Hur Apple Pay fungerar på iPhone

Apple presenterar Apple Pay

Att omvandla mobila betalningar med en enkel, säker & Privat sätt att betala

Cupertino, Kalifornien-September 9, 2014-Apple® tillkännagav idag Apple Pay™, En ny kategori av tjänster som kommer att förvandla mobilbetalningar med en enkel, säker och privat sätt att betala. Apple Pay arbetar med iPhone® 6 och iPhone 6 Plus genom en banbrytande NFC antenn design som kallas en dedikerad chip Secure Element och säkerhet och bekvämlighet Touch ID™. Apple Pay är enkel att installera, så hundratals miljoner användare kan helt enkelt lägga sin kredit- eller bankkort på fil från sin iTunes Store® konto. Apple Pay kommer även att arbeta med den nyligen meddelade Apple Watch™Sträcker sig Apple Betala till över 200 miljoner ägare av iPhone 5, iPhone 5c och iPhone 5s över hela världen.

Hur Apple Pay fungerar på iPhone

Apple Pay stöder kredit- och betalkort från de tre stora betalningsnätverk, American Express, Mastercard och Visa, som utfärdats av de mest populära banker inklusive Bank of America, Capital One Bank, Chase, Citi och Wells Fargo, vilket motsvarar 83 procent av kreditkort köp volym i USA. * Förutom de 258 Apple-butiker i USA, några av landets’ledande återförsäljare som kommer att stödja Apple Pay inkluderar Bloomingdale’s, Disney Store och Walt Disney World Resort, Duane Reade, Macy’s, McDonald’s, Sephora, Staples, tunnelbana, Walgreens och Whole Foods Market. Apple Watch kommer också att arbeta på mer än 220.000 handelsfartyg platser över hela USA som har kontaktlös betalning aktiverat. Apple Pay är också möjlighet att göra inköp via appar i App Store℠.

“Säkerhet och integritet är kärnan i Apple Pay. När du’re att använda Apple betala i en butik, restaurang eller annan köpman, kommer kassa inte längre se ditt namn, kreditkortsnummer eller säkerhetskod, bidrar till att minska risken för bedrägeri,” sade Eddy Cue, Apple’är Senior Vice President för Internet Software and Services. “äpple doesn’t samla din köphistorik, så vi don’t vet vad du köpte, där du köpte den eller hur mycket du har betalat för det. Och om din iPhone försvinner eller blir stulen kan du använda Hitta min iPhone för att snabbt ställa in betalningarna från den enheten.”

Hur Apple Pay fungerar på iPhone

Apple Pay kommer att förändra hur du betalar. När du lägger till ett kredit- eller bankkort med Apple Pay, är de verkliga kortnummer lagras inte på enheten eller på Apples servrar. I stället är en unik enhet kontonummer tilldelats krypterad och säkert förvar i Secure Element på din iPhone eller Apple Watch. Varje transaktion är godkänt med en engångs unikt nummer med hjälp av din enhet kontonummer och istället för att använda säkerhetskoden på baksidan av kortet, skapar Apple Pay en dynamisk säkerhetskoden för att säkert bekräfta varje transaktion.

“JPMorgan Chase har varit glada över att samarbeta med Apple Pay att skapa en bättre, snabbare och säkrare betalningssystem, som sätter kunden först, vilket skapar en exceptionell kundupplevelse för konsumenter och handlare. Alla vinner,” sade Jamie Dimon, ordförande och VD, JPMorgan Chase & Co.

“Vi’re förse våra kunder med verktyg för att göra sina ekonomiska liv bättre, inklusive våra 30 miljoner digitala bankkunder,” sade Brian Moynihan, vd för Bank of America. “För dem, bättre sätt enkelt och bekvämt. Apple Pay är en annan spännande steg i den riktningen.”

“Apple Pay är den typ av nytänkande som ger världar online och offline handel närmare varandra,” sade Ken Chenault, VD för American Express. “Vi’är glada att arbeta med Apple för att erbjuda kort medlemmar och köpmän ett enkelt och säkert sätt att göra inköp i butiker och på appar.”

Hur Apple Pay fungerar på iPhone

Online shopping i program med iPhone är också så enkelt som att trycka på en finger. Användarna kan betala för fysiska varor och tjänster, inklusive kläder, elektronik, hälso- och skönhetsprodukter, biljetter och mer med Touch ID. Kassan kan hända med en enda knapptryckning, så det’ingen anledning att manuellt fylla i långa konto former eller upprepade gånger typ i leverans- och faktureringsinformation och kortuppgifter hålls privat och är inte delas med online-handlare. Till exempel, snabbt beställa grilltillbehör för en bakgård BBQ från Target appen enkelt begära en åktur med Uber utan att behöva skapa ett konto först eller undvika lunchlinjen med hjälp av Rapid Pick-Up och betala framåt i Panera Bread appen. Helt enkelt göra ditt val och när köpa, använda Apple Pay att slutföra transaktionen.

Från och med oktober med iPhone 6 och iPhone 6 Plus, kommer Apple Pay finnas tillgängligt i USA som en gratis uppdatering till iOS 8. Apple Pay kommer att arbeta i butik med iPhone 6, iPhone 6 Plus och Apple Watch. Apple Pay API: er kommer att finnas tillgängliga för utvecklare i iOS 8 så att de kan göra det möjligt att köpa fysiska varor inom sina program på iPhone 6 och iPhone 6 Plus.

* American Express, Bank of America, Capital One Bank, Chase, Citi och Wells Fargo på tillgänglighet med ytterligare banker kommer snabbt därefter inklusive Barclays, Navy Federal Credit Union, PNC Bank, USAA och US Bank.

Apple utformar Macs, de bästa persondatorer i världen, tillsammans med OS X, iLife, iWork och professionella program. Apple leder den digitala musikrevolutionen med sin iPod och iTunes onlinebutik. Apple har återuppfunnit mobiltelefonen med sin revolutionerande iPhone och App Store, och definierar framtiden för mobila medier och datorenheter med iPad.

Presskontakter :

Relaterade inlägg

  • Bild Fotograf: Bump Bump. en app för Android-telefoner och iPhone. har gjort det mycket lätt för människor att överföra bilder eller pengar från en telefon till en annan. Det är nu siktet inställt på överföringar ...

  • iPhone 5 kameran inte fungera? Ett ljust Press Kan fixa det min iPhone 5 kamera stannat helt arbeta nyligen, och tycktes förbli trots tvingas återställs, döda kamera program, och varje ...

  • iPhone bara arbetar när den är ansluten till laddaren. Vad är fel med det? min iPhone 4 agerar konstigt. Ive hade det för ett och ett halvt år och och nyligen om jag skulle släppa det (mindre än en fot) eller till och med ...

  • Apple Stores börja på plats iPhone 5s skärmen ersättare och med måndag, Apple-butiker genomför iPhone 5s skärm ersättare på plats, så att kunderna kan få sina skadade skärmar ...

  • Gaming straffar: Apple TV vs Amazon Fire TV "När det gäller prylar, Apple och Amazon tenderar att ha mycket olika målgrupper," Andrew Hayward skriver för Macworld. "Tänk på tabletter, för ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/hur/hur-apple-pay-fungerar-p-iphone.php on line 117

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/hur/hur-apple-pay-fungerar-p-iphone.php on line 117