Hur länge kommer ios 7 nedladdning ta

Hur man laddar ner iOS 7 Beta lagligt och installera det på din iPhone 5, 4S, 4, iPod touch

Okej, så ända sedan Apple släppte den allra första beta av iOS 7, många av er har kontaktat oss att fråga hur du kan komma in på lagen. Här kommer vi att visa dig steg att följa om du vill testa betaprogrammet på din iPhone eller iPod touch.

Hur länge kommer ios 7 nedladdning ta

Det är självklart att, som tech fans, kanske du vill prova den allra senaste beta, som är för närvarande endast tillgänglig för utvecklare. Eftersom det är i beta-stadiet och därmed oavslutade, är det värt att nämna innan vi börjar att du kommer att behöva avstå från den vanliga mjukhet du har vant sig vid. Det är en tidig version av det äkta varan, och därmed lite grovt runt kanterna, så innan du trycker vidare med stegen, vi rekommenderar starkt att du kör detta på en reservenhet du har knackar på, i motsats till din bruksbil.

Dessa betas tenderar att dyka upp genom olika okända medier, men det kan i sig vara problematiskt, med Apple har varit kända för att slå ner på denna typ av beteende. Därför överlägset bästa sättet att få någon iOS beta körs i enheten är att ta den juridiska vägen, så kolla in stegen nedan och snart kommer du att köra iOS 7 beta 1 på din iPhone eller iPod touch.

Läs noggrant innan du fortsätter:

Observera iOS 7 beta 1 för iPad och iPad mini är inte tillgänglig ännu, behöver du en iPhone 4, 4S, iPhone 5 eller iPod touch 5th-gen om du vill fortsätta. Du kan också kolla in våra iOS 7 för iPhone, iPad, iPod touch kompatibilitet diagram för att veta vilka funktioner kommer att köras på enheten.

Du behöver den senaste versionen av iTunes som ska installeras på din PC eller Mac. Du kan ladda ner iTunes 11.0.4 för Windows och Mac härifrån. Glöm inte att säkerhetskopiera din enhet med hjälp av iCloud eller på din PC / Mac med iTunes för att undvika att förlora data under hela processen.

Steg 1: Registrera dig på iOS Dev Center genom att klistra in följande webbadress i webbläsaren: developer.apple/programs/ios/

Du måste ha ett Apple-ID för processen att gå framåt. Det kostar $ 99 / år om du befinner dig i USA, eller £ 60 / år för dem i Storbritannien. Processen är ganska enkel, börjar du med att ange ditt konto information, välj en programtyp, granska och skicka ditt program, komma överens om villkoren, köper programtypen som du valt och sedan slutligen aktivera ditt program.

Hur länge kommer ios 7 nedladdning ta

Steg 2: När du är klar, peka din webbläsare till: developer.apple/devcenter/ios/index.action och logga in på ditt konto med ditt Apple-ID som visas i skärm nedan:

Steg 3: När du loggat in, måste du hitta och registrera enhetens UDID på utvecklarens portal. Du hittar UDID av enheten genom att ansluta enheten till iTunes, markera den och sedan klicka på serienumret för att avslöja UDID. Du kan kopiera den genom Ctrl + C på Windows eller Kommando + C på Mac.

När du har UDID, navigera till developer.apple/account/ios/device/deviceList.action i webbläsaren, ge några namn till enheten, sätt i UDID och slog Fortsätt att registrera din enhet.

Steg 4: För att ladda ner iOS 7 beta väljer iOS 7 SDK beta på utvecklarens portalen och klicka på Downloads. Ladda ner IPSW fil anpassad för enheten.

Steg 5: Du kommer att märka att den nedladdade filen kommer att vara i .dmg-format. Om du kör på en Mac, extrahera IPSW från .dmg-filen native, och om du använder Windows, behöver du ett program som 7-Zip för att göra samma jobb.

Steg 6: När du har din IPSW extraheras och redo att gå, måste du återställa enheten till den via iTunes. Se till att du har säkerhetskopierat dina personuppgifter (för att undvika att förlora den via återställningsprocessen, som nämnts i början av den här handboken).

Hur länge kommer ios 7 nedladdning ta

Steg 7: Anslut enheten till din Mac eller PC, och på OS X håller Alt-tangenten (Windows, kommer detta att vara Skift-tangenten), och klicka på Återställ. iTunes kommer sedan kan du välja den IPSW du extraherade i föregående steg. Välj det.

Steg 8: Låt iTunes göra sin sak och voilà, efter några minuter, ska enheten vara redo att gå på iOS 7.

Du kan också vilja kolla in:

Du kan följa oss på Twitter. lägga till oss till din cirkel på Google+ eller som vår Facebook-sida för att hålla dig uppdaterad på de senaste från Microsoft, Google, Apple och webben.

Relaterade inlägg

  • The Power Of Dela och hämta Facebook Videos Allt som krävs är bara ett klick för att dela en video som du har skapat med världen. Detta är antingen en spännande eller en skrämmande koncept; det beror på...

  • Gratis Spel nedladdning X3 02 gratis videosamtal i Iphone, Samsung, Android, Windows, LG, gratis Spel nedladdning X3 02 31223 (36339 Votos) + - Jag använder gratis Spel nedladdning X3 02, gammal ...

  • WhatsApp BlackBerry I denna avancerade teknologiska värld, massor av senaste mobila applikationer spelar en extra roll i alla människors liv. Runt om i världen, kan ingen helt enkelt gå med ...

  • Hämta WhatsApp för Nokia E5 WhatsApp för Nokia E5 är det program som inte kan missa på en mobiltelefon som Nokia E5 utformad för personer som behöver alltid hålla kontakten med vänner, ...

  • Tekken 3 Java Spel N95 8GB gratis videosamtal i Iphone, Samsung, Android, Windows, LG, Tekken 3 Java Spel N95 8GB 31223 (36339 Votos) + - Jag använder Tekken 3 Java Spel N95 ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/hur/hur-lnge-kommer-ios-7-nedladdning-ta.php on line 122

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/hur/hur-lnge-kommer-ios-7-nedladdning-ta.php on line 122