Android hill climb racing hur många nivåer

Hill climb Racing Nivåer

13 januari 2015

Hill Climb Racing Nivåer nedan med information om vad man ska veta innan du köper och vad som fungerar bäst på varje. Denna nivå guide kan uppdateras dagligen så titta in.

Utvecklaren har gjort ett bra jobb med att lägga till nya faser och fordon över tiden. Varje steg verkar vara inriktad på en specifik åktur. Hitta sweet spot kan hjälpa buld banken mycket snabbare.

Android hill climb racing hur många nivåer

Hill climb Racing Nivåer

G = god Fordon

B = Bad Fordon

Landsbygden - Grundläggande första etappen med små till stora lutning och broar. Senare delar kommer att utmana lek med branta svårt att klättra kullar som vänder dig enkel och behöver kraft att klättra. Broarna kan också ta sin tribut genom att snurra din i alla riktningar när de träffas med hög hastighet eller åt fel håll.

G - Truck, tank

B - På grund av den stora lutningar kraschar är mycket troligt för det mesta.

jul - Ungefär samma som landsbygden bara du komma tallar som ibland måste vältas. Traction kan vara ett problem på grund av halt underlag.

G - Truck, tank, då snöskoter.

Öken - Ganska platt fram till nivå 8, där kullarna är så brant du sannolikt falla av baksidan går ner och krasch.

G - Truck, tank

arktisk - Svårt att greppa snö, medel kullar och broar.

Motorväg 125.000 - En lång medel sluttning väg med en greppyta. Kiddie Tåg är förmodligen # 1 val eftersom det inte flip bra och har uppgradering bränsle. När du når nivå 10 och du kommer att slutföra ett ungefär var 300 meter eller så, oftast på rak väg så att du rack upp mynt som galen.

Grotta - Kommer att spola över gupp genom en grotta medan resultat i du knäppa halsen. Långsam och stadig är namnet på spelet.

Måne - En av de # 1 jordbruks nivåer med nästan allt du kan köra vara lönsam. Perfekt för maxing statistik och låsa alla stadier. Få big sändningstid kommer att maximera din förtjänst.

mars 250.000 - Liksom månen, men har grotta där du kan krascha på taket. Låg gravitation och över huvud skada är en dålig kombination. Saker som stannar nära marken låter dig få längst.

Android hill climb racing hur många nivåer

främmande planet 750.000 - Har en hal skikt som kan göra det svårt att klättra kullar. Döden är mest sannolikt att uppstå genom att fastna i dalarna som inte kan få tillräckligt med dragkraft och styrka för att bestiga kullen framför eller binda dig.

Arctic Cave - Du kommer att ha minskat dragkraft och grottor har isen bitar hängande som flip, spjut och krossa du slutar din körning.

Skog - Big trädets stå i vägen och utan en tung åktur du inte kommer att göra det så långt. Dina däck kan fastna mellan 2 trasiga stubbar när man går bakåt som kan vara game over, kör över stubbar att ta bort dem med tillräcklig kraft. Om bilen har lätt den främre luckan bakåt när du kör upp brant lutning att det förmodligen inte ett bra val. Många mynt bonusar är i trädets så kör något som kan gå igenom dem rekommenderas. Skogen på traktorn bilden är missvisande eftersom det alltid vill vända över att göra det nästan oanvändbar.

G - Truck, tank, sedan svävare.

B - Något litet och saker som vänder lätt.

Berg - En mycket brant stigning går upp kontinuerligt, som ett berg! Än så länge finns det inte mycket som kan gå längre än tanken.

Mudpool - Ytan är täckt med hala leran och gropar av leriga vätska som kommer att sakta ner dramatiskt och stjäla din gas. Den Hoverscraft har lite svårt att utvecklas genom terrängen. Denna etapp byggdes troligen så att du kan ha kul med din hoverride och inte låta det sitta på sparlåga.

Android hill climb racing hur många nivåer

Vulkan - Som berget endast med mycket lättare att klättra kullar. Det enda problemet är de stora pooler av lava överallt som kan förstöra din gas reserv.

Strand - Har lite dammar vatten överallt som kommer att bromsa allt utom svävare.

Berg och dalbana - Massor av riktigt branta stigningar med vägen förvandlas till 360 graders cirklar. Bör användas med verkligen polerade ut rider.

Natt - Mörk med kullar. Visar upp din strålkastare.

Relaterade inlägg

  • Information för utvecklare Beskrivning Aliens Invasion är en makalös roligt och beroendeframkallande skjutspel. Vakna upp från din söta dröm. Främlingarna har invaderat överallt över hela världen. Som en...

  • Beskrivning Från och med nu på denna app är gratis! Inga annonser! - Req. Frozen Bubble 1,4 Skapa, spela och ha kul med dina egna nivåer on-screen ritning -40 nya nivåer du kan spela direkt (meny-start ...

  • "Att köra ett fordon byggda för offroad är en upplevelse på asfalt yta. I den här nivån kan du komma långt och snabbt, men bensin är en begränsad resurs." Highway är ett steg i Hill Climb ...

  • Gyllene ägg I Angry Birds serien, Golden Ägg är speciella föremål gömda i spelet, som låser upp ytterligare nivåer på att samla in dem. I de flesta fall uppnås detta genom att helt enkelt ...

  • Best läsplatta för Android läsa e-böcker på Android brukade vara bara okej. Nu är det häftigt. Även om det finns gott om söta program för att läsa böcker på mobilen eller surfplattan, Play Böcker har ...


Warning: include_once(/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt): failed to open stream: No such file or directory in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/hur/android-hill-climb-racing-hur-mnga-niver.php on line 133

Warning: include_once(): Failed opening '/home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/ins/aftercontent.txt' for inclusion (include_path='.:/usr/share/pear:/usr/share/php') in /home/admin/web/swedish.mobilesbuzz.com/public_html/hur/android-hill-climb-racing-hur-mnga-niver.php on line 133