Batteriets livslängd ipad 2 hur länge

Hur man kan förbättra iPad batteritid i 5 minuter

Vissa iPad användare klagar på att Apples nya tablet batteri inte varar så länge som de vill att den ska. Här är tips för att drastiskt förbättra iPad batteritid.

Många av dessa iPad batteri spara tips kommer att kräva några kompromisser, men att ge upp några användbarhet är ett bättre alternativ än att bära runt en död iPad.

Batteriets livslängd ipad 2 hur länge

Den nya iPad hävdar 10 timmars batteritid och gör ett bra jobb med att leverera, men den långa laddningstiden innebär att vissa användare hamna lämnar flygplatsen eller hotellet utan en full laddning.

Från stor inverkan besparingar tweaks som Eek ut varenda droppe batteritid här guiden kommer att visa användarna hur man håller iPad kör långt efter andra iPads behöver en avgift.

Lätt & Big Impact iPad batteritid Korrigeringar

Följande iPad inställningar är lätta att byta och har störst inverkan på batteriets livslängd utan att påverka vad iPad är kapabel till.

Annons

Annons

Skärmens ljusstyrka

IPad Retina Display dränerar mer juice än något annat. En ljusstark skärm ser bra ut, men när det inte finns någon ström i närheten, vrida ljusstyrkan ner är det enklaste sättet att få längre iPad batteritid. Också inaktivera automatisk ljusstyrka ökar batteriets potential, eftersom ljusstyrkan håller sig på en bestämd nivå jämfört med ständigt anpassa sig till ljusförhållandena.

Ändra IPAD skärmens ljusstyrka för att spara på batteriet.

Knacka inställningar sedan ljusstyrka & Tapet  att minska skärmens ljusstyrka och även Vänd automatisk ljusstyrka Off

Övergripande hålla ett handtag på skärmens ljusstyrka är det bästa sättet att få en längre batteritid på iPad.

Auto skärmlås

Going tillsammans med skärmens ljusstyrka är Auto skärmlåsalternativ. Denna inställning används för att stänga av displayen automatiskt efter en viss tid. Detta sparar batteriet så att det inte hela tiden måste vara att driva skärmen. Ställ in detta alternativ till 2 minuter och / eller använda en smart lock så det är inte att använda upp batteriet när iPad sitter på skrivbordet eller soffan.

Att möjliggöra Auto skärmlås knacka inställningar  sedan Allmän  och Välj Auto-Lock

Batteriets livslängd ipad 2 hur länge

gränsen synkronisering

Synkronisera innehåll såsom e-post ställer också en anständig mängd påfrestningar på en iPad batteri. Om inställningarna ändras till en manuell synkronisering i stället för innehåll alltid att strålas till en iPad detta kan kraftigt påverka hur länge enheten varar.

För att begränsa Synkronisera Tap inställningar  sedan gå till E-post, kontakter, kalendrar  Vänd Tryck OFF och ställa Fetch till manuellt

Detta koncept går också med någon IM program installerat på iPad. Genom att stänga av push-meddelanden iPad kan ta en paus i stället för mottar innehåll hela tiden.

Annons

Tame aviseringar

En annan viktig gärningsman batteritid är meddelanden. Även om det är trevligt att se att Jill uppdaterat sin Facebook-status nog av dessa registreringar har en negativ inverkan på batteriets livslängd. Stänga låsskärmen Notifications är det enklaste sättet att ta hand om detta problem eftersom det inte längre kommer att lysa upp enheten när du bär den i väskan.

För att stänga av lås skärmen Meddelanden Tap inställningar  sedan gå till meddelanden,  Välj en app och Turn Se i låst skärm till OFF

Going tillsammans med handikapp anmälningar är att stänga av push-meddelanden. Push-meddelanden suga batteriet genom att vara i kontakt med apparna på iPad och meddela användaren omedelbart.

Att inaktivera push-meddelanden väljer inställningar  sedan gå till avsnittet appar. Efter att ha valt en Välj Push Notifications och stänga av dem

Konsumera mindre innehåll

Detta är en ganska grundläggande tips men genom att inte spela spel och titta på högdefinitions-youtube videos iPad kommer att pågå mycket längre. Även om det är nödvändigt att lyssna eller titta på media är det bäst för det innehåll som lagras på enheten i stället för att strömmas.

Batteriets livslängd ipad 2 hur länge

Stäng av Data och andra tjänster

Ett annat bra sätt att hålla en halvtomt iPad batteri glad är att stänga av mobildata helt när den inte används eller när hemma. Genom att inaktivera data är det en sak mindre för iPad att köras i bakgrunden, särskilt om du inte använder den. Även Stäng av 4G LTE när höga hastigheter inte behövs för att spara ström.

Om iPad används hade en 3G eller 4G-anslutning Tryck Inställningar,  Välja cellulär Data och Stäng av den

Också under den som är aktivera LTE  Om det finns ett behov av att använda Mobildata men inte vid den snabbaste hastigheten är det klokt att stänga Aktivera LTE

Stäng av platstjänster

Platstjänster är vad tillåter appar att hitta var du är och använder den för att hjälpa dig att hitta en lokal restaurang eller tjänsten. Även om dessa tjänster är bra de är ett avlopp på batteriet och kan stängas av för vissa program som inte verkligen behöver det (klockor, spel, etc.)

för att inaktivera Alla Platstjänster Knacka på Inställningar  sedan Välj Platstjänster och stänga av dem

Begränsa anslutningar

Stänga WiFi när den inte används - (tittar på en film i bilen, läsa en bok, etc.) är en bra idé för att skapa en längre livslängd batteri. Med WiFi radion avstängd det inte söker efter nätverk för att ansluta så därför är det inte med batteri. Det är också smart att Stäng Fråga vid nätverksanslutning som så sätt iPad kommer inte alltid att söka efter ett nätverk om användaren glömmer att stänga WiFi av.

Hur man sätter på WiFi off gå till Inställningar och sedan välja WiFi och Skjut det till Off

Stäng av Bluetooth när den inte används samt att öka batteriets livslängd. När ett tillbehör inte är anslutet till iPad via Bluetooth är det klokt att ha Bluetooth avstängd.

Hur man stänger av Bluetooth går till Inställningar välj sedan Allmänt och sedan gå till Bluetooth och stänga av den

Sista desperat försök

Använd Återställ alla inställningar för att rensa ut alla andra fel som kan vara negativt påverkar batteriets livslängd.

För att återställa alla inställningar går till Inställningar -gt; Då General -gt; Och välj Återställ alla inställningar

Om efter Återställa alla inställningar batteriets livslängd är fortfarande mindre än optimal vara säker på att iPad har uppdaterats till senaste versionen av iOS.

Så här kontrollerar programvaran gå till Inställningar och sedan Allmänt och välj Programuppdatering

Om det finns en uppdatering tillgänglig Ladda ner och installera den på iPad.

Två sista saker att göra är Inaktivera Användnings Rapporter och tidszon justering eftersom dessa tar upp batteriet utföra.

Att inaktivera Användnings Rapporter Gå till Inställningar och sedan Allmänt och välj om och sedan väljer Diagnostik och användning, Välj Skicka inte att inaktivera inställningen.

Att inaktivera tidszon Justering Gå till Inställningar och sedan Allmänt och välj datum och klockslag, sväng automatiskt till OFF

Börja om

Om allt annat misslyckas, återställa iPad till fabriksinställningar och börja om från början är ett bra sätt att rensa ut problem som orsakar dålig batteritid.

I det här fallet, inte bara återställa från en säkerhetskopia, men ställa iPad upp från grunden. Genom att starta nya, kan användare förhoppningsvis dike någon korruption som skär batteritid kort.

Anslut iPad till iTunes att starta säkerhetskopieringen. Om iTunes inte startar en synkronisering och backup automatiskt, högerklicka på iPad och klicka på Backa upp .

Återställa iPad för bättre batteritid.

När säkerhetskopieringen är klar, vänsterklicka på iPad på vänster sida av skärmen, och klicka sedan på Återställa. Detta kommer att radera något på iPad och returnera den till samma tillstånd som när den lämnade Apple Store.

Härifrån kan användarna Återställa från en säkerhetskopia genom att högerklicka på enhetens namn på vänster sida av iTunes, eller börja om med en tom tablett.

Lägg batterilivslängd

Sammantaget dessa tips kommer att bidra till att förbättra batteritiden för iPad i stor skala. Även om det finns vissa nackdelar med dessa tweaks, såsom manuellt styra objekt och avstå anmälningar fördelarna överväger de negativa.

Lägg iPad batteritid med en ZAGGsparq.

Plocka upp ZAGGsparq 3100 eller ZAGGsparq 6000 att ladda iPad när du är borta från ett eluttag. ZAGGsparq 3100 är $ 69,99 och 6000 är $ 99 ZAGG.

Relaterade inlägg

  • Varför iOS 5 Apps Ibland säger att de "Rengöring" sig genom John Brownlee • 11:22 den 22 december, 2011 Nyheter Med iOS 5, iPhone och iPad-användare började märka en ny nyfiken beteende: app ...

  • Hur Apples senaste iPad jämfört med den förra? Sida 1 av 2: Apple har varit upptagen på sistone. Bara veckor efter avtäckningen iPhone 6 och iPhone 6 Plus. det presenterade helt nya iPads i form ...

  • Vi är mycket stolta över att presentera vår nya spel: Doctor Who: Säg vad du ser! Med över 150 Doctor Who tecken, prylar, episodtitlar och monster, är detta den ultimata pusselspel för ...

  • Film HD för iPad / iPhone Download (filmer App på iPhone 6/6 Plus) Strömma filmer TV-program gratis. Är det ett skämt? Ingen människa, inte alls. Det finns en app för ger dig total kontroll över filmer ...

  • iPad mini Video Converter iPad mini kan spela en mängd olika mycket vanliga typer filmfil inklusive MP4, m4v, och mov. Om du har en sådan film på en dator som du vill titta på iPad ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/hur/batteriets-livslngd-ipad-2-hur-lnge.php on line 164

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/hur/batteriets-livslngd-ipad-2-hur-lnge.php on line 164