Hur kan jag ladda ner gratis whatsapp för iPhone 5

Editors 'Review

WhatsApp är en populär budbärare för lokal, internationell, individ och gruppmeddelanden. Med den senaste uppdateringen, WhatsApp erbjuder gratis lokala och internationella röstsamtal.

Enkel installation: Låt WhatsApp synk med dina kontakter så att du kan ansluta med människor i din adressbok och redigera dina kontakter direkt i WhatsApp. Bekräfta landskod och telefonnummer, och app kommer att skicka en verifieringskod. Ange ditt namn och tillfoga ett foto, eller använd din Facebook-information för att registrera. Alla dina kontakter kommer nu att visas.

ads

Hur kan jag ladda ner gratis whatsapp för iPhone 5

Mer personlig upplevelse: WhatsApp är mycket mer personlig än traditionell textning. Först får du en mer realtid IM erfarenhet, inklusive statusmeddelanden. Som standard din status är: "Hallå där jag använder WhatsApp!". Det finns 11 statusalternativ, såsom Tillgänglig, Upptagen eller på jobbet. Välj bland 39 chat tapeter att piffa upp din chatt sida, eller välja en bild från Foton. Du kan se dem i miniatyrer och sedan förhandsgranska i helskärmsläge storlek innan de bestämmer sig.

Enkel funktionalitet: Ringa en kontakt genom att trycka på att skriva eller ringa knappar, eller använd ikonen skrift att skicka ett meddelande. Kameraknappen kan du fånga eller skicka bilder och videoklipp direkt från chattsida. Och det finns ingen anledning att logga in på eller ut från appen.

Massor av kommunikationsalternativ: Tryck på uppåtpilen, sedan Foto, och tryck sedan på för att ta en bild eller håll för att spela in en video. Med den senaste WhatsApp uppdateringen kan du dela din position med 3D-kartor eller dela kontakter med dina andra kontakter. Tryck på kameraknappen för att ta en bild eller mikrofonen för att spela in en hälsning. Du kan också skicka och ta emot ljudfiler - inte möjligt med Apples meddelandeprogrammet.

Sändningslista: Skicka gruppmeddelanden med Broadcast listor funktionen. Skapa en för dina familjemedlemmar, en för dina medarbetare, en för dina poker vänner, och så vidare.

Spara pengar: Till skillnad från texter, WhatsApp meddelanden är gratis, även för internationella kontakter.

Röstsamtal: I våra tester har vi hittat ljudkvaliteten på WhatsApp inte värre än traditionella röstsamtal. Du kan ringa dina internationella kontakter för gratis.

Hur kan jag ladda ner gratis whatsapp för iPhone 5

Prova innan du köper: WhatsApp Messenger är gratis för ett helt år. Efter det är det bara 99 cent per år.

WhatsApp krävs: Du kan chatta bara med kontakter som redan finns på WhatsApp. De goda nyheterna: Det är lätt att bjuda in andra att registrera sig - du kan skicka meddelanden dem via text, e-post eller sociala medier, direkt från appen.

Perspektiv zoom: Du kan stänga av denna bakgrundsbild på eller av, men vi kunde aldrig räkna ut vad det betydde.

Slutsats

WhatsApp är en enkel att använda, funktionsrik och prisvärd meddelanden och röst ringer app som du definitivt bör hämta.

Relaterade inlägg

  • WhatsApp BlackBerry I denna avancerade teknologiska värld, massor av senaste mobila applikationer spelar en extra roll i alla människors liv. Runt om i världen, kan ingen helt enkelt gå med ...

  • Hämta WhatsApp för Nokia E5 WhatsApp för Nokia E5 är det program som inte kan missa på en mobiltelefon som Nokia E5 utformad för personer som behöver alltid hålla kontakten med vänner, ...

  • Så du behöver al information om WhatsApp Ladda ner Nokia C5? Kolla in den nedan! Om du letar efter ett meddelande App finns litterärt tusen Apps. WhatsApp påstår sig vara den bästa. Varför?...

  • WhatsApp För Nokia S40 Whatsapp är en mycket populär meddelandetjänst som nyligen förvärvades av Facebook. Det låter dig skicka statusuppdateringar, bilder, videor och din plats som alla är ...

  • Juegos Para Movil Bb 8520 gratis videosamtal i Iphone, Samsung, Android, Windows, LG, Juegos Para Movil Bb 8520 31223 (36339 Votos) + - Jag använder Juegos Para Movil Bb 8520, gamla modellen android 3,0 ...