Hur kan jag titta på online filmer på ipad 2

5 sätt att titta på TV och filmer på din iPad

Av Amy Burke 2012/12/05 07:00:35 UTC

IPad kan utföra många underbara bedrifter. En av våra favoriter - dess förmåga att strömma tv-program, filmer och även vissa direktsändning på en högupplöst skärm. Och vi behöver inte ens att tote runt en tung laptop.

ABC var den första stora nätverk för att låta iPad användare att strömma fulla episoder. Ända sedan dess har många andra nätverk hoppade på den mobila tåget. För det mesta, dessa program är gratis. Viktigast är de fyllda med fulla episoder av de program du missat eller vill titta igen.

Hur kan jag titta på online filmer på ipad 2

Sorterade efter kategori, här är de bästa underhållningsprogram program att ladda ner för surfplattan.

Om du vill söka efter en show av kanal, är chansen att det finns en app för det. De flesta kanaler digital visning av full episoder via sina plattformar, samt nya funktioner och bonusmaterial, såsom scheman, interaktion social fläkt och videoklipp. Kolla ABC. ABC Family. CW. Discovery Channel. Disney. NBC. PBS. TBS. TLC och TNT.

Filmer och TV

Du har säkert redan hört talas om Netflix och Hulu. vilka båda har kompatibla iPad-appar. Dessa populära alternativen är endast tillgängliga om betalprenumerationer, som kostar $ 7,99 per månad.

Om du inte vill att punga ut kontanter, kan du få tillgång till andra plattformar för att strömma filmer. Spraka. till exempel, kan vara mer begränsad i termer av tillgängligt innehåll, men det är gratis att ladda ner och lätt att navigera. Tjänsten erbjuder filmer och TV-program, liksom ursprungligen tillverkades programmering, såsom det okända. en skräckserie huvudrollen Dominic Monaghan, Lost och Sagan om Ringen berömmelse.

För en annan fri alternativ, prova TV. Applikationen innehåller program från CBS, CW och Showtime, sökbara av kanal, titel eller popularitet.

Om du letar efter tidlös underhållning, prova Tap-TV. en plattform full av hundratals gamla teckningarna, de bästa YouTube-videor, tysta klassiker och dokumentärer. Curatorer hand väljer felicitous innehåll att fylla denna applikation.

Elegant och enkel design, är NextGuide en personlig programguide som aggregerar information över flera video program och håller dig informerad om när och var dina föreställningar spelar. Du kan anpassa meddelanden för vissa aktörer eller ens ditt favoritlag.

Likaså använder buddytv att välja dina favoritprogram och anpassa din tittarpreferenser. Snart nog ger den service du förslag baserat på vad du har valt. En i appen TV-guiden kan du välja dina favoritkanaler och se vad som vädring i samma ögonblick. Dessutom kan du visa förhandsvisningar, återblickar och välja påminnelser när dina favoritprogram är på väg att luft.

Gläd dig, för tekniken har skänkt oss möjlighet att titta på live-tv på våra tabletter.

Sportfantaster, WatchESPN erbjuder streaming-flöden från ESPN. ESPN2, ESPN3 och ESPNU, beroende på din TV-leverantör. Appen ger dig tillgång till tusentals live-evenemang från college basket till NBA slutspel, och visar som Sports.

För nyheter, kan CNN du live stream välja programmering, återigen beroende på din leverantör.

Du hittar också att en hel del av kabel-TV-leverantörer erbjuder livestreams inom sina egna appar. Se: Cox TV Connect. Directtv. Time Warner. Cablevision och skålen nätverk. De flesta också att du kan ställa in din DVR och förvandla din iPad till en fjärrkontroll.

Interaktiv

Som om showen var inte tillräckligt, vissa program kan du interagera med innehållet.

Med Viggle. du kan synkronisera till en utvald show och svara på, frågor som du tittar på. För varje rätt svar, tjänar du belöna poäng du kan lösa in hos återförsäljare såsom Best Buy, Burger King, Fandango och Old Navy.

Hur kan jag titta på online filmer på ipad 2

Känd för att identifiera musik, Shazam fungerar även med TV. Utnyttja en show du tittar på och tillgång gjutna informationen, episod ljudspår, skådespelare tweets och merchandise länkar.

För en out-of-the-box tittarupplevelse, prova Boxfish. Appen fångar varje ord som talas på TV: n. Det bearbetar informationen i realtid för att se vilka ämnen diskuteras. Du kan ställa in aviseringar för vissa ord eller ämnen, se ämnesspecifika klipp och bestämma hur många gånger det har nämnts de senaste dagarna.

BONUS: Mashable / 2012/10/25 / ipad-mini-fall /

iPad Mini Fodral

Relaterade inlägg

  • Hur man titta på filmer på din iPad gratis: var man kan hitta långfilm på nätet för iOS-enheter upptäcka hur man titta fullängdsfilmer på din iPad gratis. Vår guide till att titta på film ...

  • Best iPad Apps för att titta på film, video och TV-program Förutom att surfa på webben, är iPad mest använda för att titta på filmer, tv-program och andra videor. Trogen sitt mål, har iPad visade sig ...

  • Showbox för iPhone Ladda ner | Titta på filmer på iPhone 18 juni, 2015 Showbox (Movie Box) för iPhone: Om du söker att hitta en post på att titta på filmer på Showbox då du är på rätt ...

  • Hur man laddar ner filmer till iPad utan iTunes: hur du lägger stöds film format till din iPad iPad har blivit en stor reskamrat med spel att spela och en vacker display för att titta på ...

  • Blinkbox lanserade sin Android surfplatteapp nästan två år sedan, och har sedan dess lagt Chromecast stöd över sina mobila produkter. Medan både iPad och Android-versioner kan du titta på film ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/hur/hur-kan-jag-titta-p-online-filmer-p-ipad-2.php on line 127

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/hur/hur-kan-jag-titta-p-online-filmer-p-ipad-2.php on line 127