Hur kan jag skicka gratis ringsignaler till min mobiltelefon

Hur man skickar gratis ringsignaler till en mobil

Gå till Myxer webbplats. Klicka på den övre "Skapa ditt eget" länken. Klicka på knappen "Välj fil". Bläddra bland dina filer och lokalisera den låt som du vill använda som ringsignal. Klicka på filen och "Öppna" -knappen. Klicka på "Ladda upp" -knappen.

Vänta som filen laddas upp till Myxer platsen. Detta kan ta några minuter, beroende på din Internet-anslutning. Granska ringsignal Anpassa fönstret när den öppnas. Använd orange barer att dra över valet som du vill inkludera i ringsignal. Klicka på "Play" -knappen för att höra ringsignalen.

ads

Hur kan jag skicka gratis ringsignaler till min mobiltelefon

Klicka på "Fortsätt." Ange mobiltelefonnumret som kommer att ta emot ringsignalen. Klicka på "Nästa". Läs villkor och sekretessavtal. Klicka avtalet rutan om villkoren. Klicka på "Skicka".

Kontrollera din mobiltelefon textmeddelande för nedladdningslänken. Klicka på länken. Länken öppnar en webbläsare. Klicka på "Download" länken. Spara länk till telefonen med den medföljande länken.

3G gratis

Gå till 3G gratis hemsida. Välj alternativet berättar webbplatsen om du besöker från telefonen eller datorn. Klicka på "Registrera" för att skapa ett konto.

Skriv in ett användarnamn i "User Name" -fältet. Lägg din e-postadress i "E-postadress" och "Bekräfta e-postadress" fält. Välj din e-postleverantör. Lägg ditt mobilnummer i "mobilnummer" fältet. Läs villkoren för denna webbplats. Klicka på villkor avtalet rutan. Klicka på "Skapa nytt konto."

Kontrollera ditt e-postkonto för 3gforfree e-post. Kontrollera e-post för lösenordet. Öppna 3gforfree hemsida och logga in med ditt användarnamn och lösenord.

Klicka på "Ringsignaler" övre länk. Rulla nedre listan över ringsignaler. Klicka på en av ringsignaler. Klicka på "Skicka till telefon" -knappen. Ringsignalen sänds till din mobiltelefon.

Fun For Mobile

Gå till Fun For Mobile hemsida. Klicka på den högra "Sign Up" länken. Lägg din e-post till "Skicka" och "Bekräfta Skicka" fält. Skriv in ett lösenord i "Password" och "Bekräfta lösenord" -fältet. Välj ditt land från "Land" i rullgardinslistan.

Välj din mobiltelefon leverantör. Välj din telefonmodell från "Phone Modell" i rullgardinslistan. Lägg ditt telefonnummer. Skriv in verifieringskoden. Klicka på "Registrera dig".

Klicka på länken "toner" längst upp på webbplatsen. Gå igenom de tillgängliga ringsignaler. Klicka på en av ringsignaler. Klicka på "Play" -knappen för att förhandsgranska ringsignal. Klicka på "Skicka till telefon" och "Skicka" för att skicka denna ringsignal till din mobiltelefon.

Relaterade inlägg

  • Gratis Samsung Ringsignaler Av Eric Bernatchez. Smartphones Expert Uppdaterad 24 november 2014. För att få nya gratis Samsung ringsignaler på din Samsung mobiltelefon, följ bara dessa 3 steg: Steg 1: Välj ...

  • Hur man får ringsignaler på Android-telefon - steg för steg guide med bilder Video Bara plockade upp Motorola Android drivna Droid förra veckan. Har haft en massa människor ber om en mer djupgående ...

  • 10 webbplatser för gratis mobiltelefon ringsignaler Andra mobila nedladdningar Gör musik uttrycka den typ av människor vi är? Jag är inte säker, men det är en direkt barometer för våra sympatier och antipatier. Jag tror det...

  • De flesta människor vill ha en ringsignal för sin cell, så att de är trevliga för den som ringer hit. Det finns flera saker som du behöver tänka på när du ska köpa ringsignal ....

  • Vad är det bästa Reverse Cell Phone Directory Service? 10 tips för noggrann Telefonnummer Sök och Side-by-Side Jämförelse av de topprankade Online kataloger Cell Phone publiceras. Past News ...