Hur kan jag säkerhetskopiera mina kontakter på min iPhone 3gs

iDownloadBlog

1 maj, 2013 ↔ 34 kommentarer

Hur man säkerhetskopiera dina iPhone-kontakter

Varje gång ett tag kommer en vän frågar mig vad jag ska göra när någon fruktansvärt har hänt med deras iPhone. Vanligtvis handlar det om enheten kraschar eller frysning. Och oftast handlar det om en person som inte säkerhetskopiera sina data.

Hur kan jag säkerhetskopiera mina kontakter på min iPhone 3gs

Innan jag går vidare, låt mig bara säga detta. Om du inte säkerhetskopiera dina data, inte klaga när alla 975 bilder av det senaste året av ditt barns liv har plötsligt försvunnit från din iPhone. Tillbaka att sh # @ upp! Var inte dum.

Om du väljer att inte använda iCloud för att säkerhetskopiera dina kontakter, men vill säkra telefonnummer för alla dessa damer kommer du aldrig ringa tillbaka, det finns ett sätt att göra det och det är bara om det enklaste sak du någonsin skulle kunna göra.

I den här guiden kommer vi att visa dig hur att säkerhetskopiera iPhone-kontakter så att du kan spara dem eller överföra dem till en ny iPhone ...

Säkerhetskopiera din iPhone eller iPad kontakter

Steg 1: Först hämta Mina kontakter Backup från App Store. Det finns faktiskt några bra program som gör exakt samma sak, men vi kommer att använda Mina kontakter Backup för denna tutorial.

Steg 2:  Starta appen och tryck på "Backup" knappen och titta på när appen backar snabbt upp alla dina kontakter.

Steg 3: Tryck på E-knappen och skicka dig det här meddelandet. Spara detta mail i en mapp, eller kanske spara en kopia av filen på din dator.

Nu är den stora sak om denna app att kontakterna sparas som vCard med hjälp av VCF filformat, som är samma format som används av din iPhone eller iPad (och många andra enheter).

Återställa dessa säkerhetskopierade kontakter

För att återställa dessa kontakter, eller kanske lägga till dem i en ny enhet, är allt du behöver göra peka på VCF-filen i din e-post (den du skickade själv i steg 3 ovan), medan du använder din iPhone iPad eller iPod touch. När det hämtas trycker igen för att öppna filen. Du kommer att se alla dina kontakter som anges exakt som de skulle vara på din iOS-enhet. Om du har förlorat dina kontakter av någon anledning och behöver lägga till dem till enheten, trycker du bara på "Lägg till alla kontakter."

Hur kan jag säkerhetskopiera mina kontakter på min iPhone 3gs

Om din iPhone tar någonsin ett pulver på dig, kan du vara säker på att ha alla dina kontakter säkert sparat i en e-post fil. Jag lade även min iPhone kontakter till mina Gmail-kontakter så att de skulle vara densamma.

Om du inte vill spara dina kontakter som vCard, kan du även skicka dig en csv-fil som kan öppnas i Excel som en lista. Ändra precis filändelsen i avsnittet Mina kontakter Backup app inställningar.

Du kan ladda ner Mina kontakter Backup gratis i App Store. Det finns dock en betald version för $ 1,99. Enligt utvecklaren hemsida, innehåller PRO versionen inga gränser för hur många kontakter som du kan säkerhetskopiera. Jag var dock kunna säkerhetskopiera 824 kontakter från min iPhone utan problem med hjälp av ad-stödda gratisversionen.

PRO versionen innehåller också en vecka backup påminnelse, iTunes fildelning stöd, Wi-Fi redigering, flera RKF export och i appar vCard återställa.

Den enda anledningen till att du kan behöva PRO versionen är om din vcf-fil är så stor att e-posttjänsten blockerar det. In-App vCard återställning låter dig använda den sparade säkerhetskopian direkt i appen istället för att skicka det till dig själv via e-post.

Naturligtvis kan du bara fortsätta att agera som det inte finns någon anledning måste du säkerhetskopiera dina data och sedan freak out när du inte vet din egen mor telefonnummer att ringa henne och berätta för henne att du har förlorat din telefon.

Relaterade inlägg

  • Radera kontakter från iPhone Fast vägen, Alla eller individuellt Paul Horowitz behöver ta bort en kontakt från iPhone? Kanske du vill ta bort alla kontakter från iPhone, iCloud, OS X, iPad, ...

  • iPhone Backup Extractor läser iPhone säkerhetskopior på Windows 8 iPhone Backup Extractor app är för att hämta data från iTunes säkerhetskopior och nu har hela Windows 8 stöd. Ladda ner iPhone ...

  • Hur du tar bort en kontakt på iPhone 5 25 oktober 2012 av Matt Ibland är det enklaste sättet att komma ihåg eller få tillgång till ett telefonnummer på din iPhone 5 är att helt enkelt spara den som en ny kontakt. Sedan du...

  • Vad ingår när jag säkerhetskopiera min iPhone 4 med iTunes? Jag har läst den här frågan en iTunes iOS-enhet backup inkluderar allt på enheten? men det verkar inte vara ...

  • Det bästa sättet att svara "Vad är din största svaghet?" "Du har berättat för mig om dina styrkor-nu, kan du berätta vad du anser vara din största svaghet?" Det är den fråga som ingen ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/hur/hur-kan-jag-skerhetskopiera-mina-kontakter-p-min.php on line 123

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/hur/hur-kan-jag-skerhetskopiera-mina-kontakter-p-min.php on line 123