App väntar för granskning hur länge

Denna sida är endast möjliggjorts av personer som du bidragande omdöme löptider. Vänligen bidra med dina senaste granskning.

Vad är detta? Denna webbplats spårar genomsnittliga App Store granskning gånger för både iOS och Mac App Store med data crowdsourced från iOS och Mac-utvecklare.

Som samlar dessa data? Vi är blanka utveckling. Vi skapade denna sida i hopp om att det skulle ge användbar information för utvecklare runt om i världen. Vi kör även iOS Dev Weekly. en gång i veckan e-post med länkar till de bästa blogginlägg och artiklar från världen av IOS utveckling. Om du är intresserad av data här då är det troligt att du kommer att hitta något av intresse i iOS Dev Weekly varje vecka. Du bör prenumerera!

App väntar för granskning hur länge

Varifrån kommer dessa data ifrån? Detta är inte officiella Apple-data. Den bygger endast på anekdotiska uppgifter som samlats in från människor inlägg sina senaste omdöme gånger på Twitter och App använder #macreviewtime eller #iosreviewtime hash-taggar. För människor som föredrar att vara anonym när de lämnar in sin granskning vi också tillåta direkta argument omdöme gånger.

Kan jag meddelas av numren automatiskt? Ja. De @appreviewtimes konto på Twitter och @appreviewtimes konto på App kommer varje inlägg en gång om dagen med de senaste medelvärdena.

Hur gör jag bidra med data? Det är enkelt! Bara lägga på Twitter eller App med den tid det tog för den senaste App Review och inkluderar en av hash-taggar (se ovan) tillsammans med ett antal dagar. Bara hash-taggen och “X dagar” är allt som behövs vid ett minimum, men inklusive appnamnet / link är också bra. Skicka inte antalet timmar. Se detta exempel tweet för inspiration. Om du föredrar kan du direkt skicka din recension tid. Vänligen fortsätta att skicka dina tider, är denna webbplats värdelös utan ständiga uppgifter.

Ska jag ta med den “Väntar på granskning” tid samt den “Under granskning” tid? Ja. Inkludera heltid från att ladda upp appen och gå in översyn ända fram till en “Färdig för försäljning” status.

App väntar för granskning hur länge

Ska jag ta helger? Ja. Apple granska och godkänna program under helgen. Välsigna dem!

Ska jag ta med påskyndade recensioner? Nej Skyndsam recensioner är ett specialfall och denna webbplats försöker fånga den genomsnittliga standardgranskningstiden. Detsamma gäller om appen “behöver ytterligare tid i gransknings”.

Vad händer om min app avvisades några gånger? oroa dig inte! Slappna av och göra dig en kopp te, det händer för alla. ) Vid tillämpningen av denna webbplats som skulle räknas som flera recensioner, bara tweet eller skicka den senaste framgångsrika granskningstiden.

Hur exakt är dessa data? Medel på denna webbplats är endast baseras på data som samlats in från gemenskapen som är en mycket liten del av det totala antalet program som går genom översyn varje dag. Men i vår erfarenhet att det ger en rimlig indikation på hur omdöme tiderna förändras över tiden.

Hur genomsnittet beräknas? Genomsnittet för varje dag i diagrammet beräknas med hjälp av en stympad genomsnittlig baseras på historiska data (Med 14 dagars data för iOS butiken, 30 dagar för Mac). Det nuvarande antalet dagar i genomsnitt är bara den senaste datapunkten från den grafen avrundas till närmaste hela dag.

Hur aktuell är uppgifterna? Systemet har samlat 40261 datapunkter sedan slås på utan endast de rapporterade nyligen faktiskt används för att beräkna medelvärden ovan.

Kan jag sponsra den här webbplatsen? Är du säker kan! Den sponsrade länken på höger sida av huvudet kan sponsras på en månad för månad. Om du är intresserad, bara att kontakta oss för mer information om pris och tillgänglighet.

App väntar för granskning hur länge

Uppdateringar var 30 minuter. Uppdaterades senast 9 februari, 06:00 UTC

Apple, App Store, iOS och Mac är varumärken som tillhör Apple Inc. registrerade i USA och andra länder.

Relaterade inlägg

  • 2013 Shell Rekrytering Day Användning För nyutexaminerade - Jobb / Lediga (19) - Nairaland don Cassey: @just modig, gjorde u ansöka om kommersiell? Ja, det gjorde jag sneak3: @justbrave wot var d MESG ...

  • Quick Specs Förlagets beskrivning Från Apple: Control Center, som ger dig snabb tillgång till de kontroller du vill ha i en bekväm plats med bara ett svep från botten av skärmen ....

  • iPhone: Överför röstanteckningar från iPhone till datorn Förmågan att snabbt spela in röstmemon på iPhone är en ofta förbisedd funktion. Dessutom, räkna ut hur du importerar dessa ...

  • Hur man laddar ner iOS 7 Beta lagligt och installera det på din iPhone 5, 4S, 4, iPod touch Okej, så ända sedan Apple släppte den allra första beta av iOS 7, många av er har kontaktar oss ber ...

  • Jag håller med Cynthia Lauren. Det är en ganska lång tid. Nu kan det faktiskt ta över ett år att få en bestämning brev, men i allmänhet du vill ha löpande kommunikation med någon ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/hur/app-vntar-fr-granskning-hur-lnge.php on line 119

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/hur/app-vntar-fr-granskning-hur-lnge.php on line 119