Hur kan jag skriva en uppsats på min ipad

Varför jag skriver på iPad

    Dec 7, 2012 10:45

När jag först fick min iPad, ändrade jag genast e-postsignatur för att läsa, "Kärleksfullt handgjorda precis för dig av Jason Snell." Jag gjorde det för att ta bort Apples bakat in egenreklam från varje e-post jag skickade, men i efterhand tror jag det finns något för tanken att ord som kommer från en iPad är inte nödvändigtvis samma ord som skulle komma från andra enheter.

Som alla som har läst min liveblog täckning av Apples press händelser kan ha gissat, jag är en extremt snabb maskinskriverska. På ett fysiskt tangentbord, kan jag gå så snabbt som 120 ord per minut. Min skrivhastighet är ingen begränsning på min hjärna. Om jag kan tänka det, kan jag få det ner snabbt.

Men jag börjar misstänka att mitt skrivande kan förändras radikalt bara genom att ändra metoden jag använder för att få dessa ord ur mitt huvud.

Jag har alltid haft fruktansvärt handstil, så när jag fick mina händer på en dator och skrivare, allt mitt skrivande (bortsett från några uppsats tentor i skolan) har inneburit clacking bort på ett tangentbord.

Min första halvåret grad skolan, jag hamnade tillbringa två veckor bort från min datorns tangentbord tack vare en härlig dubbel-whammy av halsfluss och körtelfeber. Efter ett tag fick jag så uttråkad att jag beslutat att skriva med en penna på papper. Det var allt jag hade.

Det roliga är, jag tänker på den erfarenheten till denna dag. Skriva med penna och papper kände märkbart annorlunda från att skriva. Mitt sinne skulle försöka tävla framåt, men min penna kunde bara gå så fort. Jag hamnade överväger varje mening, varje ord val, med större omsorg bara för att jag inte kunde rusa ut och gå vidare. Det var några av de bästa skrivande jag hade gjort upp till den tiden, och ännu när jag återvände till skolan jag omedelbart tillbaka till mitt tangentbord och aldrig tog upp en penna igen. Typing var bara snabbare och enklare.

Snabbspolning framåt mer än tjugo år, till ett par månader sedan. Jag hade kontaktats av Marco Arment att skriva en berättelse för sin nya satsning, Tidningen. Min deadline var i slutet av en affärsresa, så jag tänkte att jag skulle hitta tid att skriva på planet eller på hotellet. Men som jag packade för resan, beslutade jag att resa lätt och lämna min bärbara dator hemma.

Hur kan jag skriva en uppsats på min ipad

Jag hade bara min (fullstor) iPad, men jag tycker inte om saknade deadlines. Så jag skrev att historien genom att trycka brev efter brev på tangentbordet på skärmen i Nebulous noterar IPAD, kärleksfullt handcrafting (att stjäla formuleringen av min e-signatur) varje mening. Och som jag satt där på planet, knacka mot skärmtangentbordet IPAD, jag blev påmind om den erfarenheten att skriva long så många år sedan.

Nu, även på iPad skärm jag ett anständigt snabb maskinskriverska. (IPad Mini, inte så mycket, åtminstone inte ännu.) Jag kan verkligen skriva på en iPad mycket snabbare än jag kan skriva med en penna på papper. Men det finns ingenstans nära min hastighet på ett MacBook-tangentbord. Använda iPad saktade ner mig och fick mig att tänka på vad jag skrev på ett sätt som använder min nu MacBook Air aldrig skulle.

Jag är ingen Oliver Sacks. men jag skulle satsa att jag bara inte ska ta mer tid att välja mina ord, men jag är faktiskt med hjälp av olika delar av min hjärna när jag skriver det här sättet. Och inte bara själva handlingen att skriva kännas annorlunda, men slutresultatet känns annorlunda för mig också.

Förändringarna i skrivmiljön går utöver handlingen att skriva. IPad erbjuder också en anmärkningsvärd brist på distraktioner. När jag skriver på min Mac Jag tycker jag oändligt kontroll Twitter och e-post och min väderstation nuvarande förhållanden sida och allt annat jag kan hitta för att distrahera mig från den svåra uppgiften att sätta ett ord framför en annan. På iPad, jag mer fokuserad-och när jag tar slutligen en paus för att kontrollera min e-post, det känns som en verklig paus. inte en distraktion.

Jag kan inte argumentera med resultatet. Bitar Jag har lovande mig att skriva i veckor förblir tomma textfiler i min mapp MacBook Dropbox, medan essäer 800-ord gro från min iPad på nolltid.

Jag är inte säker på om jag är en konvertera att skriva allt på en iPad. Visst, om jag behöver rusa iväg en arbets e-post, är min MacBook tangentbord rätt verktyg för jobbet. Men om jag är på väg att skriva något för publicering, jag nu allvarligt överväga iPad varje gång.

Det är inte riktigt att säga att jag bara kommer att skriva på en Royal skrivmaskin eller komponera mina sonetter med en penna, men ... kanske det är liknande? Även i 2012, ibland ord är bättre när de är omsorgsfullt handgjorda just för dig ... precis som den här historien var.

Relaterade inlägg

  • Av Niles Technology Group, till Inc. Öppna iTunes köpa och hämta appar. Beskrivning Uppdaterad med iOS 7 STÖD - Denna app har testats på iOS 7. Det fungerar perfekt, och är kompatibel ...

  • Top Ten Tips för att skriva en College Essay Sidinnehåll börja tidigt. Ju mer tid du har, desto mindre stress du har. Du kommer att ha gott om tid för att ge uppsatsen din bästa insats. Befinna sig...

  • Knäcka nya gemensamma App Essay Den gemensamma App personlig essä är den heliga graal av din college ansökan, men för många är det perfekta ämnet en gäckande mål. För er som inte ...

  • Film HD för iPad / iPhone Download (filmer App på iPhone 6/6 Plus) Strömma filmer TV-program gratis. Är det ett skämt? Ingen människa, inte alls. Det finns en app för ger dig total kontroll över filmer ...

  • iPad mini Video Converter iPad mini kan spela en mängd olika mycket vanliga typer filmfil inklusive MP4, m4v, och mov. Om du har en sådan film på en dator som du vill titta på iPad ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/hur/hur-kan-jag-skriva-en-uppsats-p-min-ipad.php on line 120

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/hur/hur-kan-jag-skriva-en-uppsats-p-min-ipad.php on line 120