Hur kan jag ladda ner 2go på min mobiltelefon

Ladda ner 2go gratis och chatta på mobiltelefoner

2go är en populär mobil budbärare app, och det är kostnadsfritt för alla mobilversion. För närvarande är miljoner telefonanvändare i samband med 2go tjänster där de kan redigera profil, söka nya vänner, chatta med vänner, dela bilder eller videoklipp. 2go är betydande chattjänst som förbrukar en liten mängd av internet data från din Internet-pack.

Hur kan jag ladda ner 2go på min mobiltelefon

Hur man startar 2go mobila chat

WAP. 2go.co.za eller wap.2go.im 

 • Här måste du registrera för att öppna 2go konto utan någon betalning.
 • Därefter uppmanas fliken ett välkomstmeddelande för att bekräfta rätt land. En annan flik ber dig att välja ett språk.
 • En ny flik begär att sätta ditt telefonnummer. Här skriver du in dina personuppgifter och klicka på Fortsätt-knappen. Se till att du har valt en enkel användarnamn eftersom den inte kan ändras efteråt.
 • Om du har valt användarnamn korrekt sedan ditt 2go konto kommer att registreras omedelbart. Och du kommer att få ditt användarnamn och lösenord i en ny flik. Spara den.
 • Så snart processen med 2go kontoregistrering avslutas, kommer mobiltelefonen identifieras och 2go chattprogrammet kommer att installeras i några sekunder.
 • Nu lanserar 2go chattprogrammet och logga in med ditt nyss skapade 2go konto. Nu söka och lägga till nya personer eller vän i 2go chattlistor och börja obegränsad text chattar.

2go har börjat Android app för att underlätta för Android-användare. Den placeras i Google Play Store och du kan installera det här. Som 2go är det mest populära chatt budbärare i Nigeria och känd bland personer som tillhör de afrikanska länderna är det samtida att vara en Android-telefon app. Med 2go app, kan du göra din profil söka vänner, gör chatt och dela bilder och med dem. Med denna app är någon fri att göra chatt på Facebook, Google samt mxit.

Detta Android App närvarande i Google Play är användbar för alla Android-enheter samt Blackberry, etc. Så nu kan du njuta av 2go chattjänsten på dina smartphones.

Hur man laddar ner 2go för PC

Förutom mobiltelefon, kan du njuta av 2go på datorn efter nedladdning och installation. För att installera och ladda 2go för PC, bör du ha ett konto. Efter att skapa ett gratis konto på 2go. Följ dessa steg:

Hur kan jag ladda ner 2go på min mobiltelefon

1. Starta datorn och gå till pc.2go.im.

2. Välj landets namn där du bor. Skriv dig mobilnummer och det lösenord som används för att skapa kontot. Om du har tappat bort lösenordet återfå det genom att besöka 2go.im/help. Nu trycker in knappen.

3. Efter inloggning görs måste du trycka på 2go logotypen och börja MicroEmulator.

4. Nu har du möjlighet Spara fil. Spara 2go MicroEmulator till PC.

5. Om Java inte är installerat i datorn får du en möjlighet att få det. Efter installationen är klar, måste du ladda ner 2g MicroEmulator på PC.

6. Återigen logga in på konto och njuta av 2go för PC chatt.

Gillar den här artikeln? Prenumerera på vårt foder! Kolla Liknande inlägg nedan.

Relaterade inlägg

 • WhatsApp BlackBerry I denna avancerade teknologiska värld, massor av senaste mobila applikationer spelar en extra roll i alla människors liv. Runt om i världen, kan ingen helt enkelt gå med ...

 • Nedladdning av teman för din mobiler här artikeln beskrivs var du hittar teman för mobiler och hur du hämtar dem. Användningen av mobiltelefoner kan göras roligare och intressant genom ...

 • Musikvideo med One Direction utför Vad gör dig vacker, 3GP - Videoklipp 3GP - Videoklipp kan överföras från datorn på din mobiltelefon med hjälp av en infraröd port, data ...

 • Har Microsoft vill även folk att köpa Windows Phone längre? Måndag 12 oktober 2015, hade 16:36 Microsoft en bra vecka förra veckan som sin nya Surface Pro 4 tablett och Surface Book laptop både ...

 • 7 gratis nedladdning av musik Apps för Android telefon 2016 Det finns flera gratis musik hämta program för Android mobiltelefoner som dopar och högeffektiva. Nedladdning av musik med dessa program verkar ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/hur/hur-kan-jag-ladda-ner-2go-p-min-mobiltelefon.php on line 130

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/hur/hur-kan-jag-ladda-ner-2go-p-min-mobiltelefon.php on line 130