Hur kan jag ladda ner bilder från Google till min telefon

Steg för steg: Använd Google Drive för att ladda upp bilder från Android, iOS

Smartphone kameror har blivit så bra att många människor använder dem i stället för dedikerade peka-och-skott. Både hårdvara och mjukvara på telefoner erbjuder nu avancerade funktioner som gör att även usel fotografer ta ordentliga bilder.

Att ta bilder är bara halva striden för blivande fotografer, eftersom det skapar behovet av att få dessa mästerverk på en dator för lagring och andra ändamål. Ju fler bilder du tar, desto större uppgiften att få dem överförs till en större skärm.

Hur kan jag ladda ner bilder från Google till min telefon

Jag tar en massa bilder, särskilt för recensioner för ZDNet. Jag har regelbundet använt ett par metoder för att få bilderna av telefonen och på datorn. Jag har använt den gamla trogna metod för att e-posta dem till mig och andra gånger att byta ut minneskortet från telefonen till datorn. Varken metod var effektiv, särskilt för en massa bilder.

Nyligen inträffat för mig att kanske ett bra sätt att få en hel del bilder från min telefon och på min dator kan vara Google Drive. Ju mer jag tittade in i det, desto mer insåg jag att detta skulle fungera oavsett vilken telefon eller dator jag använde.

Foto överföringar involverar två steg: att få bilderna från telefonen till min Google Drive lagring i molnet, och tillgång dem på datorn. Använda Google Drive fungerar bra för mig som jag ibland ta bilder med iPhone 4S och andra gånger med Galaxy Note 2. Det finns Google Drive-appar för både iOS och Android så det fungerar på båda telefonerna.

Jag inte alltid använder samma dator för att arbeta med bilder heller, inte ens en enda plattform. Jag måste arbeta med bilder på iPad, Chromebook, MacBook eller Windows 8 PC. Detta är anledningen till Google Drive fungerar så bra för mig, eftersom jag kan komma åt mitt moln lagring med hjälp av alla dessa plattformar / anordningar.

Ladda upp bilder

Det första steget i att överföra bilder till Google Drive är något annorlunda beroende på om bilderna är på iPhone eller Not 2. Den fria Google Drive-appen måste installeras på Android eller iPhone för att komma igång.

Hur kan jag ladda ner bilder från Google till min telefon

På not 2 är det en enkel sak att öppna programmet Galleri och märka alla bilder för uppladdning. När det är gjort, slå på delningsikonen tar upp aktie menyn som visas ovan. Google Drive är ett alternativ, så knacka och sedan bekräfta (ovan till höger) börjar uppladdningen i bakgrunden. Glida ner meddelandepanelen på startskärmen kan kontrollera förloppet. Jag har överförts så många som 50 bilder med denna metod och det är snabbt.

IPhone Metoden liknar den i anmärkningen 2 men iOS tillåter inte delning till Google Drive. I stället bör du köra Google Drive-appen, klicka sedan på "+" -ikonen i det övre högra hörnet. Lägg skärmen visas så välj "Lägg upp ett foto eller video" alternativet. Detta tar dig till foto lagring på iPhone, så väljer de du vill överföra och slå upp. Bilderna kommer att ladda upp snabbt.

Om du överför en massa bilder, kan du göra det via Wi-Fi. Det kommer förmodligen att vara snabbare än att använda 4G och det kommer inte att göra en hit på din datakvot.

Dina bilder är nu på Google Drive i molnet och väntar på dig.

Åtkomst på datorn

Google Drive kan arbeta med alla plattformar, så det är ett bra val för mig. Det finns en app för Mac, så jag kan få tillgång till mina Google Drive-filer direkt i Finder. Google Drive är inbyggt i Chrome OS, så jag har tillgång från filhanteraren på Chromebook. Samma iOS-appen som används på iPhone för att ladda upp bilder används för att komma åt Google Drive på iPad.

Google Drive-mappen på Mac Finder

Det finns ingen app för Windows 8, men Google Drive är tillgängliga via webbläsaren. Det är lika lätt att använda som på de inhemska program på andra operativsystem.

Oavsett vilket system som används för att få tillgång till dem, kan de bilder väljas och antingen kopieras eller flyttas från Google Drive till lokal lagring. Jag brukar flytta dem som jag inte vill behålla dem permanent på Google Drive, men de som vill lämna dem i molnet kan kopiera dem till den lokala destinationen.

På Mac och Chromebook är det tekniskt sett inte nödvändigt att kopiera bilder till lokal lagring, beroende på vad du ska göra med dem. För uppladdning till en blogg redaktör eller redigering i ett foto redaktör de kan nås direkt från Google Drive som om de var belägna på den lokala datorn.

Använda Google Drive har vänt en uppgift som var fomerly en smärta i en som är snabb och enkel. Det är verkligen inte det enda sättet att få bilder på en dator, men det fungerar mycket bra för mina behov.

Relaterade inlägg

  • WhatsApp HTC För närvarande är WhatsApp en av de mest populära ögonblick utan kostnad meddelandeprogrammet som är tillgänglig för användning på iPhone, Android-telefoner och alla andra smarta telefoner som ...

  • 7 gratis nedladdning av musik Apps för Android telefon 2016 Det finns flera gratis musik hämta program för Android mobiltelefoner som dopar och högeffektiva. Nedladdning av musik med dessa program verkar ...

  • Lys upp min telefon med Windows Live När du loggar in på din telefon med ett Windows Live ID, du låsa upp en mängd olika sätt att hålla din information till hands oavsett var du befinner dig, med hjälp av ...

  • Hur man laddar ner Facebook video på Android Pretty inlägg tanke Facebook som det största sociala nätverket på WWW-plattformen och Android som den senaste vurm bland mobilanvändare, är det också ...

  • Telefonsex (Det är vad är upp) vill ta dig med mig på en sen natt kryp, flicka Det är vad är upp, det är vad som händer och när du är här ", radera alla dina rädslor Det är vad är upp, det är vad som är ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/hur/hur-kan-jag-ladda-ner-bilder-frn-google-till-min.php on line 123

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/hur/hur-kan-jag-ladda-ner-bilder-frn-google-till-min.php on line 123