Hur kan jag titta på gratis filmer på min smartphone

Strömma filmer till din TV från din Android smartphone

För när smarttelefonen skärmen är helt enkelt inte tillräckligt stor för en episk film

Många av oss slita nu och lagra våra favoritfilmer och filmer på datorlagrings snarare än att bara köpa upp fler DVD eller Blu-ray-skivor.

Oavsett om vi lagra dem på en stationär dator eller nätverksansluten lagring (NAS), vi alltmer skapar stora videobibliotek som sitter anslutna till vårt hem Wi-Fi-nätverk.

Det konventionella sättet att få din videobibliotek på din storbilds-TV innebär normalt en nätverksmediaspelare, som kan jaga runt nätverket hitta din lagring, hitta film bibliotek och i vissa fall även katalog allt för dig.

Till exempel, min egen inställning har en Western Digital WD TV Live spelare ansluten till min TV med en dongle som ansluter den till min Wi-Fi-nätverk.

WD TV-spelaren finner filmer på min dator och kan strömma dem till min TV. Jag väljer de filmer jag vill strömma via fjärrkontroll som följer med WD TV.

Men det finns ett enklare sätt att strömma filmer till din TV med din smartphone: installera den kostnadsfria Skifta appen på Android telefonen och du kan strömma filmer lagrade på telefonen själv.

Skifta är ett nätverk mediaspelare app som stödjer Digital Living Network Alliance (DLNA) standard, vilket gör det möjligt för separata enheter som är anslutna till en Wi-Fi-nätverk för att känna igen och strömma innehåll mellan varandra.

Du kan strömma från telefonen via Wi-Fi till en TV om det är DLNA aktiverad (mest sen modell HD-TV är).

Så om du vill titta på den fantastiska video du fångat på bussen på TV: n, installera Skifta på telefonen och appen kommer då att känna igen din DLNA-aktiverade TV på din Wi-Fi-nätverk.

Berätta appen för att göra telefonen servern och TV spelaren, och Bob är din farbror — videon kommer att strömma från telefonen till TV: n.

Om TV: n inte är DLNA aktiverad kan du fortfarande strömma till det från telefonen med hjälp av en mediaspelare som WD TV Live.

WD TV Live sitter på Wi-Fi-nätverk för att ta emot strömmande innehåll från telefonen och det blir till TV: n via en direktkabellänk.

Hur kan jag titta på gratis filmer på min smartphone

Det betyder att TV: n inte vara på Wi-Fi-nätverk eller DLNA möjlighet att ta emot strömmen.

Du kan också använda din smartphone som en fjärrkontroll för att strömma filmer från din DLNA-aktiverade mediespelare eller dator till icke-DLNA TV.

I mitt fall, med hjälp av Skifta Jag kan berätta min stationära dator för att börja strömma filmer från sin hårddisk till min WDTV Live spelare, allt från min Android-telefon.

Istället för att använda den långsamma WDTV Live fjärrkontroll, kan jag bläddra igenom min film lista mycket snabbare och mer bekvämt på min smartphone.

Men det är inte bara nätverksmediespelare som stödjer DLNA — Om du har en PS3. Xbox 360 eller smarta tv, har du också en DLNA-klar mediaspelare du kan strömma innehåll till, återigen styrs av din smartphone och Skifta appen.

Vilka Android kan jag använda?

I det här exemplet du faktiskt inte spela upp videoklippet med telefonen, så att du kan använda alla Android smartphone med inbyggd Wi-Fi-nätverk (åtminstone Android 2.2) och det bör fungera.

Det spelar ingen roll om du använder en gammal HTC Wildfire eller den senaste Samsung Galaxy Note II — eftersom Skifta regisserar din DLNA-klar TV eller mediaspelare för att spela upp dina filer, är din smartphone lite mer än en glorifierad fjärrkontroll, om än en med en pekskärm.

Detta gör det mycket lättare att söka igenom biblioteket för film du vill.

Relaterade inlägg

  • Hur man titta på filmer på din iPad gratis: var man kan hitta långfilm på nätet för iOS-enheter upptäcka hur man titta fullängdsfilmer på din iPad gratis. Vår guide till att titta på film ...

  • Best iPad Apps för att titta på film, video och TV-program Förutom att surfa på webben, är iPad mest använda för att titta på filmer, tv-program och andra videor. Trogen sitt mål, har iPad visade sig ...

  • Showbox för iPhone Ladda ner | Titta på filmer på iPhone 18 juni, 2015 Showbox (Movie Box) för iPhone: Om du söker att hitta en post på att titta på filmer på Showbox då du är på rätt ...

  • Hur man laddar ner filmer till iPad utan iTunes: hur du lägger stöds film format till din iPad iPad har blivit en stor reskamrat med spel att spela och en vacker display för att titta på ...

  • Pitch Perfect Titel: Pitch Perfect År: 2012 Genrer: Komedi; Musik; Romantik Skådespelare: Anna Kendrick, Skylar Astin, Ben Platt, Brittany Snow, Anna Camp, Rebel Wilson, Alexis Knapp, Ester Dean, ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/hur/hur-kan-jag-titta-p-gratis-filmer-p-min-smartphone.php on line 126

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/hur/hur-kan-jag-titta-p-gratis-filmer-p-min-smartphone.php on line 126