Arga fåglar android hur många guldägg

Golden Eggs

i Arga fåglar serier, Golden Eggs är speciella föremål gömda i spelet, som låser upp ytterligare nivåer på att samla in dem. I de flesta fall uppnås detta genom att helt enkelt förstöra eller slå ett objekt eller ägget sig ett par nivåer, medan det i andra fall kan det kräver att spelaren att röra ett objekt eller ägget i spelets menyer. För att rensa varje episod med tre stjärnor i varje nivå inom, kommer spelaren få en enda Guldägget, men i stället för att låsa upp en nivå, gör det spelaren att få tillgång till en mini-spel. Men inte försöka samla ett guldägg med Mighty Eagle. som han kommer att förstöra det utan att samla det.

Kom Guldägget

Special Super Bowl Egg

Detta är en lista över alla de gyllene äggen som visas i det ursprungliga spelet.

Det finns för närvarande 33 guldägg.

Bakgrund

 • Gå till nivå 2-2 (förlorade ägg). Ägget är gömd i en badboll i glas skräp. Förstöra bollen för att få ägget.
 • Få alla 189 Stjärnor i förlorade ägg.
 • Gå till krediter (genom att trycka eller klicka på "i" -knappen på titelskärmen) och bläddra nedåt tills Guldägget visas upp. Knacka eller klicka på den för att samla in. Det är normalt Matilda gamla lik.
 • Gå till nivå 1-8 (förlorade ägg). Ägget är gömd i en skattkista i marken under nivån. På mobila enheter, trycker du på den flera gånger tills ägget dyker upp. På PC och Mac, klicka och håll ner musknappen på skattkista eller tryck enter, skriv sedan öppna för att få ägget.
 • Få alla 126 Stjärnor i Mighty Hoax.
 • På Episode Välj trycker eller klickar solen längst ned på skärmen två gånger. Ägget bör pop up.Though i v.3.3.0 uppdatering det ligger nu i hjälmen av en av de två bakgrunds grisar på Mine och Dine. En annan version (inte kommer ihåg) den ligger på Angry Birds Star Wars (eller Angry Birds Star Wars II-logotypen om det är en högre version, Angry Birds Go! Om det är en annan högre version). Peka på det några gånger och ägget ska dyka upp också. (Denna version endast tillgänglig på IOS)
 • Gå till nivå 4-7 (Mighty Hoax). Ägget är på toppen av klippan på höger sida. Använd Chuck att slå det.
 • Gå till nivå 6-14 (Fara Above). Ägget är gömd i en gyllene ballong under treehouse på höger sida. Använd Al till pop ballongen. Annars kan du få den med Chuck (genom att studsa av trädet längst till höger).
 • Gå till Danger Above och dra skärmen bortom tema 8. Ägget borde vara där. Snabbt knacka eller klicka på den för att samla in, eftersom skärmen rullar tillbaka mycket snabbt.
 • Få alla 135 Stjärnor i fara Above.
 • Gå till nivå 8-15 (Fara Above). Ägget är dold under slangbella plattform omgiven av trä torg. Använd Al för att få det. Annars kan du få den med Chuck (genom att studsa bort en ballong studsmatta längst ner till höger över ägget).
 • Gå till nivå 9-14 (The Big Setup). Ägget är på en klippa med en hård hatt på det. Använd Al för att få det.
 • Gå till nivå 10-3 (The Big Setup). Ägget är gömd i en gummianka under bron, tillsammans med en Medium Pig. Förstöra ducka för att få ägget.
 • Gå till nivå 11 till 15 (The Big Setup). Ägget är bakom slangbella plattformen längst ned. Använd Al för att få det.
 • Få alla 135 stjärnor i The Big Setup.
 • Gå till nivå 12-12 (Ham 'Em High). Ägget är gömd i en trofé. Förstöra trofén att få ägget.
 • Gå till nivå 13-10 (Ham 'Em High). Ägget hänger på en lina på en klippa längst till höger. Använd Matilda att få det.
 • Gå till nivå 14-4 (Ham 'Em High). Ägget är på toppen av klippan längst till höger. Använd Chuck att få det.
 • Få alla 144 Stjärnor i Ham 'Em High. Stjärnorna omfattar tre extra nivåer upplåsta genom att gilla den officiella Angry Birds Facebook-sida.
 • Gå till nivå 13-12 (Ham 'Em High). Använd Matilda och skjuta den bakåt och släppa ägget att få det. Om du släpper ägg åt rätt plats, får du en speciell guldägg dubbade Super Bowl / Rio guldägg.
 • Gå till nivå 15-12 (Mine och Dine). Ägget är på det övre högra hörnet av den nivå, som sitter på toppen av åsen där. Använd Matilda, Chuck, eller Al för att få det.
 • Gå till nivå 16-9 (Mine och Dine). Ägget är på det övre högra hörnet av den nivå, som sitter på toppen av grottan där. Använd Chuck eller Matilda för att få det.
 • Få alla 135 Stjärnor i Mine och Dine.
 • Gå till nivå 17 till 12 (Mine och Dine). Ägget är en skattkista i toppen av den andra klippavsats. Använd Chuck att få det.
 • Gå till nivå 18-6 (Birdday Party). Ägget är på en avsats på den övre högra sidan av nivån, i en ihålig trä torget finns. Använd Chuck att få det.
 • Gå till nivå 19 till 14 (Birdday Party). Hit TNT Cake på den vänstra sidan av fästningen. Då guldägg visas bakom plattformen där Slingshot är. Hit det med Al eller, om korrekt syftar till att rätt timing, slå den med Chuck.
 • Gå till nivå 23-8 (Red mäktiga fjädrar). Guldägg är en röd V8 som flyter på toppen av skärmen. Starta Chuck uppåt, sedan så fort han faller, få honom att slå repet. Röda V8 kommer att falla och naturligtvis får du guldägg. Ett annat sätt att få ägget är att lansera Chuck mot en rad av gröna dammsugare. Han kommer att börja snurra mycket snabbt, sedan efter den sista vakuum omedelbart peka på skärmen för att göra Chuck påskynda mot repet. Det kan ta flera försök att göra detta.
 • Få alla 45 Stjärnor i Red mäktiga fjädrar.
 • Gå till nivå 25 till 15 (kort stubin). Guldägget är inte synliga, men snarare dold under slangbella plattform. Använd Boomerang fågeln att komma in i grottan och få ägget.
 • Gå till nivå 30 till 15 (Birdday 5). Guldägget är inte syns när du först starta om nivån, så zooma ut leta efter den i det övre högra området på skärmen. Använd Matilda att ange platsen och få ägget.
 • Denna nivå kallas Special (RED) Guldägget nivå. Gå till episod val. Nivån är olåst genom att helt enkelt trycka på guldägg som visas längst ned i episoden valskärmen (Det är för närvarande endast tillgänglig på iOS).
 • <center> Arga fåglar android hur många guldäggArga fåglar android hur många guldägg

  Extra (The Golden King Pig): Detta är en speciell guldägg för närvarande tillgängliga för iOS användare och Android-användare via Google Play. Den Golden King Pig kommer att ses på andra sidan av Golden Eggs episoden. När du trycker på Golden King Pig, kommer du att slumpmässigt skickas till en av dessa 4 EXTRA Minispel och en slumpmässig nivå.

  Obs: Dina poäng kommer inte att loggas i dessa händelser.

  Extra Mingame 1. Kung Pig: Alla fåglar förvandlas till grisar och alla svin i fästningen förvandlas till ägg. I varje nivå har varje gris en speciell förmåga. Att klara de nivåer, reglerna är lika med hjälp av fåglar: använd grisar för att krossa alla ägg i nivån.

  Extra Minigame 2. Material Mix-Up. Två av materialen i de Pigs "fästning kommer bytas. Antalet fåglar i nivå och reglerna för att vinna är desamma, men med två av materialen bytte ändrar den metod med en nivå.

  Extra Minigame 3. Bird Frenzy. Vispa nivå med obegränsad FÅGLAR. När det låter enkelt men det är faktiskt lite utmanande. Du har bara en begränsad tid för att klara nivån och fågel valet är slumpmässigt och du inte veta vilken fågel kan komma härnäst. Till exempel, ges ett gäng röda fåglar för att bekämpa i en allt-sten nivå är oerhört svårt.

  Extra Minigame 4. Total Destruction. Tryck på nivå att explodera det! Du har 10 sekunder. Överallt du trycker skapar en liten explosion. Denna händelse är inte alls lika utmanande i de flesta fall.

  Gyllene Grenade (Bort 20 december, 2012)

  De är i Angry Birds Friends. Det finns två i Green Day. Dessa nivåer avlägsnades tillsammans med hela episoden av Green Day den 20 december 2012.

  1. 1-7, gå till toppen och du kommer att se en kista. Peka på det och ägget visas.

  2. I 1-10, förstöra gräsplätt under slangbella.

  Guldägget kung

  Som en kampanj för Angry Birds Facebook, var en plats lanseras för mobila enheter som tillåter spelare att skapa en avatar som ska användas i framtiden. Avataren byggare webbplats referenser lägga din fågel till flocken för att skydda guldägg. En grafisk visar en stor guldägg med en krona som omges av hundratals fåglar hejar som Red Bird. Yellow Bird Blue Bird. Black Bird och White Bird höja den.

  Relaterade inlägg

  • Beskrivning Från och med nu på denna app är gratis! Inga annonser! - Req. Frozen Bubble 1,4 Skapa, spela och ha kul med dina egna nivåer on-screen ritning -40 nya nivåer du kan spela direkt (meny-start ...

  • Hill Climb Racing nivåer jan 13 2015 Hill Climb Racing Nivåer under med information om vad man ska veta innan du köper och vad som fungerar bäst på varje. Denna nivå guide kan uppdateras dagligen så kontrollera ...

  • Information för utvecklare Beskrivning Aliens Invasion är en makalös roligt och beroendeframkallande skjutspel. Vakna upp från din söta dröm. Främlingarna har invaderat överallt över hela världen. Som en...

  • Best läsplatta för Android läsa e-böcker på Android brukade vara bara okej. Nu är det häftigt. Även om det finns gott om söta program för att läsa böcker på mobilen eller surfplattan, Play Böcker har ...

  • Video: Hands-on med ny Instagram Video on Android Inte för att det var mycket av en överraskning efter ett par rapporter bröt nyheterna i dagarna fram till dagens Facebook-evenemang, men ja, de ...


  Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/hur/arga-fglar-android-hur-mnga-guldgg.php on line 156

  Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/hur/arga-fglar-android-hur-mnga-guldgg.php on line 156