Hur kan jag göra ringsignaler för min iphone

10 Gorgeous iPhone Apps för att göra dina egna ringsignaler

Vissa kategorier i App Store sticker ut inte bara för sin funktionalitet, men för de vackra designtrender som du tenderar att se i dem. Anpassad ringsignal appar är definitivt just en sådan kategori och flera av dessa program har helt underbara gränssnitt.

Även om det finns massor och massor av ringsignal beslutsfattare tillgängliga, dag vi bara fokuserar på toppskiktet av ett snyggt utformade program. Var och en av dessa program kommer in på mindre än en dollar och alla erbjuder sin egen prägel på att ge dig möjlighet att bygga egna ringsignaler från musik på telefonen eller till och med ljud som du spelar in själv.

Hur fungerar de?

Även om de erbjuder olika metoder för skapande, är vart och ett av dessa program tvingas följa samma system för installation av ringsignaler. Eftersom utvecklarna inte har direkt tillgång till iPhone ringsignal katalogen, dessa program plats sparade ringsignaler i fildelnings fliken iTunes som visas när telefonen är ansluten via USB.

Härifrån du helt enkelt spara ut ringsignal filen till någonstans på datorn, sedan dra den tillbaka till ringsignaler i iTunes. Efter detta kan du synkronisera din telefon för att se ringsignaler visas.

Denna flerstegsprocess är definitivt ett besvär, och vissa utvecklare försöka göra det enklare med e-post och Dropbox integration, men det finns verkligen inget sätt för närvarande att skapa en app som kan göra allt i ett enda steg.

Om du föredrar att göra ringsignaler på din Mac, våra vänner på Mac.AppStorm nyligen publicerat en artikel som jämför 4 stora ringsignal program för Mac.

Ringtone Maker Pro

"Du kan ändra uppspelningshastighet och ljud planen för att göra roliga ringsignaler! Konvertera en manlig konstnär ljud i kvinnliga eller vice versa! Vänd countrymusik i club dans genom att påskynda hastigheten! "

Som ni kan se, ger Ringtone Maker Pro du massor av frihet att verkligen anpassa ringsignaler i ett antal unika sätt. Gränssnittet är en trevlig mörk konsistens med blå glödande höjdpunkter och realistiska reglagen.

Ringtone Maker Pro

Ringsignal Designer Pro

Hur kan jag göra ringsignaler för min iphone

Ringtone Maker Pro (genom Mobile17)

"Baserat på tekniken från vår prisbelönta webbtjänst, du välja från båda populära ändringar som genereras av användare på nätet och alternativ för att dra och släpp finjusteras redigeringskontroller för att göra dina egna ringsignaler på bara några sekunder!"

Om du inte är ett fan av de mörka blues och svarta i de tidigare två program, bryter detta trenden med en mycket lättare gränssnitt. Det är lika enkelt som att dra reglaget för att ställa in starttiden och välja din längd. Awesome och unik funktion här är förmågan att se vad start gånger andra har valt för samma låt!

Ringtone Maker Pro (genom Mobile17)

Skapa ringsignaler!

ringsignal HD

DIY Ringsignaler

"Den mest engagerade och professionella ringsignal maker. Behålla den ursprungliga kvaliteten på musik under konverteringen, utan komprimering eller dämpning. "

DIY Ringsignaler

Vacker ringsignal skapande

"Dring erbjuder en fantastisk handgjorda gränssnitt för att anpassa och skapa egna ringsignaler direkt på din iPhone. Du kan naturligtvis välja låten du vill ha eller använda mikrofonen funktionen för att skapa egna inspelningar. Men vad om att lägga lite extra roligt att hela processen? Jo, tack vare Dring, du kan nu njuta av vår exklusiva Remix funktion för att bokstavligen blanda dem båda i en enda ringsignal! "

Vacker ringsignal skapande

Ringtone Wizard Pro

mega Tone

Ringsignal Remix Pro (med Dropbox-stöd)

"Du har den bästa telefonen - varför nöja sig med samma tråkiga ringsignaler? Nu kan du använda din favoritmusik spår att ringa gratis ringsignaler och toner kalender varning på några sekunder - Tone Remix gör personliga ringsignal skapande roligare och med vår unika Dropbox support, enklare än någonsin "!

Även vågformen är mörk och hög kontrast, är resten av UI trevlig och ljus med subtila gradienter och realistiska skuggor. Den enorma Dropbox support funktionen kan du trådlöst överföra färdiga ringsignaler till datorn.

Ringsignal Remix Pro (med Dropbox-stöd)

Vilken är din favorit?

Relaterade inlägg

  • Varför ser jag denna sida? 404 betyder att filen inte hittas. Om du redan har laddat upp filen sedan namnet kan vara felstavat eller om det är i en annan mapp. Andra möjliga orsaker du kan ...

  • Hur man använder Guide: Verizon Toner med Verizon toner (tidigare V CAST toner) som du kan ladda ner, hantera, förhandsgranska och köpa ringsignaler och ringsignaler från vår omfattande katalog med över 100.000 ...

  • Göra ringsignaler för iPhone 5S / 5C / 5 / 4S / 4 / 3GS / 3G på Mac / PC - iPhone Ringtone Maker 20 Sep 2012 skapa egna ringsignaler för din iPhone - Så enkelt är det! Beskrivning Ja, det är sant och lätt. Med...

  • Några sätt att göra iPhone larmvolym Högre Många av oss använder iPhone som våra primära väckarklockor, men om du är en tung sovhytt då volymen av larmet inte vara tillräcklig för att dra ...

  • Hur man gör Anpassningsbara ringsignaler med iTunes 12 Det är något Android-telefoner som inte är exakt tillgängligt med iPhone och mina kompisar som har en Android-telefon gör skojs skull: ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/hur/hur-kan-jag-gra-ringsignaler-fr-min-iphone.php on line 134

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/hur/hur-kan-jag-gra-ringsignaler-fr-min-iphone.php on line 134