Hur många gb är samsung galaxy ung

Produktfunktioner

Betyg på djupet

När det gäller modern smartphone, det finns två tillverkare som klarar av att stå head shoulders utöver resten. Både Apple och Samsung har lyckats ta den mobila marknaden med storm med sin egen tar på vad som bör vara i fickan.

Föga förvånande Samsung är den största smartphone tillverkaren i världen med sina Android smartphones som täcker den övre delen med Galaxy S5 och Galaxy Note 3. men även den lägre delen med Galaxy Fame och Galaxy Young telefoner.

Hur många gb är samsung galaxy ung

Med en pay as you go (fördelningssystem) pris så lite som £69.99 (ca $ 115, AU $ 130) och avtalspriser endast £7,25 per månad i Storbritannien, är Galaxy Young slog i den nedre delen konkurrerar med artister som Nokia Asha 503. liksom Lumia 520 och Huawei Ascend Y300.

Detta låg prislapp innebär att det inte bara är att satts på en yngre publik (det fanns en ledtråd i namnet), framgår det också att göra en idealisk andra telefon för nödsituationer eller ens som en festival telefon.

Så vad får du för pengarna?

Med tanke på att Samsung har bundit upp en stor del av budgetmarknaden, är det förståeligt att det inte kan vara en stor skillnad mellan Galaxy Young och Galaxy Fame. Det är väldigt mycket fallet.

En av de viktigaste områdena att titta på är skärmen. Uppenbarligen lik av en HD-skärm har förbisetts i stället en 3,3-tums 320 x 480 skärm ger cirka 176ppi är vad du får på Young.

Detta innebär att Galaxy Young är något mindre än Galaxy Fame men med en något högre ppi.

På andra håll finns det många fler likheter. Vid mätningar av 109,4 x 58,6 x 12,5 mm och väger 112 g, Galaxy Young sitter runt samma storlek som Fame.

Jag fann att Young sitter extremt bekvämt i ena handen, och jag kunde träffa hela skärmen och de traditionella Samsung knappar utan problem.

Det finns liten överraskning i vad Samsung har valt att bygga sitt billigaste handenheten ur - den plastkonstruktion som har kritiserats på Samsungs flaggskepp, men det är mycket passande för en sådan billig telefon.

Hur många gb är samsung galaxy ung

Förvaring klokt Galaxy Fame kommer tillsammans med en ganska ynka 4GB varav mindre än 1,5 GB är faktiskt tillgängliga för dig att använda.

Även om du är osannolikt att installera några massiva appar på Galaxy Young, jag känner fortfarande att det är ganska dålig. Tack och lov tillsats av microSD stöd för upp till 64 GB gör lindra smärtan.

Dropbox kommer också förinstallerat vilket innebär att du kan lagra alla dina bilder och filer till molnet ytterligare minska belastningen på det interna minnet.

En 1 GHz single-core processor har lämnats under huven, med uppgift att köra Android med hjälp av 768 MB RAM-minne.

Det är något mer än 512 MB RAM i Galaxy Fame, men större RAM-minne kommer med avvägningen för en mindre 3.2MP kamera snarare än 5MP av Fame. En framåtvänd kamera saknas också här.

I alla Galaxy Young är ett intressant förslag, med låg prislapp ger ett incitament att ta en titt på denna lägre drivna telefonen, men de specifikationer kommer inte att blåsa du bort.

Tack vare O2 för att tillhandahålla en Gaalxy Young för granskning

Aktuell sida: Introduktion och design

Relaterade inlägg

  • Koreanska Mobiler Samsung Galaxy S4 I9500 dual core koreanska 4.2.1 Android mobiltelefon i Pakistan Detaljer Specifikationer: Fri frakt / frakt Produktinformation: Samsung Galaxy S4 I9500 dubbel ...

  • Följ instruktionerna nedan för att komma åt Aktivitetshanteraren: Från vilken skärm som helst, tryck och håll på startknappen. Tryck på Manager-ikonen aktivitet. Följande alternativ är tillgängliga: Aktiva program. Bildskärmar ...

  • Tre faktorer att notera innan du gör online shopping Ahaa, dess bra diskussion om den här artikeln på denna plats på denna sida, har jag läst allt detta, så vid denna tid mig också kommentera på ...

  • Hur fixar Samsung LN46C630 skärmen flimrar fråga Visa alla artiklar Samsung LN46C630 TV har ett känt problem med skärmen flimrar efter att garantin har gått ut. I stället för att betala $ 150 vid din ...

  • Android-telefon Om Samsung Galaxy S1 Samsung Galaxy S är en Android powered smartphone utvecklad och designad av Samsung Electronics mobiltelefon har tagits fram med två dussin ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/hur/hur-mnga-gb-r-samsung-galaxy-ung.php on line 124

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/hur/hur-mnga-gb-r-samsung-galaxy-ung.php on line 124