilket är en ganska bra affär.

Dual-core 1,5 GHz Snapdragon-processor backas upp av 1GB RAM kanske inte låter alltför imponerande bredvid quad-core spektakel av Samsung Galaxy S3 eller snart kommer Google Nexus 4, men det är verkligen inte kunde vara mycket snabbare i bruk . Som vi har kommit att förvänta från Windows Phone, apps är mycket snabb att starta upp, är surfa snabbt och smärtfritt, och HD filmer spela med silkeslen mjukhet. Det är 4G kan också, kunde så supersnabb nedladdning och surfning bli din om du är på EE och i rätt område.

OS och applikationer

Som vi såg nyligen på HTC 8X. Windows Phone 8 har gett OS några uppdateringar, fast några problem och gjorde några kosmetiska förändringar, men det är inte en toot och gren redesign av operativsystemet. Det har fortfarande startskärmen som du kan fylla med brickor som du väljer. Några av dessa är dynamisk och visar information eller bilder, såsom People kakel, som ständigt skiftar genom en mosaik som består av bilder på dina kontakter. De aktiva plattor är en enklare och snyggare version av Androids widgets (något som du inte får på iPhone alls) och det finns nu tre storlekar för några av dessa aktiva plattor också, vilket ger dig fler alternativ för hur du använder dem.

Me app gör det enkelt att hålla koll på alla dina sociala skyldigheter. Du kan ställa in grupper och dela meddelanden, bilder och videoklipp med vem du vill. Detta backas upp av rum, vilket gör att du kan sätta gränser för vem som ser vad när du delar.

Kids Corner är också ny med WP8 och låter dig karantän delar av telefonen, så att barnet kan spela spel, men kan inte få tillgång till e-post eller ändra några inställningar.

Lokal Scout gör lite av en Google Nu och erbjuder dynamisk information beroende på var du är, inklusive de närmaste butiker, restauranger och platser av intresse.

Microsoft Office är ombord, vilket gör din telefon till en effektiv arbetsstation, kunna skapa och redigera Word-, Excel- och PowerPoint-dokument.

Kartor och Stads Lens

Samt nya saker från Microsoft, har Nokia några unika applikationer egna som gör detta till en handenhet värt att kolla in. Nokia Maps är här och du behöver inte förlita sig på en dataanslutning när du använder dem - du kan ladda ner dem direkt till telefonen. Nokia Drive erbjuder gratis turn-by-turn navigation - något du kommer inte att se på andra WP8 telefoner som HTC 8X.

Rikta kameran mot en gatubilden och Nokia City Lens augmented reality app använder karta och lokal information för att visa information om vad du ser - kvaliteten på resultaten du får beror på populariteten av gatan, men det är kul att använda och kommer sannolikt att bli bättre.

Nokia Music är också gratis och låter dig skapa spellistor som du kan strömma samt ladda upp till 14,5 timmar av låtar att bära runt med dig för uppspelning offline. Det finns även Nokia Mix Radio, gratistjänst som låter dig strömma eller ladda ner ett urval av teman spår från en cache av 17m. Det är inte riktigt Spotify Premium, men det är gratis. Det finns ingen FM-radio men.

En spricka i Windows Phone rustning är dess Marknads App Store, som är ganska glesbefolkat jämfört med Apple och Google alternativ. De har fått 700,000+ apps vardera, medan WP fortfarande bara har en bit över 100.000 - fortfarande har det många av de mest populära, inklusive Facebook, Twitter, Linkedin och Skype, men det finns ingen iPlayer.

Makt och kameror

902 är en av de första telefonerna som vi har sett med inbyggd trådlös laddning. Du måste punga ut för en £ 55 laddning pad från Nokia, men med dynan ansluten till elnätet, du helt enkelt vila på telefonen på det och det kommer att ta ut automatiskt genom magnetisk induktion. Vi har sett denna teknik innan den Powermat och andra enheter, men de kräver i allmänhet en adapter eller ett specialfall för varje telefon - detta gör det mycket lättare och intuitiv, om inte särskilt billigt.

Den 8,7-megapixel kamera använder samma Pureview-teknik som vi såg i Nokia 808 - den med 41-megapixelkamera som Nokia produceras bara för att visa den kunde. Den har en god kvalitet Carl Zeiss Tessar-objektiv med en snabb f / 2.0 bländare och en dubbel LED-blixt, men är lite ljus på funktioner. I likhet med andra WP8 kameror, finns det nu möjlighet att lägga programfunktioner till kameran med "objektiv". I det här fallet finns det Bing Vision streckkodsläsare, plus SmartShoot, som gör det möjligt att ta bort suddiga eller rörliga delar i en ställde bild (människor som gick förbi i bakgrunden, till exempel). Det finns också cinemagrafi, som låter dig skapa rörliga gif-bilder i en bild, så det ser ut lite som de tidnings bilder från Harry Potter. Trots den lägre antal pixlar, levererar den skarpa, tydliga bilder med bra färgbalans och lite i vägen för artefakter, så länge du har anständiga ljus. Det kan spela in full HD 1080p video på 30fps och framsidan kamera kan göra 720p HD.

Trots det stora 2,000mAh batteri, gjorde 902 inte leverera mycket bra på makt, knappt gör det genom en hel dag av visserligen ganska intensiv användning. Batteriets fasta också, så att du kan inte bära en reservdel.

Relaterade inlägg

  • Tillgänglighet Tillgänglighet funktioner Hearing: Vibrations varningar, BT halsslinga kompatibel Vision: Vibrations varningar, Röstkommandon fysiska färdigheter: röstkommandon, högtalartelefon, kortnummer Vad är ...

  • Bästa Apps för Nokia Lumia 520 Har du en få en ny Windows Phone i strumpan ovanför spisen eller i en låda under granen? Om du gjorde, oddsen är det kanske varit en Nokia Lumia ...

  • Apple iPhone 5s, 5c priser i SA jämfört Apples senaste smartphones, iPhone 5s och iPhone 5c. lanserades i Sydafrika den 15 november 2013. De mobiloperatörer släppt en rad ...

  • Varför Nokia nixed en SD-kortplats för Lumia 920 Nokia verkställande berättade PC Pro att lägga en minneskortplats till den nya flaggskepp telefon skulle ha "orena" det. Nokias Lumia 920 har ingen SD ...

  • [Android] Gratis livstid licenser av Cerberus anti stöld! [Tidsbegränsat erbjudande] Rädd för att förlora din Android-enhet? Det är vad stöldskydd program är för. Ett sådant stöldskydd app som har ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/hur/hur-mycket-kostar-nokia-lumia-920-kostnad-i.php on line 124

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/hur/hur-mycket-kostar-nokia-lumia-920-kostnad-i.php on line 124